Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya si de testul cu glucoza eu nu l-am facut,si nici nu mia zis doctorita vreo ceva trebuie neaparat??.m-as apuca sa imi fac dar eu cum fac ceva bun nu ma las pana nu termin Bianca 28+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
aici se face la 25 sapt, e obligatoriu...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
maurice spune:
racusor uraaa! am citit cu sufletul la gura, nici nu m-am dus sa mananc fara sa mai verific daca ai postat ceva .
Bravo tie, mamica perseverenta!
Acum mai urmeaza Carmen cu vesti bune!
Denisa am retinut sfaturile cu pernutele puse pe peste tot, o sa-mi cumpar si eu; m-am mai linistit si cu dormitul pe spate, desi pana acum era pozitia cea mai buna, trebuie sa ma adaptez.
25+
giorgia23 spune:
Racusor felicitari pt vestile bune...inca putin si o sa-l tii pe bebe in brate
Eu una nu mai stiu ce sa fac de mancare...nu am nici o idee
GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
racusor2010 spune:
am semnat si contractul de nastere la CMU...acolo am mai pierdut vreo ora...dar macar am scapat de o grija...
m-a amuzat ca scria ca inainte de 36 luni pot sa ma trimita la spitalele de stat le-am zis sa modifice....am semnat in RON contractul, ca sa nu fiu afectata de curs...
la 36 saptamani, daca ajungem acolo tre sa mergem la analize si sa vb cu anestezistul....
am si papat intre timp ca eram moarta de foame...si ma dureau si ligamentele de la burtica, ca am stat 2 ore numa la CMU si apoi inca vreo ora aproape in masina dar acum cumintica la pat...sa ne revenim...
ma duc sa recuperez ce ati scris
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
maurice mie mi-a zis dr mihailescu,care m-a vazut la externare daca noi putem sta pe spate si respitam bine, inseamna ca si la bebe ajunge sange si oxigen cat trebuie...
acum poti sa intrebi dr tau cand mergi la control....
Bulina 32+ cu poznas
rodyka spune:
racusor, ce bine-ti 'sta' asa optimista!!!
31+ AMR 8+
racusor2010 spune:
sheri felicitari pentru bebeline frumusele
imi pare rau de colul tau...vad ca ingrosam randurile celor consemnate la pat
Bulina 32+ cu poznas
grety_niku spune:
multumesc frumos fetele pentru incurajari acum o sa vedem ce zice si hematologul maine, sa vedem ce tratament imi da...
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
btz_ovi spune:
Fetelor uitati-va pe Realitatea TV
31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
ce ziceti de costumasul www.piticei.ro/set-botez-fetite-56.html" target="_blank">asta ptr botez?
31+ AMR 8+