Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Catalin si Bianca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Bianca Teodora!

La multi ani Bianca!

La multi ani Catalin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna dimineatza fetelor

Ma primiti si pe mine pe la voi? Am si eu un puiutz maricel de 5 anisori... Andi (Andrei Sorin) nascut pe 27 mai 2005 si tare mi-ar placea sa fiu la voi in listutza

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, de cand nu a mai aparut vreo mamica noua in grup Busymummy, esti binevenita Vad ca ai doi flacai, si un gandacel mic pe linga Andi. La multi ani pentru cel mare, vad ca tocmai ce a implinit si el 5 ani.
Mai povesteste-ne. Cum te descurci cu amandoi, e la gradinita cel mare?

Emmaimee, bine ai revenit!

Aurasa, ii urez cu mult drag la multi ani lui Catalin! Nici tu n-ai mai avut timp sa treci pe aici, mai zi-ne de flacaii tai si mai arata-ne poze.

O urare pentru frumoasa domnisoara blonda Bianca ! Sa cresti mare si sanatoasa si noprocoasa, sa ai parte doar de bucurie in viata ta! Sper ca ati avut o petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Hai ca m-am uitat pe pozele tale, busymummy Am vazut o mamica frumoasa cu doi baieti pe masura. Si cel mare foarte curajos pe tiroliana.

Sa va arat si eu pozele de la gradi cu ce va povesteam ieri. Vedeti aici: http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/De1IunieLaGradinitaSmartKids#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Bianca Teodora!

La multi ani, Bianca!

La multi ani, Catalin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Catalin!
La multi ani, Bianca!
La multi ani Tony!

busymummy-ce mamica frumoasa si ce copii simpatici! Bine ai venit printre noi!

gabitza-am vazut pozele. Tare ca lumea petrecerea si Andrei este mortal in haine de fetita. Daca nu as fi stiut cine este as fi crezut ca este fetita. Si ce torturi ! Am si eu o curiozitate, care este diferenta intre Miss si Doamna?

Ioana-multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Busymummy, bine ai venit! La multi ani pentru cel flacaul mare! M-am uitat si eu la poze, am vazut-o pe Beatrice a noastra in ele, sinteti prietene?

Emmaimee, bine ai revenit!

Androix, am citit ce ai scris si mi-am salvat cartea, am tiparit-o si o citesc... mai rarut, ca nu am timp, dar o iau cu mine in vacanta... cind voi avea timp berechet singura cu trei... Bafta multa sa te poti tine de ce ai inceput. Nu ma bag in discutie pentru ca acum sint intr-o pasa foarte proasta, care nici macar nu stiu cind va trece si daca va trece... Si are legatura oarecum si cu 'strinsul jucariilor'.

Gabitza, tare mult imi place gradinita lui Andrei. E atit de colorata si lumea atit de zimbitoare! Si de fiecare data fac ceva interesant si frumos! Am vazut pozele cu alte cuvinte.

Si sa iau de unde a ramas cu uratul sarbatoritilor, cu intirziere, bineinteles, dar din tot sufletul:

La multi ani, Andrei Sorin!
La multi ani, Maya Ilinca!
La multi ani, Dragos Alexandru!
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Mara Augusta!
La multi ani, Bianca Teodora!
La multi ani, Catalin!
La multi ani, Bianca!

Si pentru miine:

La multi ani, Anthony!

Sa fiti sanatosi si sa aveti vieti pline de bucurii!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Olga, la gradinita la Andrei toate educatoarele si ingrijitoarele sunt "miss" iar "doamna" este directoarea si patroana gradinitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tony.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput