Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
As vrea sa fiu azi invitata la masa la Danelutza , ca sunt sigura ca a facut numai bunatati pentru draga ei Isabella! La multi ani fericiti frumoasei domnisoare, sa fie fericita, sa aiba viata toata plina de bucurii!
gabitzam spune:
Azi a fost ziua piticului meu Raducu, a implinit doi ani L-am sarbatorit in familie, va arat maine niste pozici.
Cornelia spune:
La multi ani Raducu!
Am reusit in sfarsit sa pun poze de la petrecerea (de fapt petrecerile ) lui Stefan. Incepem cu Fulger , de aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010Mai#5479739337125531906
Oana, drum bun si reacomodare usoara!
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI ANA ILEANA !
LA MULTI ANI DIANA MARIA !
Sa cresteti mari si sanatosi.
Cred ca mie imi pregateste Dragos o varicela
gabitzam spune:
Cornelia, super distractie. Cred ca am recunoscut locul de joaca, e cel de linga Oana? De pe 19-20 o sa ajungem la Constanta, cred ca ne facem abonament acolo
La multi ani, Diana! Sa cresti mare, frumusete, sa aduci bucurie in jur, sa fii iubita si fericita!
La multi ani fericiti si frumosi, Ana Ileana!
omustata spune:
La multi ani, Raducu! Sa cresti mare si cuminte!
La multi ani, Diana! Sa fii fericita si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
La multi ani, Ana Ileana! Multe bucurii si impliniri!
Cornelia-frumosi copii ai! Sa-i stapanesti sanatoasa Mi s-a parut mie sau am zarit-o si pe Alex pe acolo?
Noi facem bagajele pentru ca miercuri plecam in Romania si stam pana pe 5 august. Maya nu mai poate de nerabdare. Anul acesta, mai mult ca niciodatane-a innebunit cu asta. Spune ca acolo este familia ei si de asta ii place asa de mult acolo. Nici nu poate dormi noaptea de emotie. Dar stiu ca dupa vreo 3 saptamani o apuca plictiseala si vrea inapoi acasa. Anul asta nici nu o mai pot inscrie la summer camps la Fast Track Kids pentru ca se repeta tematicile de anul trecut. Chiar voi ce faceti cu copiii in vacanta?
Sper sa mai apuc sa intru pana plec.
ChrisDun spune:
La multi ani copilasilor carora nu le-am facut pana acum urarea: Bianca Teodora, Bianca de Mercedes, Catalin, Tonyla, Isabella, Ana Ileana si Diana de Iuliana! Multa sanatate, sa aveti parte de tot ce va doresc parintii.
Bine ai venit Busymummy. Imi place al doilea nume al baiatului tau - Sorin Sa iti traiasca baiatul, sa va bucurati de el (si de brotacelul mic)!
Emaaimee, casa de piatra ! Ce frumos, 11 ani ! Noi implinim 10 :) si ma duce la Londra 5 zile ... Ieri mi-am comandat London Pass-ul Pana la urma ce i-ai luat sotului ?
Oana englezoaica, welcome home! Cum e ?
Gabitza, sa iti traiasca Raducu, sa va bucurati de el ! Sa ii cresti asa incat sa se inteleaga ''ca fratii''.
Simona, cum e Dragos ? A facut varicela ? Multa sanatate va doresc !
Olga M, spor la bagaje si drum bun spre Romanica.
Androix, Robotica, Olguta M si Cornelia, va multumesc pentru urarile de insanatosire adresate Carinei - m-au ajutat enorm pe mine, pentru ca am fost daramata in a doua zi de eruptie (care a picat sambata).
Acum copila mea are doar cojite. Am sperat ca ii trec pana vineri, cand ar avea serbarea, dar se pare ca nu are nici macar norocul asta :( Bine totusi ca nu s-a procopsit cu boala in perioada in care mergem in CO la mare
Oricum, anul asta ne-am incurcat cu concediul ceva de groaza - copila va fi tot la Lugoj cu o zi inainte de plecarea la mare, si ta-su si-a luat bilet la avion ca sa o aduca inapoi. Bine, ca avionul costa cam cat ar costa si drumul dus-intors cu masina, deci din punctul asta de vedere, si Carina e avantajata - ca nu intepeneste 8 ore in masina, si ta-su e avantajat, ca are doua decolari si doua aterizari intr-o zi Numai eu o sa stau acasa, sa fac bagajele... Apropo : Simona, Tdi, sau cine mai locuieste in Timisoara - exista vreun mijloc de transport de la Aeroport la Gara (de Nord sau de Vest - nu mai stiu ... de unde ar putea lua trenul spre Lugoj) ? Sau exista vreun microbuz, ceva, care sa aiba curse Timisoara-Lugoj ?
Sambata am fost la magazinul recomandat de Gabitzam - Bikers Team - si i-am luat Carinei bicicleta De cand i-am adus-o, nu s-a mai dat jos de pe ea Se plimba dintr-o camera intr-alta, cu papusa ei favorita (bicicleta are un scaun de papusa, pe roata din spate). Are roti ajutatoare, frane pe cele doua roti mari, si ... nu prea ma pricep la biciclete, ca v-as descrie-o mai in amanunt
Cam atat de la noi. Ma duc sa conving copila sa adoarma - desi, cu energia neconsumata, numa la miezul noptii a adormit in ultimele zile...
Noapte buna,