Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina G spune:
Multumim frumos pentru urari! Sper ca toti copilasii sa creasca sanatosi si sa fie fericiti!
Aseara am avut party cu copii, Maya a fost foarte fericita, cu o seara inainte nu o putea lua somnul de emotie gandindu-se la ziua ei!
Incerc sa pun niste poze...sa vad cum fac sa descarc dropbox-ul ca imi da eroare intr-una.
Simiena, la ce gradi merge Elian? Stiu ca stateai pe langa Parcul Sebastian si ma gandeam ca poate e coleg cu Maya...
Cornelia spune:
La multi ani Elian!
La multi ani Maya!
La multi ani Alexandra!
Pup copii si mamici! Sunt pe fuga si pe marginea prapastiei depresiei din cauza de serviciu . Copiii sunt bine.
simiena spune:
Florentina-cred ca merg la aceeasi gradinita -178 dar sigur nu in aceeasi grupa-el e la mijlocie 3-eu acuma stau intre Ispirescu si Barca-pe Barnova.
Va pupam.
NewMami spune:
Florentina, astept cu nerabdare pozele printesei Maya, ma bucur mult ca a fost in forma si s-a bucurat pe deplin de party-ul de ziua ei.
Asa sunt toti, cred foarte, foarte nerabdatori sa aiba party de ziua lor, sa fie centrul atentiei. Si asa si trebuie sa fie de ziua lor, sunt centrul universului nostru, nu ?
Robotzico, in primul rand pentru advise, apartamentele alea cu bucatarioara suna bine. In legatura cu mesajele private, pe partea stanga a paginii, ai un link called "Mesaje Private" Click si te va duce la Inbox
Pestisorii merg de pets, noi i-am scos de pe lista fiindca vroiam un pet cu care se poate juca cat de cat. la pestisori te uiti , ii hranesti si gata. Broscutele le poti scoate afara si sa te joci cu ele, vara le poti scoate "la iarba", pe deck ... sa vad cu se inteleg cu clorul din pool si poate face ca in Mexic "swimm with the turtles". deci depinde ce requirments ai , sau mai bine zis copilul
Patrick nu se simte bine, cred ca are sinus infection dupa ceea ce curge din nasuc. Am facut un appointment la doctor la 3:45 p.m. Nu vreau sa-l las sa se agraveze. S-ar putea sa fie si strep in gatut caci se plange de durere de gat si nu poate inghiti. N-a mancat breakfast si nici lollypop -ul cu vitamina C nu l-a terminat de dimineata.
Florentina G spune:
M-am zapacit.. ieri am intrat si am uitat sa ii urez La Multi Ani ALexandrei!
Oana, sa iti traiasca fata, sa va bucurati de clipe magice impreuna si sper sa va vad in poze cat de curand pentru ca mi-e dor de voi! Mie dor si de Delia si de mamica ei- daca va intalniti sa ii transmiti toate cele bune de la noi!
Anii trecuti era ditamai lista de sarbatorite pe 18... am ramas doar noi!
Anca, multa sanatate lui Patrick, sper sa veniti cu vesti bune de la doctor!
M-am uitat la cateva din pozele voastre (am lasat deschis pt. a continua dupa ce termin mesajul) si am ramas uimita sa vad cat de mult s-a schimbat Patrick. Este un adevarat flacau... se pare ca sportul l-a ajutat sa capete o alura atletica si o siguranta de sine care se deduce cu usurinta din poze. Si tu la fel, arati super, ai un tonus de zile mari!
Simiena stam aproape una de alta... poate ne intalnim la serbarea de la gradi.. Maya e la mijlocie 1!
Am reusit sa pun cateva www.dropshots.com/florentina2010#date/2010-05-18/17:39:43" target="_blank">poze...foarte greu... nu reusesc sa deschid drop box-ul dupa ce il instalez..
NewMami spune:
Ehe, Florentino eu am ajuns la poze . Normal ca a fost Maya nerabdatoarea, ce party frumos, exact pe masura printesei. E atat de exotica si in acelasi timp finuta, iar Patrick un strengarel de baiat.
Sarut'mana de comentarii , asa-i se vede ca au crescut copii, si acesti 5 anisori e chiar un prag in viata lor.
Mi-ar placea mie sa am vre-o 20 de ani mai putin ... asta este aici nu se mai poate lucra, dar macar vre-o 20 de kg mai putin ... aici devina e doar vointa mea, ca nu ma ambitionez deloc .
Tonusul e OK ... tinand cont la cat alerg dintr-o parte in alta, activitati cu Patrick, nu ma plang. Patrick e un copil foarte fericit (nici n-ar avea de ce sa nu fie, si sa speram ca ne ajuta Domnul sa ramana intotdeauna asa) , sociabil , sportiv si activ. Eu cred ca avocat se face la cat ii turuie gurita, la cat deal-uieste, si intotdeauna incearca sa intoarca situatia in favoarea lui
Aseara a fost asa de dulce, am fost la meciul de soccer, apoi la restaurant la dinner, si dupa baita inainte de culcare tati ii citea iar eu i-am adus un snack, niste fructe, iar el ne-a luat pe amandoi de manuta si ne-a spus : "I am so happy I chose you guys as my mommy and my daddy!"
Va dati seama ca m-am topit toata ...
Danelutza spune:
La multi ani Elian!
La multi ani Maya!
La multi ani Alexandra!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !
Florentina G spune:
La Multi Ani, Matei! Sa cresti mare, sanatos, sa iti bucuri parintii si sa ai parte de mult noroc, ca doar esti nascut la zi mare!
Multumim pentru aprecieri, sunteti niste dragute, va pup pe toate!
omustata spune:
La multi ani celor doua fetite frumoase, Alex si Maya!
La multi ani, Matei! Te-ai facut baiat mare, sa nu te recunosc in poze.
La multi ani unei mamici dragi, Florentina!
La multi ani celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!
Anca-ce poze clare si frumoase face aparatul vostru. Super!! Unde este parcul ala frumos. Poate imi spui si mie.
Animale de casa-noi am luat pesti. Ce-i drept, sotul meu se ocupa aproape in totalitate, eu si Maya doar le dam sa manance. Dar am rezolvat problema deocamdata. Pisica si catel nu se pune problema pentru ca noi suntem plecati 2 luni pe an cel putin.
Va pup ca s-a sculat Maya si trebuie sa ne pregatim de gradinita.
lucas spune:
multumim mult de urari!!!
la toti copii, sa fie sanatosi si noroc sa le de-a Dumnezeu.
si la multi ani pentru cei care sarbatoresc ziua numelui!
va imbratisam cu drag