Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va invit la
E tare fain linkul cu retete...de mi le-ar face cineva si eu numai sa pap (de parca nu sunt destula)
PETRO...daca o iau razna sa imi zici, parca trebuie sa afli acum ce e in burtica, nu?
Eu una am ajuns la concluzia ca nu mai realizez ce fac. Ieri dimineata cand a plecat sotul la munca cica am vb cu el...si eu nu imi mai amintesc nimic. Aseara eram asa terminata, asta micul nu vroia sa doarma si l-a luat tat-su, habar n-am ce au facut, la cat au adormit, cert e ca puiul meu a dormit tare bine. De dimineata cand a plecat sotul, imi amintesc ca am vb cu el, dar acum nu stiu ce.
Trebuie sa imi schimb cumva programul. Asta micul e cuminte, dar dupa masa cand eu as dormi, el are chef de joaca, si seara la fel. Iar dimineata cand el doarme dus, eu nu am somn...

Voi ce mai ziceti? Eu azi sper sa ies afara cu Alessandro, ca parca se vede vreme frumoasa.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Ma bucur ca va place blogul cu retete. Si mie!

alexandra - azi ma duc la prima eco, nu o sa aflu ce e in burtica, e prea devreme. Va spun maine ca dupa-amiaza nu mai intru, ne bucuram de prezenta lui tati acasa .

Ne-am trezit in zgomote de tunete si fulgere .. sper sa treaca repede pt. ca vreau sa merg in piata sa imi iau cirese .

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-mersi de cafea
acum o savurez,a doua cafea pina acum
oboseala e de vina
Abramburika-bafta la eco!
sa vi cu vesti bune
cred ca abia astepti
cind ai eco dupamasa?
sa va bucurati azi si nu-i bai daca ploua important e ca sinteti impreun
banuiesc ca mergeti toti 3 la eco
si la noi e cam innorat,putin soare,s-a schimbat iar vremea
cred ca toata luna mai asa va fi
o zi frumoasa fetelor!

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - da, dupa-amiaza mergem. Nu, pe S. o las la o prietena, pt. ca altfel tati nu ar putea sa intre cu mine la eco. Pe S. o sa o iau cand o sa fie burtica mai mare, sa se inteleaga ceva si cand o sa imi faca eco abdominala. Dar dupa aia tati ramane cu noi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

v-am spus ca sunt zapa
LA MULTE LUNITE, RICCARDO! SA VA DISTRATI BINE AZI....si SA FII CUMINTE!

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

chiar ca azi face o lunita Riccardo
auguri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!

La multe lunite Riccardo!!!
Abramburika, te asteptam cu impresii de la eco. Emotionata?

Eu sunt varza de oboseala, Loris doarme extrem de rau de vreo saptamana. Se trezeste din ora in ora, plange, nu vrea in brate, nu in patut, nu pe jos, nu pe sus. Nu stiu ce sa-i mai fac, plang dupa cateva ore de somn neintrerupte. Azi noapte i-am zis ca-l arunc in gradina, sa doarma cu buruienile
Si sotz e nervos, obosit, ne-am si certat putin. Il inteleg ca e obosit, dar si eu sunt praf, iar el ar putea dormi in alta camera dar nu vrea
O zi buna!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Kemsy-cine stie poate il deranjeaza dintii?
i-a iesit vreunul?
scz daca ai mai scris dar nu mai tin minte
poate are gingiile inflamate,uita-te in gurita,da-l cu gel pt gingii si jucarie deaia de ros pt gingie
se mai calmeaza
te cred ca esti obosita,el e obosit de la munca si nu se poate odihni...dar daca numai asa se poate spune-i sa doarma separat macar o noapte sa mai recupereze
asa sinteti amindoi obositi,stresati si va certati
aveti grija de voi
si mie mai imi vine s-o zbor citeodata
aseara a tras o criza de urlete ca n-am lasat-o afara la caine,pe cind am pus masa a inceput show-ul si tipa ca din gura de sarpe
cind are asa crize nu prea ai ce-i face,am pus-o in camera si i-am zis sa iasa cind ii trece,dupa un timp a venit si zicea ca ea e cuminte.... si vrea gelato ca asculta si nu mai face figuri
Abramburika-chiar vroiam sa te intreb si eu?

cum sint emotiile? ca sigur ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ha...Ioana,ce fetita nebunatica.Eu am inceput iarasi cu problemele mele,cu sotul ca nu ii poate spune fratelui sa plece dar nici sa plecam noi nu vrea ca nu sunt bani.si multe altele pe langa.de copil nici nu se pune vorba ca nu avem cum,unul la mana ca doar dormim in pat,doi la mana ca nu avem spatiu,bani.ha ha imi vine de-a rasul plansul.lumea asta a luato razna...am o vecina in curte,italianca,mama a 4 copii intre 5 ani ultima de 1 luna,sotul linistit,ea linistita,pai cum doamne iartama mai exista fenomene de astea.ies ca am draci

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

yoana, are 2 dinti jos. M-am uitat mai bine si parca se vede ceva alb sub gingie, tot jos. Si eu sunt aproape sigura ca e de la dinti, dar sa treaca o data ca m-am saturat
nela, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai grea. Intr-adevar, nu imi place nici mie sa locuiesc in 2, ca sa zic asa, sa fie o a 5 roata la caruta. E stresant, si cu timpul relatia cu sotul se poate raci.Am stat si eu o perioada cu cineva, stiu cum e.

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput