ADHD sau ce?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

mULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURI SI INCURAJARI
Am fost atenta cu doamna inca de la inceput, se calmeaza un pic si dupa incepe iar.

Vreau sa spun ca nu numai eu sunt in acaesta situatie ci mai multi parinti din clasa. Pe cei care i considera ea turbulenti si neobrazati ii taxeaza cu soparale caracatite si alte echivalente de insuficient.

Mai stiu parinti care vor sa mute copiii. Faza e ca eu o cunosteam cat de cat pe invatatoarea asta si am facut ,,sapaturi'' sa ajunga la ea. Era recunoscuta prin disciplina, seriozitate, nu stiam ca face educatie cu biciul.

Aseara am incercat sa o sun sa- spun cu fermitate sa nu o m ai dea niciodata afara din clasa deoarece este periculos si sa gasesca alte metode de limitare a copiilor - dar nu a raspuns.

aCEEASI FAZA a scris mai tremurat la abecedar zdrang insuficient, a scris la mate bine, ingrijit niciun calificativ. Am inceput si eu sa ma port,,ciudat'' din punct de vedere educativ (cred) DEoarece iersi ,,am recompensat-o'' pentru ce s-a intamplat, spunandu i ca mami nu e suparata pentru ca a luat insuficient, ea sa faca tot ce poate sa fie o eleva buna si sa nu fie suparata ca doamna se poarta asa cu ea. Acum nu as vrea sa inteleaga ca mama o recompenseaza daca greseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cred ca trebuie sa schimbi scoala. N-are ADHD , creste .Iar invataoarea imbatraneste si n-are rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

Imi pare tare rau de ceea ce se intampla cu fetita ta.
Am trecut prin aceeasi situatie cu mai multi copii pe care ii aveam in grija, la fel doamna invatatoar credea de cuviinta sa faca educatie cu batul.
Am trecut prin toate fazele: discutie cu invatatoarea, discutie cu directoarea, solicitarea ajutorului psihopedagogului scolii pentru a o ajuta pe doamana respectiva cu metode noi (fiind evident faptul ca nu dispunea de suficiente cunostinte pt a lucra cu copii o idee mai dificili, sedinta cu parintii, si multe altele... si nu s-a rezolvat nimic pana nu au ramas repetenti si au dat de o doamna drauta cu care au recuperat...

Daca ai posibilitatea sa o muti, parerea mea e ca nu ar trebui sa stai pe ganduri nici o secunda!!!!

succes si astept noutati pozitive!!!

Mergi la inceput