Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 10
Berarpiri spune:
Numai copii bolnavi sa nu-i ai... de sambata incoace ba unul,ba altul...acum sunt bine,Ambra mai e putin racita,si atat.
alexandra-si eu am avut neintelegeri cu mama,pana anul trecut,cand a fost la noi...nu intelefeam dc ma facea egoista,si pana la urma am clarificat...era contrariul la ce credeam eu...Incearca sa povestesti cu mama ta,cand ai ocazia,poate se simte indepartata de tine,acum ca ai familia ta,si in loc sa-ti arate ca sufera,se comporta in modul asta...Nu stiu,zic si eu parerea mea...Nu e usor sa fii parinte,si cand mai e si departarea la mijloc...
Si eu am patit nu de mult sa raman inchisa in casa,noroc ca lucra aproape sotiorul,si a venit sa ma deschida.
La noi dureaza o luna pana ne da certificatul de nastere...cel putin asa ne-au zis la telefon...om trai si-om vedea...
ely-cum sunteti?nu ne-am mai auzit de ceva timp...a ajuns tatal tau?pana la urma cand plecati in tara?i-ai facut pasaportul la Denise?
ioana-ce fain ca aveti curte!!!si eu vreau sa stau la casa ...mai ales ca m-am saturat de vecinii astia,la 6 dim. isi ridica jaluzelele ,ca n-au altceva de lucru...
naspa ca tre' s-o duci la privat pe Giulia,eu stiam ca sunt obligati sa-ti dea loc aproape de casa,cei de la stat...poate depinde de zona ...
Ce faceti sapt. viitoare?te-ai gandit sa mergeti undeva,sau numa' pe-acasa?
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
raluca-ce bine de voi,dintr-o vacanta in alta...
Sunt de acord cu Neliacris,sa puneti si un nume romanesc,ca nu se stie niciodata...important e sa va placa voua numele alese,ca parerile vor fi tot timpul impartite...mie mi se par cam ciudate amandoua ,dar pt. voi sigur sunt normale,mai ales pt. sotul tau,daca zici ca Maeva e un nume des intalnit in Franta...mie imi place f. mult vanessa,m-am trezit tarziu,ca altfel il puneam al doilea nume la Ambra...ce ciuda mi-i ,dar asta e...
Ce ai facut pana la urma cu scortisoara de pe pielea capului?I-a trecut la Anais?vad ca la Giorgio i se face iar umpic...nu ma asteptam,ca Ambra a avut doar o data,nu i s-a mai facut dupa aia...
abramburika-ma bucur ca e totul bine cu bb din burtica!...pt. mine au fost aceleasi emotii la amandoua sarcinile...eu sunt mai emotiva de felul meu,la fiecare eco imi dadeau lacrimile...Si noi am dus-o pe Ambra la ecografii(la morfo' si la ultima),se bucura cand sunt si ele prezente,chiar daca nu inteleg ca si noi,ce se intampla...dupa ce am nascut ma intreba Ambra unde e burta si unde e Girogio (cand eram inca in spital).
gianina-si-a mai revenit Loris?Doarme mai bine?Ii greu cand nu dormi,parca esti pe alta planeta...si daca mai plange si Loris,te zapaceste...E normal sa ai discutii cu sotul,asa sunt barbatii astia,greu lasa de la ei...as vrea sa vad daca ar sta el cu Loris cum ar reactiona...sotul daca sta o zi cu copii,seara ii iese fum pe urechi de nervi,si zice ca nu mai poate ...ce sa zicem noi,ca stam 24/24?!...
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
neliacris-ma bucur ca esti mai des pe-aici!
cand eram gravida cu Ambra,statea cumnatul la noi...nu-ti povestesc ca in fiecare seara imi faceam bagajul sa plec ...pana la urma a plecat el...naspa tare ca nu ai intimitate...in plus,ziceai ca ii si faci de toate...Cred ca daca aveam un sot ca si al tau (ca nu te ajuta cu Cris),nu-l mai faceam pe Giorgio,ca nu ma descurcam,am mare noroc ca al meu ma ajuta la orice am nevoie.
F. scumpic Cris!A stat la tuns?
cami-ma bucur ca ti-ai rezolvat cu actele,si poti merge in tara!
Despre intarcat,din experienta mea iti zic,ca o data ce decizi sa-l intarci,sa nu mai dai inapoi...stiu ca e f. greu,dar ii faci rau lui Sebi si tie,suferiti degeaba,daca ii dai iar dupa 2 zile.Cand simti tu ca e momentul potrivit il intarci...eu mi-am pus suc de lamaie pe san,si asa il refuza Ambra,in plus ii explicam ca tzatza e pt. bebelusi,ca ea bea laptic cu cana,etc...nu ma asteptam sa fie asa usor,prima zi imi mai cerea tzata,a doua zi nu.
nafi-asa sunt in primele luni -ii,e normal sa planga (mai ales cei alaptati la san),pana li se formeaza stomacelul...incearca sa ai rabdare (stiu ca e greu),o sa vezi ca trec si lunile astea.Vezi ca incet,incet incepe sa doarma cata de cat noaptea...o sa-si faca si un program de masa...Tine-l in brate cand are nevoie de tine,nu face ca si mine,eu n-o tineam pe Ambra,ca sa nu se obisnuiasca in brate...dar nu e asa,cu Giorgio n-am mai facut asa,mi-am dat seama ca am gresit...
Berarpiri spune:
hai,ca pagina asta e a mea ...
Despre noi...Giorgio se rostogoleste de pe burta-spate,mai mult sta pe burtica,daca e in pat...incepe sa-si coordoneze miscarile cu manutele,si-a descoperit aseara urechea stanga,si tragea frate de ea...pana m-am dus si i-am luat manuta,ca era rosie tare urechea...Intr-o seara era Ambra smiorcaita,asa a strigat odata Giorgio...isi spune si el cuvantul...Zilele astea a plans f. mult,a avut si el virusul intestinal.Eu eram f. obosita,nu m-am putut ocupa cum trebuie de el...dar a trecut...
Ambra vorbeste tot mai bine,nu ma mai lasa sa vorbesc romaneste.Am iesit azi in parc si dim. si dupa-masa...mi-e draga,cand o vad cum se joaca cu fetele.Ii figura ca doar cu fetele mari se joaca,din cand in cand se mai uita dupa mine,ca nu cumva sa scap ...
Cred ca luni duce sotiorul calc. la reparat,ca e inca in garantie...
Sper sa fie vreme frumoasa duminica,sa iesim undeva...
pe toate!!!
yoanag spune:
buon giorno!
Andreea-hai ca mai completez la pagina si eu:))
cu concediul a fost imprevizibil
adica iti dau ei o sapt cind vor ei si una imi aleg cind vreau eu
m-au sunat si mi-au zis ca sapt ce vine sint in concediu
nu stiam din timp,oricum nu aveam de gind sa merg nicaieri acum
m-as fi dus in tara citeva zile dar tre' sa stiu din timp sa iau bilete de avion si de mers in ambasada
asa ca salta.....
tura asta merge ca nu aveam in program plecari da alta data ma revoltez ca daca am concediu atunci sa mi-l planific cum vreau sa ma pot pregati nu ca ma trezesc de pe-o zi pe alta ca-s in ferie
amindoi cu virus intestinal....ce a fost pe capul tau.....
despre stat cu copiii asa zic si eu daca ar trebui sa stea ei o dau bir cu fugitii....
azi e timp frumos la noi,soare,cald
despre nume ca s-a mai vb nici mie nu-mi plac,acum fiecare cu parerea si gusturile lor,normal daca ne cere parerea Raluca i-o dam dar tot cum le place lor o sa-i puna numele
mie nu-mi place deloc maeva,suna tare ciudat pt urechile mele
Cami-condoleante pt tatal tau
cind mai ai intrebari despre acte sau mai stiu eu ce intreaba poate stim sa-ti raspundem si nu mai stai stresata
Nafi-arati tare bine sa sti
nici nu se vede ca ai nascut de o luna
da-ti timp si vei vedea ca dispar alea 6 kg
tare putine ai de dat jos
le-ai pus in timp nu intr-o luna asa ca da-ti timp
Riccardo e un scump,creste tare bine iar tu fa-i coccole daca vrea puiul mic
Nelia-ce a crescut Cris gradinarul
da tu gagico te-ai facut roscata?
parca asa se vede
poze mai multe vrem
va doresc un week fain! cu vreme buna si relax care pe unde
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
Andreea-ce figura e Giorgio
parca vad cit sint de dulci amindoi
cum de numai italiana vrea ambra sa vb? poate cum aude in parc
a mea vb amestecat si raspunde amestecat dar mai mult in it
si vb rom.cu ea si raspunde in it
saracii cum prind si ei apoi asa invata
a mea e o figura ca-si pune snururi in cap de pe-o parte pealta,sireturi si zice mereu ca re belli lunghi(capelli lungi) si tot da din cap sa-i zboare peste fata
apoi vrea agatat la cercei cine stie ce sa fie lung si tot asa-i plac cerceii lungi si parul lung
am zis ca-i iau o peruca sa aiba parul lung numai ca apoi nu si-o mai da jos si vrea sa iasa afara asa
Andreea-dincolo am stat in casa cu curte
eram numai noi
aici e un bloculet cu 4 apartamente si fiecare are curtea lui
si curtea e destul de mare,are loc sa alerge Giulia,sa se joace afara cu bicileta ,cu trotineta
sint multumita ca asa poate sta afara des
vroiam sa va intreb cam pe unde ati vazut la pret bun casute de plastic de pus in gradina?
dealea ca si in parc?
Giuliei ii plac f mult,cind merge in vreun parc si da de-o casa nu mai vrea sa vina si ne-am gindit sa-i luam o casuta deaia
si vrea tort cu winnie,elefante si teletubbies
de ex la conad e aprox 80 euro o casa deaia,la toys peste 100(chiar 200) si ceva
daca cumva stiti pe unde as putea gasi sa-mi spuneti
am vazut o casa tare frumoasa cu tot cu topogan in oferta la 50 euro da nu mai stiu unde......trecind cu masina am zarit si nu mai stiu unde
erau tare dragute si casuta si topogan si pret bun
Berarpiri spune:
da ce figura e Giulia!
casuta am vazut acum in oferta la 99 euro,la Desio&Robe'-are dus inauntru,si masuta mica inafara .Daca zici ca ai vazut la 80 euro,e mai ieftina,decat asta pe care am vazut-o eu...parca si la pam am vazut ieftina,dar nu-mi aduc aminte cat costa ...
Asa e,invata copii cum ne aud pe noi vorbind...de aia m-am stresat,si intr-una ii ziceam la sotior sa nu vorbeasca (,) combinat,adica doar romaneste sau doar italiana...de obicei el vorbeste italiana,si eu romaneste (acum,cand ma lasa ),si a a invatat destul de bine..Cred ca din cauza ca aude italiana in parc,vrea sa vorbesc doar italiana...dar mi-i ciuda,ca dupa ce o duc la gradi' o sa fie greu sa mai invete romaneste...
E soare afara ...
yoanag spune:
Andreea-e o mare figura
lasa ca-i fac poza si va arat
mai rau e cind nu vrea sa le lase acasa si vrea sa iesim asa cu alea in cap
azi vrem sa montam gazebo,intre timp a facut sotul ceva modificari si pune alta rama mai rezistenta ce a facut-o la lucru
vedem noi ce iasa
neliaCris spune:
Neata la toate
Azi o zi nemaipomenit de calda,maieu si pantaloni scurti...
Tati munceste azi ,mami cheltuie,am fost la depilat inghinal,am reusit....10 euro total
I-am luat acum 4 zile bicicleta lui cris,m-am zgarcit la 55 de euro,si nu i-a placut ca nu merg pedalele si in spate...numai cand am asamblato mi-am dat seama de ce nu ii place,asta e...la anul luam alta mai mare si mai frumoasa.
Nu.nu m-am facut roscata.astept tura doi de salriul sa ma tund apoi imi fac suvitze,acopera cel mai bine parul alb.cele cateva fire care stralucesc asa bine la soare de zici ca e aur.
Andreea,ce sa zic...a inceput si sotul sa schimbe pampers(cu caca ,asa a fost sa fie),la nervii mei l-a schimbat...ar face si el dar i se par toate peste mana,ba ii e frica,ba una ba alta,oricum,recunosc,da...sotul verisoarei lui nu face nimic ,nu cumparaturi,nu lapte,nu pampers,nu niente...al meu,macar incearca,si are el maniile lui,cand mergem la cumparaturi,el aseaza mancarea pe unde trebe si mereu mai gaseste prin dulap ramasite,si il auzi,"asta trebuie aruuncata",asta nu aici",face dar nu destul cat as vrea
Bravo pentru Giorgio,de acum sa ai grija sa il las in patut cand nu esti pe faza
si eu as vrea curte...ha ha,multe vreau
send si revin
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
http://www.youtube.com/watch?v=fmja_F8c-rM
ceva de distractie...
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata