Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ALEX!

Noi am fost plecati toata ziua in excursie la Trieste, oras foarte frumos si linistit, intins de pe dealuri pana in mare...am vizitat si acvariul unde Aly s-a hlizit la toti pestii si le-a facut capul calendar ingrijitoarelor. La intoarcere ne-am oprit la socri, apoi la carefour si mcdonald, am ajuns acasa varza, ce mai. Iepurasul cred ca s-a plictisit rau singur, era tare bucuros sa ne vada si ne-a pupat cu foc, de 2 ore face tumbe acrobatice si alearga de ies scantei din covor!

Olga, nu stiam ca pestii de acvariu fac pui, de fapt nu mi-am pus niciodata problema...la fel au patit si vecinii mei, s-au trezit cu populatia dublata peste noapte! Mie mi-ar place un acvariu cu broscute testoase!
Nelia, am vazut la un targ agricol mini-cai! Nu glumesc, erau cai de rasa pitica, ii puteai lua lejer in brate, adultii ajung la maxim 1 metru inaltime/lungime...astia merg si in apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Alex!
La Multi Ani, Dragos!
Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de mult noroc si multe realizari in viata!

Mergi la inceput

La multi ani DRAGOS!

Ne pregatim sa mergem la "Festivalul broastelor"...se tine in fiecare primavara in sat la noi...aici sunt poze de anul trecut daca e cineva curios, luati un pui de balta fript: www.facebook.com/group.php?gid=104787366232866#!/photo.php?pid=1013165&op=1&o=global&view=global&subj=104787366232866&id=1527544189&fbid=1423992449638" target="_blank">aici.
Azi e spectacol cu cai, Alyssa ne toaca neuronii inca de la 7 dimineata ca vrea sa vada caii si sa le faca "draga-draga".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos si fericit!

Noi azi am avut petrecerea Mayei, prima data de cand s-a nascut cand ii facem cu copii multi (de obicei la ora asta eram in Romania sau anul trecut, la Nisa ).Am facut-o la o ferma de animale, dar a fost ingrozitor de cald si dupa atata stat in soare Maya se cam blegise. Si-a revenit repede insa cand a suflat in tort si apoi acasa, cand a vazut cadourile. A primit atat de multe jocuri de arts and craft sa ne ajunga 5 ani de acum incolo. Bine ca am facut-o si pe asta.

Va las acum ca sunt franta. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani , Matei ,Alex, Dragos si Alexia sa cresteti mari si sa aveti parte numai de lucruri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Matei !
La multi ani, Alex !
La multi ani, Dragos !
La multi ani, Alexia !

La multi ani, Florentina !

Mergi la inceput

La multi ani ALEXIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Alexia! Sa ai o viata senina, lipsita de griji si, mai ales, sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!Multa sanatate, fericire si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate si bucurii:
ELIAN ,ALEXANDRA ELENA,MAYA ,MATEI ,ALEX , DRAGOS OCTAVIAN si ALEXIA-IOANA , sa cresteti mari si frumosi.

La multi ani Florentina!

In avans urez de data asta celor nascuti pe data de 25 deoarece maine nu stiu daca apuc sa mai intru sa si scriu pe forum
deci La multi ani cu sanatate si sa fiti fericiti alaturi de ai vostri parinti
ANDREI-STEFAN si EMA ELENA !

Noi suntem acum bine bia isi repeta cu mult sarg rolul iar cristi va intra de saptamana viitoare in febra testelor de la sfarsitul clsei a patra iar noi ca parinti asteptam ziua de miercuri sperand ica ca nu va fi real ce se pregateste pentru ca ne va afecta din doua parti...

Mergi la inceput