Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady, ma uit la film ...da cum or uitat toti cine ii ea?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Multumesc pt urari,da...strumful meu implineste 5 luni ,am baiat mareee
Urez si eu astazi La Multi Ani sarbatoritilor
Gata, am plecat sa fac bagajul ca dupa amiaza plecam

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Stefan Teodor de Allexa
Elena(Camy)
Celor sarbatoriti astazi

Buna dimineata, sunt iarasi trista din cauza vremii care ma dezamageste continuu......se pare ca vom avea doar 3 anotimpuri.....vara se retrage
Este inceput de week-end si va urez multa distractie, noi vom sta pe acasa
Alina, nu-i o papusa hidoasa, ba chiar haioasa..are si suzeta si CUC...e amicul lu` fi-miu

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

lady, ma uit la film ...da cum or uitat toti cine ii ea?

pai..era bogata..risipitoare...betiva..narcomana si rea...au arestat-o si dimineatza..a venit o zana,a scos-o de acolo..si din acel moment..ea nu mai exista..ca persoana ..de asta nu o mai recunoaste nimeni..pana nu se reabiliteaza..asta am inteles eu

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Drum bun Alexa!

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

MADALINA_T - multumesc mult Pacat ca vremea nu e de partea noastra...dar ce' nu sunt frumoase plimbarile prin ploaie ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Fetelor sunt suparata azi,ma rog,mai de ceva vreme,dar imi cam ajunge la os.Maine am un botez la care trebuie sa ma duc neaparat.Maimca-mea e profesoara,socra-meacontabila,nici una dintre ele nu e pensioanata.Dar nu stiu frate cum se face,ca de fiecare data cand am nevoie sa plec undeva maica-mea nu paote,ba are de facut mancare si curatenie,ba are nu stiu ce activitati extrascolare,ba are francezi veniti la schimb de experienta.ea nu poate frate niciodata.In schimb daca e nevoie sa aiba grija de aia mik a lui frati-miu,face pe dracu in patru si poate de fiecare data,chiar il suna pe frati-miu si ii zice sa i-o mai aduca si ei si ca i s-a facut dor de ea.Desi soacra lui frati-miu e pensioanara si poate f bine sa-i ajute.La mine nu s poate niciodata si eu mai am si 2.Trebuie de fiecare data sa-i car dupa mine.In concluzie o sa vian soacra-mea maine sa stea cu fi-mea desi e racita cobza.Asta e,cum ne-o fi norocul.Ma rog de 1 luna de zile de maica-mea sa stea cateva ore cu Sofia ca sa pot merge cu David la control cu mana,nu se poate.Imi vine sa urlu de nervi.Nu stiu de ce e asa,noi am avut intotdeauna o relatie f misto,n-am facut ceva care s-o supere.Nu stiu,de cand am copiii nu poate sa stea cu ei,iar cand sta ma simt prost ca imi zice ca are mereu treaba.Tocmai ea care m-a batut la cap sa fac copii de tanara si care ma frecat atat sa-l fac si pe al2 lea ca e rau sa fie unul singur.
Na,m-am descarcat si eu la voi ca nu am cui sa spun toate astea.Sper ca nu v-am deranjat cu problemele mele pentru ca stiu ca si voi aveti o groaza pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici

mai, pt ca sunt Elena...azi va fz cinste cu o amandina de-aia plina de sirop..si bunaaaaaaaaaaa...plus un rece!!!

MadaT imi pare rau ca mama ta nu te ajuta..e trist..si frustrant! bine ca ai soacra

Alexa...si zici ca vii in Brasov.....ce zici...ne vedem????? daca nu ai plecat inca...

My_Lady ca nu esti suparata

Lorelix si A_driana ...haideti...iesiti din butoi fetelor...si tu Tiusca...ca suntem prea multe si nu mai avem loc

Eu continui cu actiunile de protest din Brasov...fac tot ce-mi sta in putinta! Asta asa..ca sa nu regret vreodata..ca de ce plec din rahatul asta de tara

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

La multi ani Camy,sa fi sanatoasa tu si familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mada nasoala treaba cu mama....nu-i corect pe tine sa nu te ajute si pe frateletau tot timpu...oare de ce ii asa?....macar cu soacra te intelegi bine? ca daca da, atunci bine ca o ai pe ea....nu mai fi suparata, ai 2 puiuti minunati....stiu ca te simti aiurea.....un si o pt tine...
camy LA MULTI ANI
lady fain fusa filmu...
lore iesi afara din butoi, si tu tiusca...ca nu-mi incape mie fundu

Mergi la inceput