Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

coteasca, esti doctor! asa-i, fac cezariana.

dar vrea sa vada si fierul cum e, ca daca e scazut cica imi da o injectie intravenoasa sa rezolve problema, ca nu pot lua pastile, ca ma incuie rau...si la ce probleme am eu cu constipatia...

Ela 30+ cu

Pai nu-s doctor, dar le-am facut si eu si am intrebat pt ce
le fac, de ce mi se ia sange, ca eu asa fac strezes lumea din jurul meu cu tot felul de intrebari. La mine copilul avea circulara in jurul gatului si e posibil sa fac cezariana daca nu-si da cordonul. O sa te intepe putin in deget si apoi in ureche si te va costa 10 lei si apoi o sa mai faci APTT-ul care e si ala vreo 16lei. Restul e moca.
Cat despre Fe nu stiu ce sa zic, eu abia am inceput sa iau Maltofer, tocmai ca mi-au iesit analizele astea cu valori mici care bateau spre o usoara anemie. Si constat si eu cu stupoare ca incep sa ma constip din pacate
Succes

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cine face capitol nou?

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

dar cu ce poate fi combinat fierul ca sa nu apara constipatia?si eu vreau sa imi cumpar cand ma duc acasa si sa incep sa iau chiar daca nu mia zis doctorita dar ma gandesc ca si asa ies la 2 zile,apoi daca mai iau si fier
Ancasi eu cu chiu cu vai mananc carne, nu sunt adepta,,dar am promis cat stau acasa 2 saptamani sa o pun pe mama zilnic sa imi faca de papa cu carnitza ca asa poate ma voi obisnui si voi continua si cand ma voi intoarce.vai vai KFC am scris in agenda cum ajung fug la mall sa pap de acolo,numai o data nu fac abuz.
Tina singurica nu esti,suntem noi cu tine

Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

da suna bine, cand vine buni o sa trec pe peste...e ceva ce pot manca...spaghete cat incape cu usturoi si porumb, cascaval si suc de rosii!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...sa nu credeti ca acum m-am trezit...nu am avut net pana acum....am o stare f.nasoala...sigur e vremea de vina....vreau si eu la mare si la soare

Eu dorm f bine seara...mai greu e pana adorm ca ma tot foiesc dar apoi dorm neintoarsa

Victo ms pt retete...cred ca azi am sa fac niste dovlegei pane si orez cu legume...sper sa am chef

Tina imi pare rau ca te alaturi si tu fetelor consemnate la pat....offf fetelor ink putina rabdare si ajungeti cu bine la termen

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput