Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 7
neliaCris spune:
Petro,si eu am luat vitamine si acid folic,doar ca la a doua sarcina am luat pt greturi vit b6 (vit inca nu le incepusem)expre pentru diminuarea lor,iar magneziu e pentru carcei si pentru durerile de la intinderea uterului,ajuta la marirea lui,trecerea sangelui mai bine atunci cand se intinde uterul.
S a ma mai laud si eu nu doar sa ma plang,am reusit sa ajung la 56 si ceva de kg,si surpriza nu mai am nici un pèantalon bun,am devenit din nou cracita de vezi parisul,dar burta tot acolo e....si nu cred ca se va duce decat la 50 de kile
Azi mi-am promis sotul ca imi cumpara robot de bucatarie,ca am manie pe ceapa cand o tai si plang mereu pana nu mai vad nimic in fata mea,acum as vrea sa cedez la el in favoarea unei biciclete pentru cris(ia promis cumnatul meu ca ii cumpara dar eu ma impotrivesc desi e nasul lui,nu accept niika)
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
fetele care ati facut certificatul de nastere la copii cand v-ati dus la ambasada dupa el? v-au sunat ei cand a fost gata, ati putut voi sa sunati la un nr de telefon?
Azi a fost sotul la ambasada, a rezolvat, dar i-au zis (asa cum scrie si pe site), ca e gata in 30 de zile lucratoare (adica cam prin 2 iulie) si sa se prezinte atunci fara programare sa il ridice, dar mie imi trebuie cat mai repede
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
Roxali spune:
Am de recuperat cap asta , poate apuc pana nu se termina
LAlexandra trebuia sa-ti dai seama ca mama ta are o mentalitate sau un caracter cam aparte...incearca sa nu pui la inima sau sa u mai pui
Ioanag ai timp ptr toti si toate ,credeam ca nu mai lucrezi(nu era egoim"cucoana")
Am pus si eu niste pozici la "Picea"(am probat aparatul nou al juniorului)
Roxali spune:
LAlexandra mare nebuneala cu pasapoartele noi, dar santem si multi...si eu ma enervez ca ma voi intoarce la Roma ptr a lua pasapoartele, spusesera ca au curierat , dar nik
LAlexandra spune:
Ali, m-am uitat la poze la "picea", care e deja mare...simpatica
Problema mea nu e de pasaport, ci imi trebuie certificatul de nastere ca sa imi fac la munca actele (ca imi tot trimit mailuri) si apoi sa depun pt indemnizatie.
LAlexandra spune:
va invit la
LA MULTI ANI ELENA...si pt cine are sotul CONSTANTIN!!!
yoanag spune:
hi!
Alexandra-tu unde l-ai facut la Roma? la consulat?
in via del serafico???
cind l-am facut eu a durat 10 zile si te anuntau ei cind e gata si mergi in orice zi fara programare si intri cind deschide
mai intai lasa sa intre cine are de ridicat documente
da nu mai stiu ce au schimbat de atunci.....
Nafi-da ce poveste frumoasa ai tu acolo
doua mari iubiri in viata ta iar acum il ai pe Riccardo
si eu cred ca nu depinde de cetatenie/natie,daca se iubesc si se respecta nu conteaza
Roxali-stai linistita ca nu m-am gindit la cuconana la modul urit
nu stiam la ce te referi
cam asa e,lucrez putin,scot un ban pe linga si am timp de toate
de casa,de plimbari si mai ales de gagica mea
ce frumosi si mari sint copii tai
Enrico are exact zimbetul tau
Sonia e inalta tare
cum de ai tuns-o scurt?
tu arati super fain!
ai slabit destul
Mami de Giulia-20/06/2007-
yoanag spune:
ei fetelor sapt ce vine sint in ferie
mi-au dat acum o sapt si una mai imi da la vara nu stiu cind.....
nu cred ca dorm eu dimineata cine stie cit ca sint obisnuita sa ma trezesc devreme
mi-am luat gindul de la gradinitele astea ca te disperaaaa
intra si ocupa un loc si amaritii astia de copii cind ar trebui sa mearga la scoala
tre' sa caut o gradi privata,o sa vad aasta din capatul strazii ce preturi au.....e buna ca e aproape de casa acum depinde si cit costa...
la gradinita de stat Giulia e in rezerva locul 23
la gradinita comunala e in rezerva nr 97
yoanag spune:
Nelia-ce sa-i faci....treci dintr-o perioada in alta
lasa ca gasesti de munca si daca a inceput Cris gradinita chiar daca e putin deocamdata o sa-ti fie mai usor din toamna sa-l lasi zi de zi
de munca da de gasesti ceva
de mutat sti tu preturile la case...sint mari chiriile,de cumpara nu pomenim ca nu ne apropriem,e bine sa stai singurr,cel mai bine dar daca nu ai posibilitate ce sa-i faci.....
pe deoparte e un ajutor la bani pe de alta altele.....
yoanag spune:
Abramburika-vad ca te-ai rasfatat cu cirese
bine ca ai gasit
ce face Silviuta?
e vreme buna la voi? ati inceput plimbarile^?