Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumim frumos pentru urari.

Urez si eu La multi ani plin cu sanatate si fericire pentru
CATALIN, ANTHONY, ISABELLA-ANTONELLA, ANA ILEANA si DIANA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Raducu!

La multi ani, Ana!

La multi ani, Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am venit de la gradinita de la Andrei, au avut serbarea de sfarsit de an a grupei mijlocii. Au pregatit sceneta cu Scufita Rosie iar Andrei a fost lupul Au fost tare nostimi, emotionati, mai uitau replicile, mai isi puneau fusta in cap fetitele, statea educatoarea intre ei si le zicea ce au de zis.
Andrei stia toata piesa cap-coada, ca aseara m-a pus pe mine sa joc diverse roluri, si el imi spunea ce sa zic si el imi zicea si replica, ma punea sa fac si interpretarea cu gestui
Dar acolo cand sa zica de-abia le auzeai glasurile. Au mai si cantat ceva catecele, poezii, a fost dragut. Noroc ca a fost cald si s-a putut tine serbarea in gradina din spate, au facut cortina pe o sarma legata de copaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Chris de la aeroport se poate circula cu "expres 4" pina la modern si de acolo cu "firobuzul 11" care merge pina la gara

Si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, ii urez si eu lui Busymummy bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

As dori sa urez si eu:

La Multi Ani, Bianca Teodora!

La Multi Ani, Catalin!

La Multi Ani, Bianca!

La Multi Ani, Anthony!

La Multi Ani, Isabella-Antonella!

La Multi Ani, Ana Ileana!

La Multi Ani, Diana Maria!

Sa cresteti mari, sa fiti voiosi si sanatosi!

Ce mi-ar placea si mie sa intru sa fac urarile la timp, dar din pacate nu reusesc mereu. Sper sa ma ierte mamicile si copilasii.
Hai sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 17
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, cum merge cu burtica? Cum te simti? Ce mai zice Ana de "surior"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ioana, cum merge cu burtica? Cum te simti? Ce mai zice Ana de "surior"?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

gabitzam-m ai facut sa zambesc la citirea cuvantului ,, surior,, deoarece la noi era ,, vreau fratioara,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!” tuturor copilasilor care si-au sarbatorit cei 5 anisori in ultimele zile /saptamani:

La Multi Ani, Mara Augusta!
La Multi Ani, Bianca Teodora!
La Multi Ani, Catalin!
La Multi Ani, Bianca!
La Multi Ani, Anthony!
La Multi Ani, Isabella - Antonella!
La MUlti Ani, Ana Ileana!
La Multi Ani, Diana Maria!

si nu in ultimul rand,

La Multi Ani, Raducu, pentru cei doi anisori

Am citit pe sarite fiindca am avut si am o perioada incarcata la serviciu, iar acasa nu gasesc timpul necesar sa intru pe forum.
Imi pare rau, de Carinuta (ChrisDun) ca a luat varicela chiar de ziua ei si n-ati putut avea party. Sper sa recuperate si sa il tineti in alt weekend. Ma bucur ca e mult mai bine.
Inca astept pozele promise. Distractie placuta la Londra si o vara cat mai frumoasa.
Si nu in ultimul rand Raducu al Gabitzei pentru cei doi anisori.

OlgaM, drum bun spre tara sa aveti o vara frumoasa, sa va bucurati de compania celor dragi.

Robotzico, am primit email-ul tau ... dar ca si voi timpul asta vbate-l vina E pe vine si reply-ul.

Despre noi … in cateva cuvinte … suntem fericiti de la mic la mare … duminica au aterizat parintii mei. Doamne ce i-a strans Patrick in brate pe bunici cand i-a vazut. Intr-adevar i-a fost tare dor de ei si nu i-a uitat. Era in culmea fericirii si ei ... dar si noi. Parca dintr-o data suntem mai linistiti, mai ... nici nu stiu cum sa descriu ... e atat de frumos.
Ne-a fost dor de ei de la mic la mare, inclusiv sotul, cred ca nu exist ape lumea asta soacra mai asteptata ... a recunoscut ca ii asteapta intotdeauna cu mult mai mult drag pe ai mei decat proprii parinti.
A tras Patrick de ei sa le arate toate celea, sa se joace dar saracii pe la 7 seara au cedat din cauza oboselii. Saptamana asta mai merge la daycare full time, dar apoi va trece la 3 zile / saptamana pana pleaca ei si sa se bucure de vara, soare si compania lor. De abia asteapta :) e tot o zarva cu atatea evenimente, il vad ca-i agitat si nici el nu mai stie cand si ce :) Numara zilele pana duminica cand face big 5!

Sambata am avut meci de fotbal si au jucat picii ca la carte. Nu-mi vine sa cred ca au doar 5 si 6 anisori (Patrick e mezinul echipei, restul au deja 6 anisori) cat spirit de echipa, cat isi dau silinita, cu cat suflet - sunt extraordinari. Mai au meci astazi si ultimul sambata cand va fi si permierea, etc. Deja asteapta cu nerabdare sesiunea de toamna. Azi dιjΰ i-a spus lui grandpa sa fie pregatit sa vina la meci, sa-l vada cum joaca.
Ieri am luat-o pe mama cu noi la dans, si of course s-a topit toata de dragul lui. Apoi s-a jucat cu ei basketball pe driveway si iar baietii au mers cu bikes prin cartier. De dimineata s-a suparat piciul pe mine ca nu i-am spalat hainutele primite de la bunici sa mearga cu alea la daycare. I-am promis ca pe maine …
Joi are serbarea de terminare a daycare-ului si e foarte fericit ca va avea si el invitati de onoare … pe langa parinti of course (pe bunici si Franca profa de germana).

Clara mii de si , felicitarea Teodorei sta la loc de cinste pe semineu alaturi de cele de la bunici, sa le arate la toti invitatii. Iar tabloul este o splendoare. Iti multumesc inca odata din suflet pentru tot.

Elisor, inteleg ca e vara, soare … dar chiar asa macar din cand in cand cate un semn pe ici pe colo???
Te

Va doresc o saptamana cat mai buna si o vara cat mai frumoasa, cu mult soare, voie buna si distractie cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza - multumesc de intrebare, merge bine. Am o burta aproape invizibila, adica incap inca in hainele mele si sunt zile in care nici nu realizezi ca sunt insarcinata, desi mai am 2 saptamani si am ajuns la jumatea termenului.
Ana s-a obisnuit cu ideea si zice la toata lumea - chit ca acele persoane nici nu sunt interesate de subiect - ca ea va avea un fratior. E chiar foarte tandra, ma pupa pe burta de cate ori ma prinde si are tot felul de intrebari existentiale, cum ar fi de ex daca asta mic e imbracat si unde face el kk si pipi si alte de-astea practice.
Deunazi mi-a zis ca si-ar dori totusi o surioara, dar i-am zis ca acum e prea tarziu ca e deja fratior si oricum ar trebui sa se bucure pentru ca inseamna ca fratele nu-i va lua jucariile si hainutele: i-au cam sclipit ochii cand a auzit ea de asa avantaje.
Vom vedea ce va fi dupa ce voi naste, dar fata de cat era de vehementa inainte ca nu-si doreste frati/surori sunt multumita de comportamentul ei actual.

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 17
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani tuturor copilasilor din grupa noastra!
Avem deja 5 anishori!!!
Imi cer scuze ca intru atat de rar... timpul asta ne omoara pe toti.
Azi am avut serbare "Intalnirea florilor". El a fost...Mac.
Gaza mica, adica Alexandru merge din toamna la grupa mica. Abia asteapta
Aici poze de la serbare si altele: http://community.webshots.com/album/577899926mKfOii
In rest, suntem ok, zic eu.

Mergi la inceput