Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

revin...

multumim in primul rand pentru voturi... din pacate nu cred ca mai avem vreo sansa, unii obtin sute de voturi peste noapte...nu stiu cum...ma rog...dar multumim pt sustinere in continuare...

rodicaaaaaaaa, ce-mi faci...mi-e dor de mareeeeeee...de soareeeeeeee...si aici e asa urat si frigggggggg...

am vazut burtici de katalina si laura...cresc delfinasii,cresc...

fetelor stati cumintele in patut..cred ca e greu...uneori si eu imi doresc sa pot sa lenevesc in pat mai mult...dar nu ma lasa Eric...

in sfarsit a prins si Eric ideea de bebe ... cand il intreb ce are mami in burtica, zice ca e bb Filip(de fapt el zice 'hilip'...e a sa haios)...m-a ajutat sa ma fac cu crema pe burta...pune mana pe burta si tot tremura ... el face asa de drag ... acu doamne ajuta sa isi pastreze sentimentele bune si cand voi veni cu bb acasa ...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Katalina si Laura, frumoase poze si frumoase gravidute
Rodyka, eu nu am mai vazut soarele de cateva zile si tu ne faci in ciuda... Ploua si e frig in Tg Mures

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

ploua si e frig...dar cel putin mie nu mi se mai umfla picioarele

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

coteasca, esti doctor! asa-i, fac cezariana.

dar vrea sa vada si fierul cum e, ca daca e scazut cica imi da o injectie intravenoasa sa rezolve problema, ca nu pot lua pastile, ca ma incuie rau...si la ce probleme am eu cu constipatia...

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, mie dr mi-a spus ca nu avem voie deloc la soare!
Soarele, schimba temperetura corpului si automat da contractii.

tina 30+ cu

AMR 10 saptamani si vine bebe! :)

nu stiu sa iti spun daca asa e, oricum sa nu exagerezi. cu printesita mergeam la strand in iunie pana aproape sa nasc... imi placea ca-mi scoteam burtica la soare si se trezea. am citit ca "Probabil ca vede ce se intampla in uter, distinge lumina si chiar sursa acesteia.Daca ati aprinde o lumina in burta, bebelusul ar putea sa-si miste capul in directia acesteia sau chiar sa incerce sa atinga sursa. Unii cercetatori sustin ca expunerea fatului la o sursa de lumina, stimuleaza dezvoltarea vederii. Dar nu va asteptati ca bebelusul sa aiba o vedere perfecta atunci cand se va naste - nou nascutii pot vedea la o distanta de 20-30 cm... "

acum nu mai ies asa de des la plaja ca e alta clima, alte temperaturi, am si 9 ani in plus, eu sarcina asta am resimtit-o cam cu toate simptomele, spre diferenta de prima unde era numai lapte si miere, inclusiv nasterea si perioada de dupa...

fetelor, va , ma duc sa lenevesc, mai tarziu recuperez... sa fiti cumintele cele consemnate la odihna, dar nici restul sa nu exagerati

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana ai PM

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Tare mult ati mai scris!...dar mi-a facut mare placere sa citesc numai vesti bune, cu cateva exceptii minore, care sunt sigura ca se vor rezolva. In sfarsit am ajuns si eu la zi!

Michelle, am “furat” reteta de tarta cu fructe. Abia astept sa o fac...sper zilele astea. Poate ii fac o surpriza sotului cand vine joi din Elvetia.
azi dimineata a plecat la Bucuresti si de acolo Elvetia.
Sunt singurica acasa si consemnata la pat.... si din cauza asta am monopolizat forumul

Carla, ma bucur ca ai revenit acasa si ca esti in patutul tau. Multa sanatate!

Fetelor, va multumesc pt incurajari!

Crissy, felicitari! sa va bucurati de premiu!

Cris, si mie imi place tapetul ales! BB o sa aiba o camera tare frumoasa!

Anca, mananca si tu mai multe proteine si sa vezi cum o sa ia in greutate! Hai ca tb sa poti!

Aelita, ms de sfaturi! Mare adevar graiesti!
Pai cand o sa mergem sa vb cu dr aestezist de aici, o sa si intrebam daca poate veni la orice ora din zi si din noapte.
Matusa mea, care e moasa in aceasi maternitate cu aceasta dr. mi-a spus ca ea de obicei vine si de acasa, dar asa cam pt cine vrea ea.
Acum sa vedem daca vrea si pt noi..

tina 30+ cu

AMR 10 saptamani si vine bebe! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

anca, trebuie sa papi vreo 30 gr proteine in fiecare zi...adica carnita cel putin 100 gr pe zi...oua, peste, gratar, friptura...

si lactate, branza, unt, alune sau migdale parca...dar carnea e cea mai importanta..

din trimestrul III cel putin dr iti zice sa mananci proteine ca sa creasca bebe....

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Am trimis pe 19 aprilie pe mailul comun un articol despre proteine.
In mod normal ar trebui sa consumam aprox. 0.8g proteina pe kg corp. De ex. daca ai 50kg -> 50 x 0.8 = 40g proteine.
Cele mai importante surse de proteina animala sunt : carnea, organele, pestele, ouale, lactatele.
Cele mai importante surse de proteina vegetala sunt leguminoasele(mazarea, nautul, lintea), nucile, alunele, semintele, cerealele(in special cele cu bob mic), ciupercile.
Cerealele procesate au o cantitate infima de proteine si o cantitate mare de “calorii goale”- amidon.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, fetelor, a fost pt prima data cd mi-=a spus fi-miu ca ma iubeste..de aia ma tot laud..
plus ca a renuntat si la scutec! iu-huuuuuuuu!

Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

incerc promit, dar cel mai bine merge branza de vaci cu smantana, si branza de veche de oi!

stiu o sa ziceti ca sunt fitoasa dar doar atata pot e ff selectiva mata asat din burtica de la mine!

As manca o aripioara de la KFS stiu ca nu e voie... dar parca ...

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu mi-am facut de cap si am mancat 3 piscoturi cu o cana de lapte cu putin ness....

asta era pentru alte scopuri, sa vedem daca ajuta

mi-e frica sa stau mult la baie, mai ales ca nu mai iau gynipral..plus ca si-a facut aparitia un h mic ...ma deranjeaza numa cand merg la baie, in rest sta cuminte

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput