Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor sa nu ma uiti cu info referitoare la cmu. am editat primul mesaj.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

gata..bine ca mi=ai spus

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

katalina

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Racusor ! Ai vazut ca se poate! Si celelalte fete, ascultati de nenea dr si totul va fi bine.

Grety, stai linistita. Cu tratament se rezolva si problema ta (daca e nevoie).

Rodika, foarte frumoasa rochita, ca de ingeras.

Carmen, curajoasa ca intotdeauna. Te steptam cu vesti.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...si eu ca baba care-si mai aduce aminte dupa ceva timp...
citeam de tine sherry ca inca conduci masina,sa va povestesc despre cumnata mea:a condus masina pina in ultima zi (Bucuresti),si in dimineata cind a nascut, s-a trezit ,a imbracat-o pe cea mare, si-a aruncat geanta de spital in masina, a lasat-o la gradi pe fetita, si a taiat-o la spital(nu avea contractii f dese).A reusit.E o pers.foarte sigura pe ea si curajoasa.Eu personal nu am mai condus de cind mi-a crescut burtica.Dar se poate(nu la tine sherry)

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, bravo!!!!

Sunt f incantata pt tine si chiar se cunoaste in tonul mesajelor tale schimbarea de spirit

Carmen, te asteptam si pe tine cu vesti bune. Am vazut si eu acum la tv ce furtuni au fost in Ungaria

Gretty, , bine ca ati descoperit, sunt sigura ca va recupera si va fi bine cu tratament

Astazi nu v-am scris pt ca aproape toata ziua m-a lovit bebelina, de nu mai stiam cum sa stau, plus ca am fost intepenita pe o parte de la cum am dormit. Jumatate de zi nu mi-am simtit partea stanga si asta e partea cu calculatorul. Am mai rezolvat in schimb niste probleme la birou si apoi am stat stresata ca azi trebuia sa termin si eu cu declaratiile si neputandu-ma deplasa l-am trimis pe sotul. Dar s-a descurcat exemplar si a fost si la primarie sa vada daca actele pe care le avem o sa fie ok pt indemnizatie.

Maurice, si eu mai stau pe spate cu fata in sus, pt ca eu nu simt nciodata greutate sau ca ma sufoc sau alte simptome ca la fete. Imi este chiar f bine; vad ca Racusor zicea ca ei doctorul i-a zis ca nu are nimic bebe daca tie iti este bine asa. Imi pare rau ca este burtica inca tare, si la mine e la fel cum ma ridic, dar stai cumintica in pat, ia tratamentul in continuare si ai incredere ca va fi totul bine

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu inca conduc,si voi conduce si cand mergem acasa,burtica nu ma deranjeaza ca doar asez volanul in functie de ea,doar sa nu obosesc ca atunci voi trage la dreapta.
Katalina

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

ochidut

stai si tu cumintica la patut...si usor usor o ducem noi la capat..

sa stii ca si la mine cum ma ridic, cum se intareste burtica...important e sa nu avem contractii si sa stam linistite, ca atunci colul e ok...si bebe safe in burtica

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Fetelor, m-am hotarat la modelul de tapet. www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/ButterfliesApplques.jpg" target="_blank">Asta ar fi. Daca maine nu gaseste sotul ceva frumos prin oras, fac comanda la modelul de mai sus. Dureaza cam 2 saptamani sa vina, ca firma e in Timisoara si livreaza din doua in doua saptamani in Buc.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, m-am hotarat la modelul de tapet. www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/ButterfliesApplques.jpg" target="_blank">Asta ar fi. Daca maine nu gaseste sotul ceva frumos prin oras, fac comanda la modelul de mai sus. Dureaza cam 2 saptamani sa vina, ca firma e in Timisoara si livreaza din doua in doua saptamani in Buc.

Cris 31+ cu

foarre frumos

noi la 1 iunie incepem curatenia in ap nou..bine, avem numa de zugravit...dar acolo e tapet, mi-ar fi placut sa il schimb cu altul, macar in camera lu bebe. dar din pacate nu mai avem timp de asta acum...

asa ca il dam jos si zugravim si gata...si mai incolo poate chemam pe cineva sa picteze peretii din camera lui bebe

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Apropo de dormit pe spate. Si eu ma simt cel mai bine stand pe spate. Oricum, ma straduiesc sa adorm ba pe stanga, ba pe dreapta, dar tot pe spate ma trezesc. Nu am cum sa ma controlez in somn...

Cris 31+ cu

Mergi la inceput