Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Tdi spune:
LA MULTI ANI FLORENTINA!!!
LA MULTI ANI MATEI!!!
Noi iar bolim, de data asta virus intestinal...Aly a vomitat vreo 5 ore marti noaptea, a facut si febra dar nu mai mult de 38, miercuri a zacut toata ziua si gata, ieri era deja ok, a mancat, s-a jucat toata ziua si a vrut afara...azi am dus-o la gradinita, asistenta ei sta tot programul si ma suna daca e vreo problema.
Eu am programare la 2 RMN pt coloana...la sfarsitul lui septembrie, noroc ca ma simt mai bine altfel puteam sa dau coltzu' pana atunci.
Va mai zic una si fug la curatenie...iepurasul e fantastic, s-a obisnuit cu noi si ne pupa, ne urmareste prin casa, alearga si face tumbe pe covor, se urca pe divan - ieri a dormit intins ca o placinta.
Va pup.
NewMami spune:
"La Multi Ani!" Matei de Lucas, sa cresti mare, sanatos, sa fi fericit si cu mult noroc
Sa-ti traisca baietelul Raluca, sa va bucure viata pana la adanci, adanci batraneti.
Tdi, multa sanatate de la mic la mare . Ma bucur ca iepurasul s-a adaptat atat de bine, cum s -ar fi putut sa fie altfel cand sta cu o familie asa de iubareata?
OlgaM, intr-adevar park-ul este imens cu 8 miles de trail bikes sau roller blades, e f. curat, se numeste Veterans Memorial Park, e pe Lake St. Clair. Are plaja, splash zone, water park, picnic area, play ground.
Aparatul foto e bun, dar trebuie sa te pricepi la settings, de obicei sotul e cel care scoate pozele cu efect
Nici la noi pisica sau catel nu merge fiindca suntem f. mult plecati si n-am timp de ei, sa curat, sa-i scot la plimbare ... too high maintenance for me
Patrick are din nou secondary sinus infection... antibiotic 14 zile. deja ia de 2 zile si se simte o imbunatatire. E din cauza alergiilor, care favorizeaza mediul ... plus ca nu stie sa-si sufle nasul suficient de tare ... acasa ma tin eu de capul lui... dar la daycare e pe cont propriu.
Vom avea musafiri peste weekend, nu voi avea timp sa intru, in advance, as avrea sa urez un claduros "La Multi Ani!" si la cat mai multi ani : ALex (Beatrice), Dragos (Simona) si frumoasei Alexia (Monu).
Sa fiti fericiti, sanatosi, si bucurosi toata viata.
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Matei!
Sa cresti mare si sanatos si norocos!
La Multi Ani, Florentina!
Multa fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!
La Multi Ani celor care isi serbeaza onomastica astazi! Sa petreceti frumos!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 15+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI MATEI!Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii si fericire
LA MULTI ANI FLORENTINA! Iti doresc tot ceea cei mai bun pe lume.Sanatate, fericire si noroc
Noi am cumparat cadourile.Pina la urma i-am luat laptop si lego city. Catelul o sa-l luam cand vine si tati.De sarbatorit o sa sarbatorim marti la gradinita si sambata viitoare acasa. Am comandat deja tortul si parca am fluturi in stomac......
Tdi spune:
NewMami, sanatate multa lui Patrick, of saracutul, nu stiam ca se face sinuzita si la copii. Nici Aly nu isi sufla bine nasul, nu vrea iar in cazuri de necesitate dam cu pompa.
Observ ca toti copilasii vor pet! Maya Olgutei are pesti...sa va traiasca! Patrick vrea testoasa...Dragos catzel...noi iepure...cine se mai inscrie?
Eu am iubit toata viata pisicile, am fost innebunita dupa ele si am avut nenumarate, aici in Italia doar 1 dar sincer nici nu mai imi trebuie dupa ce am tras cu nebuna aia. Are si vecina o pisica, la fel de nebuna, musca si zgarie si imi face dezastru pe terase. Daca stiam ca iepurasii sunt atat de dragalasi si usor de mentinut sigur luam mai devreme, e jucaus dragastos si simpatic foc!
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI ALEX!Sa cresti mare si sa ai parte numai de sanatate, fericire si bucurii.
omustata spune:
La multi ani, Pifos! Mamica ta nu a mai intrat de tare multa vreme sa ne spuna ce faci. Ne este dor de voi.
Tdi-nici eu nu stiam ca iepurasii sunt asa de prietenosi. Sa-l stapaniti sanatosi! Cat despre pesti. s-au impuiat ingrozitor. Acum avem acvariu plin. Putem sa mai dam si la altii.
Cum mai este Aly?
Anca-sanatate multa lui Patrick. Sa se faca bine cat mai repede.
nelia spune:
Cu intirziere...
La multi ani, Elian!
La multi ani, Alexandra Elena!
La multi ani,Maya Maria!
La multi ani, Matei!
La multi ani, Alex!
La multi ani, Florentina!
Si la multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii si mult noroc!
Sanatate multa lui Aly si lui Patrick!
Si cei care si-au luat animalut sau animalute de casa, sa le stapineasca sanatosi si sa fie si ele sanatoase, ca pe mine asta ma sperie cel mai mult cind e vorba de asa ceva: sa nu sufere copiii daca se intimpla ceva cu ele.
La noi... Agata vrea ciine (are si citeva rase care ii plac) si pisica (neagra) sau macar unul din doua, iar Tudora ... cal! Eu nu am mai intilnit copil (de oras vreau sa spun) pina acum care sa vrea pe bune un cal al ei, sa-l ingrijeasca, sa-l calareasca, sa doarma cu el in camera daca se poate. Acum a crescut, nu mai spune ca il tine in camera ei, dar acum vrea sa ne cumparam noi casa, ferma adica, sa-i cumparam un cal, iar ferma e musai sa aiba loc mult in jur pe unde ea ar putea umbla pe cal... cu pletele in vint, eventual... bine ca nu-mi cere pe malul marii. De fiecare data cind e intrebata ce-si doreste, in orice discutie ar fi asta, ea zice ca nu-si doreste nimic in afara de un cal al ei. Ma induioseaza dragostea ei pentru cai, ii iubeste de cind i-a vazut prima data in poze, la citeva luni... adormea cu cartea in mina, deschisa la poze cu cai sau cu un carton de la un joc pe care era imprimat un cal, iar pe o bucatica din corp era pus un material care semana cu parul calului.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU