Proteste cu care putem fi solidare
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexandra Ce s-ar intampla daca intr-un viitor apropiat ar veni un mare genetician si ar spune ca a descoperit gena care duce la homosexualitate si ca ar putea sa repare acest lucru? Ar fi alungat cu pietre pentru ca n-am mai avea fata de cine sa ne manifestam toleranta sau i s-ar acorda un premiu pentru ca a reusit sa vindece ceva? |
pana atunci acei oameni au nevoie de intelegere, toleranta. de acceptare. io-s curioasa, cum anume ii poti explica tu, unui gay, ca homosexualitatea este o boala si trebuie sa faca terapie. incearca un exercitiu de imaginatie.
personal, cred ca foarte multe lucruri pot fi rezolvate cu toleranta si ingaduinta.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
M-am nascut pentru succes!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moniboni spune:
citat din mesajul lui Alexandra Ce s-ar intampla daca intr-un viitor apropiat ar veni un mare genetician si ar spune ca a descoperit gena care duce la homosexualitate si ca ar putea sa repare acest lucru? Ar fi alungat cu pietre pentru ca n-am mai avea fata de cine sa ne manifestam toleranta sau i s-ar acorda un premiu pentru ca a reusit sa vindece ceva? |
Alexandra, normalitatea este o chestie subtiectiva, la care ne raportam fiecare om in functie de educatie, mediu, propria experienta si asa mai departe.
Privind in istorie, imi dau seama ca multe figuri importante si marcante au fost homosexuali. Lumea ar fi fost mult mai saraca fara Freddie Mercury, Oscar Wilde, Versace.
Si, cel mai important, e bine sa fii tolerant. Crestineste vorbind, e bine sa-ti iubesti aproapele. Indiferent daca este negru, evreu, tigan, roman, homosexual and so on.
Si ca sa-ti raspund fix la subiect: eu NU cred ca homosexualitatea tine de o gena.
Si daca ar fi, probabil ca geneticianul care ar decoperi-o ar fi homosexual.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_a/anca_a.jpg)
anca_a spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alexandra
Pai daca notezi si ai rabdare apoi si citesti poate o sa intelegi mai bine. |
:)))))
Jur ca am citit deja de 3 ori formularea ta, dar nu ma dau batuta, sa stii...nici nu ma asteptam sa fie usor:)))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
citat din mesajul lui unducthable kariguld, io nu vreau sa iti dau adresa mea pentru ca sunt timida si fricoasa si cine stie ce trimiti tu in coletul ala , daca vrei ne vedem la Universitate la Coada Calului "Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc." http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html |
of, eu locuiesc in Germania. si daca as vrea sa vin la, citez: "coada calului" -incheiat citatul, tot nu pot, ca n-am drum in zona aia zilele-lunile astea.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
M-am nascut pentru succes!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
la naiba !
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
Alexia27 spune:
Alexandra, hai ca-mi place de tine, de-aia iti explic asa putin. Care va sa zica...cica acu ceva timp homosexualitatea era considerata o boala, drept pentru care era si inclusa in DSM (asa-i ca nu ai cautat ce e aia?). Boon...si se pusera astia, aia, care pe unde puteau sa caute pardalnica de gena...si n-o gasira. Si cautara si pe la ai cu probleme psihiatrice...nici acolo nu avura succes. Ei, si din cauza ca nu s-a gasit nici o dovada medicala care sa ateste ca homosexualitatea e o boala, na c-o scoasera din DSM.
daca, vreodata, cineva va gasi o gena, un cromozom, o dendrita pe care sa scrïe "io m-is gay", s-o pune altfel problema.
Deocamdata tu ce idei ai asa, la ce sa se intample cu ei?
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
Alexandra spune:
Explicati-mi voi atunci de ce un transexual recunoaste ca are o problema pe care medicina o poate rezolva?
Normal ca homosexualii nu vor recunoaste, pentru ca daca a incercat cineva sa le spuna asta au sarit in sus ca nu sunt intelesi, etc. Problema nu trebuie spusa ca o condamnare, si am toata intelegerea pentru cei care n-ar vrea sa fie asa, dar nu sunt de acord cu cei care nu recunosc ca au o problema si care reclama drepturi si atentie deosebite. Vorba unui banc, in curand o sa devina obligatorie.
In ceea ce priveste normalitatea, hai sa fim seriosi, aici nu tine de educatie, mediu, ci de cum am fost creati si de cum se asigura perpetuarea speciei.
Alexandra spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Alexandra, hai ca-mi place de tine, de-aia iti explic asa putin. Care va sa zica...cica acu ceva timp homosexualitatea era considerata o boala, drept pentru care era si inclusa in DSM (asa-i ca nu ai cautat ce e aia?). Boon...si se pusera astia, aia, care pe unde puteau sa caute pardalnica de gena...si n-o gasira. Si cautara si pe la ai cu probleme psihiatrice...nici acolo nu avura succes. Ei, si din cauza ca nu s-a gasit nici o dovada medicala care sa ateste ca homosexualitatea e o boala, na c-o scoasera din DSM. daca, vreodata, cineva va gasi o gena, un cromozom, o dendrita pe care sa scrïe "io m-is gay", s-o pune altfel problema. Deocamdata tu ce idei ai asa, la ce sa se intample cu ei? I am alive and I am here forever Michael Jackson I won't be a rock star. I will be a legend Freddie Mercury |
Banii pentru cercetare i-au deturnat in marsuri, ia sa puna mana sa mai caute!
Alexia27 spune:
Auzi, ca tot se pare ca stii tu sigur-sigur care e treaba si problema si rezolvarea; de ce nu le spui tu, mey? Hai nu fii rea, nu-i mai lasa sa se chinuie asa!
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury