Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de urari.
LMA, copiiilor!
noi ne pregatim de mers la mare, la Cta- pe 22iun. o sa las fata 2 luni in Ro. mi se rupe sufletul, ca nu am stat despartita de ea decat cateva zile. nici nu i-am luat bilet inapoi pt ca nu stiu daca o sa stea fara mine. daca plange ma duc si mi-o aduc inapoi. insa cred ca mai mult o sa plang eu. o sa fie si cu sora mea,cu bunicile/bunicii, cu copii. la plaja zi de zi.
mai e un lucru f imp. noi in fiecare vacanta am mers in formatie intreaga. acum sotul nu vine. i-am spus ca nu vine. a cam mieunat. am incercat sa ii spunem ca mergem la plaja: eu, ea, bunica, sora mea, etc. si ea tot zice ca si tati nici eu nu m-as fi dus. avem de zugravit jos: hol&scari&sus, living, bucatarie& baia de jos. insa sotul a zis ca mi-ar face f bine sa merg sa ma relaxez. si face atata treaba el singur.
asa ca mai am diverse bits& pieces de luat. plus cadou de Fathers day de la Oani pt tati.
duminica facem 11 ani de casnicie. ma scoate in oras. am 3 tinute de gala, tebuie sa ma decid. aveti ceva sugestii de cadou pls, nu vreau sa cheltui o avere. nici sa ii iau o camasa nu mai am nici o idee.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Depinde si ce buget ai, poate un ceas? Un portofel frumos de piele? Oricum, aniversare frumoasa si casa de piatra in continuare

Si eu plec cu familionul la Constanta, cred ca de pe 19 sau 20 iunie. O sa stau la sora mea, ca sta la curte si au loc si copiii de alergatura si joaca. Si alergat catelul Si o sa mergem la plaja in Mamaia cel mai probabil. Sper sa fie vreme buna.

Oana englezoaica, tu ce faci?? Cand ziceai ca plecati spre tara? Sau sunteti deja aici ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de urari
daca vrei sa ne vedem noi stam pana pe 7iul.
buget de maaare austeritate.ceas- primul lucru la care m-am gandit si eu nu pot sa ii iau ca el e cu ochii pe unul si il asteapta la oferta. e prea scump daca nu la sale. chiar sa ma uit daca e oferta.
cred ca o sa-i iau ceva simbolic si un card. da-s f picky si la ceva simbolic, trebuie sa insemne ceva. uff. sper sa gasesc ceva.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani TONY!

La multi ani CATALIN!
La multi ani BIANCA!
La multi ani BIANCA TEODORA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DRAGOS ALEXANDRU!
LA MULTI ANI CRISTIAN !
LA MULTI ANI MARA AUGUSTA!
LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!
LA MULTI ANI CATALIN!
LA MULTI ANI BIANCA!
LA MULTI ANI ANTHONY!

Sa cresteti mari si sanatosi. Viata sa va ofere numai bucurii si mult noroc .Mamicute, taticuti, bunicute si bunicuti sa va traiasca copii/nepotii si sa va bucurati de ei

Androix Am descarcat cartea, am listat-o si ma apuc de citit ca am senzatia ca sunt depasita de situatie.Nu mai stiu cum sa fac sa fie bine.

Si pentru ca maine e ziua de nastere a norei
LA MULTI ANI ISABELLA-ANTONELLA!

Iti doresc tot ceea ce-i mai bun in viata, bucurii si noroc.Sa cresti mare si sanatoasa.
Cuscra sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Buna ziua fetelor.

Gabitzam: astazi ducem lucrurile la camion si noi plecam in 2-3 zile maxim.Cam aici se incheie un capitol in viata noastra.Am casa cu susul in jos si ce mai zace fara cutii imi vine sa la pun intr-un sac si sa le arunc ca parca nu mai dovedesc lucrurile astea.Suntem ok in rest, barbate-miu abia asteapta sa plece, alex la fel numai eu sunt care mi-as mai trage mucii pe aici inca perioada.dar suntem optimisti si abia astept sa nu mai platesc chirie.

Va pup si urez tuturor picilor unmare la multi ani caci am ramas in urma rau de tot la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Tony!

La multi ani Isabela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Isabella sa cresti mari si sa ii aduci lui mami multi flacai la usa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Isabella!

Danelutza, sa-ti traiasca fata. Ce faci bun azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ISABELLA!!!

Mergi la inceput