Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetele.Doamne noi ne-am trezit acum,nici schiaciata nu am luat azi.Ce puturosi suntem.
Aluxandra ce bine ca e roman,tot mai bine e cand stai cu un roman(parerea mea).

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Cami, eu sincer nici nu ma gandeam sa imi caut de alta nationalitate, dar cum niciodata nu se stie, se putea sa fie si alta natie.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!
Iar se strica vremea vad, e un vant!!!
Ieri am scos pe Loris afara, si batea cam tare vantul, iar azi a racit. E ragusit, mititelu', dar nu are febra.
Alexandra, imi pare rau de ce s-a intamplat. Eu am chemat-o pe mama mea la o saptamana dupa ce am nascut, cu gandul ca nu ma descurc singura cu bb. Mi-am facut si eu o mie de nervi, e clar ca avem mentalitatea si experienta diferita de ele. Pe mine m-a zapacit cu: imbraca copilul, mai pune-i o patura, da-i caciula (in casa toate astea). Eu am inteles ca era bine intentionata, insa m-am simtit linistita cand a plecat , ma facea sa ma simt nesigura de mine. Probabil asa vom parea si noi copiilor nostri, cand vom avea nepoti. In schimb despre sot nu mi-a zis niciodata, nimic, e multumita .
Cred insa ca si sotz s-a bucurat cand am ramas doar noi cu bb, ca el nu prea mai avea acces la el, ne ocupam ori eu, ori mama mea de el .
Ioana, sa va fie de bine cumparaturile .
Multumesc de raspunsurile privitoare la scaunul de masina. Eu cred ca ii voi lua unul 0-18 kg, ca sa il pot tine cat mai mult cu spatele la sensul de mers, cica e mai sigur asa.
Nafi, ce ati rezolvat cu apartamentul? Eu nu stiam ca poti...negocia pretul unei case .Eu sunt genul care nu se targuieste, cat imi ceri atata dau .

Iar vorbiti de mancare si ma apuca toate poftele, numai cheful sa fac, nu prea. Sunt asa...putin antitalent in bucatarie. Dar totusi dati-mi si mie link catre blogurile cu papa, poate imi vine inspiratia.

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - merci, interesanta cotoletta aia cu faggiolini. Cel putin mai schimbi aspectul .

Iata blogul despre care vorbeam. Sunt multe retete faine si bune (unele incercate si de mine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna fete...
Si eu tot ardeleanca si sotul oltean
Sincer,am uitat sa o felicit pe IRINA pentru implinirea a doi anisori plini de iubire alaturi de copilasul ei Fabian
"LA MULTI ANI" puituz mic si toate cele bune sa se adune
La multi ani Bionda,sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

KEMSY...mi-ai mai amintit o faza. In camera nu aveam termometru sa vad ce temperatura e...bineinteles ca a zis ca e frig, ca se simte rece, ca de aia plange ca s-a racit. In fine, ne-am luat cu sotul si am plecat sa luam termometru. Si culmea, chiar era o temperatura numai buna!...Replica: no, ca e bine in camera...ca si cum ea stia asta, numai vroia sa ne sacaie.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Raluca,daca m-am resemnat in ce sens,ca eu am spus multe,echilibru intre familia mea si parintii mei?
Eu zic ca daca ii pui un nume francez cum e Maeva,sa ii pui si unul romanesc,doua nume nemai-auzite pana acum in ro mi se pare prea mult pentru un copil care traieste printre atatea Marii,ioane,aline,asfaltine...
Eu daca nu ma insel ti-am mai spus ce nume de fetite prefer,asa-i?
Maria Elisabeth,Ruxandra Marie,si mai nou MELISSA..

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

La noi e acceptabil de cald,cica mai vin ceva ploi apoi gata,ne-am prajit
Alexandra,incearca sa nu iti mai aduci aminte nimic...uita tot ceea ce iti face rau,si tine minte doar bunele,asta daca reusesti,daca vrei sa iti mai descarci sufletul aici,poti,iar cand vrei sa tragi linie si sa privesti inainte,atunci esti cea mai puternica mamica si femeie
Fetele,eu cu scaunul de masina sunt varza,am unul de la chicco,super transpirabil,am dat 90 de euro acum 2 ani,si altul nu mai cumpar...ha ha.sotul nu gandeste mult,ca el nu pune copilul in scaun,ci in dreapta langa el...ha ha a innebunit lumea(vine ea si masina mea si atunci sa vezi ce figuri face Cris cand il leg cu centura..
Mai spuneti ceva?ca eu ies,azi am vb singura

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao gagici!
bineinteles ca si scaunelele sint dupa virsta si kg
si eu asteptam sa-l pot schimba si acum asta e tare comod
Alexandra-hai sa-ti zic o vb de mama
ca si tu esti acum mama
gindeste-te ca orice iti spune pina la urma e mama ta si o iubesti in ciuda faptului ca te mai scoate din sarite si te supara
asa li stilu,nu prea poti schimba mentalitatea unui om
de ex mama mea cum nu vede messu deschis sa ma vada cum ma suna
si o data,de 2,de 10 si degeaba
asa e ea panicoasa de felul ei,asta si cu fratii mei la fel
cu mine mai des face ca anul trecut s-a trezit cu mine si cu fetita la usa
n-am zis la nimeni nimic,am avut o perioada nasoala cu sotul m-am enervat si in avion am fost
am plecat de nebuna acasa in ro!
si acum saraca crede ca ceva se intimpla daca dispar
si degeaba i-am zis sa nu ma mai sune ca am si eu treaba de iesit,de umblat doar nu stau cu messu deschis mereu dar imi zice ca macar ceva sa-i scriu....
si o iubesc la nebunie,mi-e tare draga si dor de ea de citeodata mi-e ciuda ca sint asa departe de ea,de multe ori as vrea sa fiu linga ea s-o ajut cu tot,sa se bucure de fetita dar uite viata e asa cum e....daca sint chestii care ne supara sint pe moment ca tot dragostea invinge si dorul
Nelia-asa gagico bine faci ca intri mai des
asa ma schimbam cite o vorba
eu parca m-as duce acasa un pic dar nu stiu cind am concediu,in august deja e programat o parte din concediu sotului,ca eu nu stiu daca am deodata cu el si daca e sa plec in ro mai incolo apoi iar am de umblat dupa procuri in ambasada si asa m-am saturat......dar fara alea nu te misti....
si eu cind merg acasa ma mai enervez pe ai mei da n-am ce face
tata de ex dimineata era cu bolul de struguri dupa Giulia ca stie ca-i plac apoi nu conta ca tre' sa bea lapte sau inainte sa-i dau de prinz sa manince el hopa cu strugurii
de la o virsta sint si ei copilarosi si mai copilaresc cu nepotii
eu ce sa zic de ai mei.....ma doare cind ii vad tot mai imbatriniti.....schimbati....fizic.....eheiiii
hai sa luam partea faina a vietii,hai sa fim fericite ca avem parinti,care ii avem pe amindoi sau care mai sint in viata si sa ne bucuram de ei cu parti bune si rele ca si noi sintem tot asa mai cu toane,mai veseli,mai cu probleme
si eu vreau sa am o relatie faina cu fetita da cine stie cum oi fi cind voi fi baba si oi avea nepoti...
o seara faina!

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-mersi de link
mama da ce de retete acolo ca nu sti ce sa alegi
eu le apreciez tare mult pe fetele astea care au asa pasiuni si pregatesc atitea si fac poze

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput