Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 6
abramburika spune:
Neata!
Am revenit cu vesti de la eco ... e totul bine, samburelul nr. 2 e la locul lui in burtica, creste si ii bate inimioara. E un pic mai mic decat masuratorile de mensturatie, dar e bine. Emotii am avut cand l-am revazut pe dr. (un barbat tare bine ... hahahhaha) dupa 2 ani jumate si cand mi-a zis ca ci si rivede di nuovo . Glumesc, e un dr. de nota 20. Si cand i-am auzit inimioara lui samburel. Mi-a revenit in minte ecografia cu S. A fost frumos! Si sunt fericita ca decurge totul bine.
Am o durere de cap ingrozitoare ... ma duc sa vad ce e de facut azi ...
LAlexandra spune:
Ce frumos Petro!
Noi i-am auzit prima data inimioara la urgente (asa a fost sa fie)...si zicea dr sa stau calma ca sa il auda pe el cum ii bate inimioara....pai cum sa stau calma, cand eu il auzeam...toti muschii mi se miscau. A fost un sentiment unic, nu imi puteam controla emotiile...
...eu savurez acum frumusetea momentelor, caci avand o sarcina cu probleme...va spun sincer ca mi-a fost frica sa ma bucur atunci pentru fiecare miscare, fiecare ecografie...imi era frica ca daca ma bucur o sa mi se ia aceasta bucurie
...multumesc Domnului ca avem un baiat asa gingas....care sta acum si face ca un calut (asa zic eu) in somn
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
yoanag spune:
neata
Alexandra-multu de cafea
ai facut ce ai simtit ca e bine pt voi si bine ai facut!
Nafi-bafta multa cu casa! doamne ajuta sa va iasa asa cum va doriti
ce mi-as mai lua si eu o casa a mea....
Abramburika-asa gagico ca asteptam vesti!
ma bucur ca e totul bine,creste simburelul
cite sapt ai?
cred ca mai bine iti pui la semnatura sa stim
S cum a stat cu prietena ta? s-a descurcat?
Stefy-tu tot in Ro esti???? cind veniti inapoi?
Mami de Giulia-20/06/2007-
abramburika spune:
alexandra - merci! Da, vezi recompeseaza el pe partea asta, ca e cuminte, daca zici ca ai avut o sarcina cu probleme. Desi, mititelul, nu e vina lui. Bine ca e totul bine!
ioana - am 9 sapt. S. s-a comportat excelent, nu a plans dupa noi, s-a jucat frumos cu fetita prietenei mele, dar nu a dormit deloc de pranz. Si era franta, a adormit efectiv din picioare cand am ajuns acasa. Dar a fost bine.
Ieri am mancat amandoua un castron gigant de cirese. Buuneee!!!
LAlexandra spune:
...ce sa rasfata unii...cirese..., si eu am vazut in magazin...dar nu aratau prea grozav, asa ca mai astept
Abia astept sa ne dai in continuare vesti despre sarcina, inca nu ai greturi...etc?
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
abramburika spune:
Am greturi cu caru', da' ma apuca seara. Eu stiam ca-s dimineata, da' uite ca eu iar is pe invers. Oricum, pt. mine e o senzatie noua, ca la S. nu am avut deloc greturi (doar arsuri groaznice). Dar cum nici o sarcina nu se aseamana cu alta ... Si aerul pe care il respir imi provoaca greata ... da' o sa treaca ...
Vezi in piata de cirese ... aratau tare bine astea si erau 3 euro/kg. Asa ce pofta imi era!!
neliaCris spune:
Petro,felicitari pentru sufletelul nr 2 la locul lui,uite pentru greturi eu foloseam vitamina B6,fr buna si nnu strica la nimic,e pentru starile de greata in general,si cand mergi cu avionul...hm...da un search sa vezi,mai buna ar fi magne b6 dar aici nu se gaseste impreuna
cirese,miammmmmm,am vazut la conad,dar erau 11 90 euro- kg
Alexandra,da ,si sotul meu are fr multe parti bune,dar eu cer multe de la cei din jurul meu...face spessa cu copilul cu tot,spala vase,da cu matura,spala vana,masina,duce copilul cu masina,la plimbare cu carutul doar ca atunci cand e gata schimbat si inmiresmat,deci problema e copilul lui,cu el nu interactioneaza mult,si nici nu il invata multe,sta ca o bona cu el,doar sa nu cada sa isi rupa ceva,atat...pentur el copii sunt frumosi doar dupa ce nu mai au pampers,se duc singuri la olita,si nu plang ha ha,si vorbesc singuri cand le e foame
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Petro,am si eu aici un gine bun de tot privat,cere 100 de euro pe consultatie,si are garajul langa al meu,eu am in garaj dacia,el un nasparlit de PORSHE
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
abramburika spune:
nelia - hahahahaaa ... ce nostima esti cu ginecologul tau cu Porche!!
Merci de urari!
Eu cred ca la piata gasiti cirese mai ieftine. Sapt. trecuta era 6 euro/kg, ieri peste tot 3 euro/kg. Nici eu nu as fi dat 12 euro pe kg., asteptam sa ajung in Ro.
abramburika spune:
Uite ca vitamine nu mi-a dat. Doar acid folic. Iar de greata, niste picaturi homeopatice. Azi merg sa le iau.
La S. am luat Multicentrum si Polase (asta pt. carceii de la picioare).