Proteste cu care putem fi solidare
Raspunsuri - Pagina 11
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable pune-o la bazar ca sunt multi interesati sa stii, nu sunt singura da sa fie numai cu pensionari romani gay, enciclopedia |
la care bazar? daca la umanitare faci referinta, te-ai coborat mult prea jos.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Alexandra spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Mai Alexandra, mai fata mamii, cine ti-a spus tie ca homosexualitatea e o boala? Ia da tu fuguta la DSM, editia curenta (nu-ti spun care, te las sa o cauti tu) si sa-mi zici si mie daca gasesti acolo oricare din LGBT. Hai, curaj! I am alive and I am here forever Michael Jackson I won't be a rock star. I will be a legend Freddie Mercury |
Pai eu tocmai asta incerc sa spun si nu intelege lumea pe aici. Ar trebui considerata o boala si gasite solutiile pentru a fi tratata!
Am spus si ma repet: un transexual va incerca sa recurga la operatii pentru a se simti normal, fiindca el recunoaste ca nu e bine ceea ce i se intampla, si daca se simte femeie, vrea sa aiba corp de femeie si sa faca sex cu un barbat. Dar daca nici macar nu recunosti ca ai o problema si ti se pare normal asa, atunci nu vei cauta niciodata un ajutor real, ci numai povesti cu toleranta, intelegere, etc.
unducthable spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
la care bazar? daca la umanitare faci referinta, te-ai coborat mult prea jos. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA M-am nascut pentru succes! |
la bazar , nu la bazarul acesta , la UN bazar , te asigur ca multi tineri viziteaza bazarele si in felul asta iti valorifici enciclopedia ta , offf, la naiba , o neantelegere
nu am fost atenta la margelele de pe jos si a fost cam nasol , dar plec iar ca imi trebuie pene violet , flacara violet , pasionala
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
denizel spune:
citat din mesajul lui Alexandra Pai eu tocmai asta incerc sa spun si nu intelege lumea pe aici. Ar trebui considerata o boala si gasite solutiile pentru a fi tratata! |
:)))))))))))))
Mai Alexandra, da' unde ai stat tu ascunsa atatia ani si ne-ai lasat sa ne plictisim si/sau sa ne perpelim ca ne-au disparut visatorii?
Promiti ca orice ti-ar face raii astia de moderatori tu o sa continui sa scrii?
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Alexandra spune:
Ce s-ar intampla daca intr-un viitor apropiat ar veni un mare genetician si ar spune ca a descoperit gena care duce la homosexualitate si ca ar putea sa repare acest lucru? Ar fi alungat cu pietre pentru ca n-am mai avea fata de cine sa ne manifestam toleranta sau i s-ar acorda un premiu pentru ca a reusit sa vindece ceva?
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui unducthable
la bazar , nu la bazarul acesta , la UN bazar , te asigur ca multi tineri viziteaza bazarele si in felul asta iti valorifici enciclopedia ta , offf, la naiba , o neantelegere nu am fost atenta la margelele de pe jos si a fost cam nasol , dar plec iar ca imi trebuie pene violet , flacara violet , pasionala "Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc." http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html |
io zic s-o iei incetisor. am zis ca-ti trimit poze. si pe langa ele iti trimit si o enciclopedie. zusammen, pe germana.
ca vroiai sa-ti imbogatesti cultura generala.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
anca_a spune:
citat din mesajul lui Alexandra Atata timp cat o sa am ceva de spus. |
Nu stiu restul...dar eu mi-am deschis deja caietul cu notite, sunt numai ochi.
unducthable spune:
kariguld, io nu vreau sa iti dau adresa mea pentru ca sunt timida si fricoasa si cine stie ce trimiti tu in coletul ala
, daca vrei ne vedem la Universitate la Coada Calului
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
Alexandra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Nu stiu restul...dar eu mi-am deschis deja caietul cu notite, sunt numai ochi. www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Pai daca notezi si ai rabdare apoi si citesti poate o sa intelegi mai bine.