Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

[red]Cris[/red[ f.frumos tapetul

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Racusor, pai si noi tot dupa 1 iunie ne apucam. La noi e mai simplu. Avem de zugravit dormitorul nostru si bucataria, de modificat sifonierul din rigips si de pus tapet in camera lui bebe. Oricum, pe bebelina o mut in camera ei dupa 4-5 luni. Pana atunci am hotarat sa pun patutul in dormitorul nostru ca sa-mi fie mie mai usor.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara.
Ne-am intors si noi de la eco. Suntem f bine amandoi, eu am col lung si inchis, Raul este marisor, aproape 2 kg, i-au coborat si testiculele in scrot.
Larissa, medicul meu a masurat cisterna magna, cred ca vreo 10 min, dar mi-a zis ca nu e in nici un caz de 9 mm cat mi-a zis celalalt dr, ci 7 mm. Si oricum, mi-a mai zis ca si daca era de 9 mm, tb sa fie si alte masuraturi proaste pt a-mi face pb. Deci, stai linistita si tu.
M-a intrebat cum vreau sa nasc, i-am zis ca natural, cu epidurala...si mi-a zis ca el nu crede ca o sa am vreo pb. Din pacate, in perioada in care voi naste , el va fi in concediu. Ma mai duc la eco doar peste 6 saptamani.
Felicitari si pt fetele care au mai fost la eco azi si au venit cu vesti bune despre bebei.
Eu sunt cam prost dispusa, nu am chef de nimic...probabil e vremea de vina.
Crissy, felicitari pt castigarea concursului. Meritati
Va pup. Sa aveti o saptamana usoara

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

multumesc frumos fetele pentru incurajari acum o sa vedem ce zice si hematologul maine, sa vedem ce tratament imi da...

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

iubita.. daca nu ma insel matusa zicea ca bb al ei nu ia in greutate..dar face tratament pt asta.. stai linistita ca o sa fie bine..

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Cris[/red[ f.frumos tapetul

GEO 33+ cu Antonia Maria
[red]AMR 6+ SAPT
poze

Merci. Sunt zeci de modele pe site-ul asta. Mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc. La mine tapetul trebuie sa se asorteze si cu un ornament pe tavan care imita cerul...

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

racusor ma bucur ca esti mai bine...

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna seara.
Ne-am intors si noi de la eco. Suntem f bine amandoi, eu am col lung si inchis, Raul este marisor, aproape 2 kg, i-au coborat si testiculele in scrot.
Larissa, medicul meu a masurat cisterna magna, cred ca vreo 10 min, dar mi-a zis ca nu e in nici un caz de 9 mm cat mi-a zis celalalt dr, ci 7 mm. Si oricum, mi-a mai zis ca si daca era de 9 mm, tb sa fie si alte masuraturi proaste pt a-mi face pb. Deci, stai linistita si tu.
M-a intrebat cum vreau sa nasc, i-am zis ca natural, cu epidurala...si mi-a zis ca el nu crede ca o sa am vreo pb. Din pacate, in perioada in care voi naste , el va fi in concediu. Ma mai duc la eco doar peste 6 saptamani.
Felicitari si pt fetele care au mai fost la eco azi si au venit cu vesti bune despre bebei.
Eu sunt cam prost dispusa, nu am chef de nimic...probabil e vremea de vina.
Criss, felicitari pt castigarea concursului. Meritati
Va pup. Sa aveti o saptamana usoara

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Felicitari! Azi am avut numai vesti bune. S-o tinem tot asa!

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Paula felicitari pt vestile bune de la eco

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

paula...felicitari pt vestile bune..

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetele, am venit, a fost cam greu drumul printre copaci cazuti pe sosele dar am reusit!
Leti e mare 1350 grame , colul a ramas neschimbat, mi-a spus ca de la 34 saptamani ma pot misca putin, in sensul ca pot manca la bucatarie si din astea, apa e buna , se alimenteaza bine, nu am mai luat in greutate fata de acum 2 saptamani de la ultimul lor cantar, tensiunea perfecta, 110/68, urina iar putin zahar dar ala e de la ciresele si capsunile mancate inainte, mi-a spus sa renunt la dieta fara carbo, ca sa fim siguri ca ia in greutate bine Leti, fara orgasm ca poate da contractii (nici vaginal nici nevaginal contactul pana la 34 sapt), fara epilare cu ceara :-((((, m-am dus cu padure oricum :-)), chiar radeam cu sotul , mi-a aratat fata in 4 dimensiuni, si mi-a facut cu mana, mainile lui tati :-)!

In rest Cris imi place tapetul e asa de vesel, sa aveti spor la treaba!!

Racusor ma bucur ca aveti vesti bune

Acum sa vina si Mirela cu vesti bune

Katalina asa e cum se vede la tv , mai mult decat atat am vazut acum ca multa lume si-a lasat masinile acasa!

Shery interesant cu colul, sa vedem cum evolueaza, suntem cam 5-6 fete cu probleme la col, mic, moale, deschis..., sunt foarte optimista ca vom ajunge la termen!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput