Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
pe mine ma innebuneste netul 2 minute merge, alte 3 nu....
azi oricum nu am chef de nimic, nici sa citesc, nici sa ma uit la filme...imi e somn, nu pot dormi si sunt asa fara chef...
ma gandeam sa mai caut si eu diverse pe net, dar pana dau search nu mai merge...asa e de o saptamana
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Ati vazut cati bebei la odiseea de mai iunie?!in cateva saptamani ne apucam si noi de treaba. Laura 29+ cu |
31 de bbi!!! wow!
aratau bine caisele mosului, 1 kg la 3 euro, 2 kg la 5...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Tina, tu esti new entry, hai? Pai la pat si multe seminte. Arefam de cat iei, de 100? Si eu tot 400 iau. Cum e mai bine pt col, picioarele pe perna sau perna sub fund? |
Mda! Si eu consemnata la pat...dar cica am noroc ca am colul lung
(4cm)
Iau de 100mg X 4tb/zi = 400mg
Cat despre vestitele pernute, cica sa le tin sub fund. Eu am pus 2 la numar si deja parca ma doare coloana.
tina 30+ cu
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)
anca_vlad spune:
racusor...ce fel de proteine!
eu manamnc si beua ff mult lapte, branza, smantana, iaurt, fructe cat de mult pot...nu prea pot sa mananc carne! recunosc o bucatica asa mica pe zi-curcan sau vita si saptamanal o data de dpau ori peste!
Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
paula_m spune:
Katalina si Laura, frumoase poze si frumoase gravidute
Rodyka, eu nu am mai vazut soarele de cateva zile si tu ne faci in ciuda... Ploua si e frig in Tg Mures
Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani
maya71 spune:
'Neata fetelor!
E... asa mai de pranz, de la 7:30 tot incerc sa/mi fac timp sa vad ce faceti.
Va doresc o zi linistita, cu multe zambete, pe burtici si obrajori!
Cris2010 spune:
Buna burtici si viitoare burtici!
Votat pt Eric, mult succes in continuare
Oana, o sa comand prin telefon. Deja am vorbit cu ei si am cerut detalii. Cand o sa termin cu camera bebelinei voi pune pozici.
Noi ne-am mutat de la garsoniera la trei camere si acum visam la o casuta pe pamant. Ne-am saturat de vecini prost crescuti. Dar cu criza asta, cred ca o sa se amane cativa ani buni visul nostru...
Tina, Anca aveti grija de voi. Vorba lui Bumblebee, au mai cazut niste lalele la pat. Bbebelusii sa fie bine, ca noi trecem peste toate.
Victo, m-a topit baiatul tau. Ti-a spus pt prima data?
Alina, mult succes, sa faci fata cu brio zilei de joi! Tinem pumnii la examen.
Rodika, mie imi place foarte mult sa aud marea. De cate ori merg la fratele meu in Constanta (are apartament pe malul marii), dorm cu fereastra deschisa s-o aud. Ma linisteste.
Referitor la analize, au am facut in trim I, II si fac si in trim III, pe la sf lui iunie. Vreau sa fac si cateva analize suplimentare ca de exemplu o electrocardiograma, ca am mai avut palpitatii, analiza pt tiroida si mai vad ce-mi mai recomanda medicul de familie.
si o zi buna in continuare!
Cris 31+ cu
anca_vlad spune:
dar sunt o lalea asa de obosita - am dotrmit pana acum!
si cred ca voi mai dormi .... macar o ora!
Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
aelita spune:
TINA ar fi bine daca ti-ar asigura ca iti va face epidurala.dar sper ca se gandeste ca asta poate fi la orice ora din zi sau din noapte,cand te apuca nasterea Ca multi atunci dispar in ceata..
sau vin dimineata dupa oreeee.
asa ca sa ii pui de la inceput la punct toate astea,ca doar il platesti!
ANCA pai ai zis singura,ca ai avut ovulatia intarziata,deci bebe e mai mica.Nu e nici o problema.problema e cand stagneaza .atat timp cat curba de crestere merge si e in grafic,e ok.
unul se poate naste la 3000g,altul la 4000g perfecti amandoi ,dar cu diferenta multe grame.apoi,chiar si un copil mare acum poate veni pe lume la 38 saptamani si al tau sa stea pana la 40 si sa se nasca la aceleasi grame.concluzia:totul e relativ !
DANA si Mihaeluta-sa dea domnul sa creasca sanatoasa,sa vina acasa cu rand cu mami !
CRISPO faci si tu ca mine,cand am luat haine mici pt Andres,si el s-a nascut ditai zimbrul
dar nu-i bai,am avut cui sa le dau apoi nou noute !
bine,eu luasem ca inecata,doar doar sa nu mai fie lali ca la primul copil,luasem cate 6 pantaloni din ala cu talpa,6 costumase cu totul,6 body cu maneca scurta 6 cu maneca lunga,3 caciulite ..astea de casa,plus hainele de iesit din spital..alea au mers.plus mai trciotasem eu cateva si s-a nascut pe frig si pana s-a facut cald zimbruletul crescuse.
dar asta e,sa ai si mari si mici macar cateva de spital.
apoi mai vezi tu.
e bine sa vorbiti cu cei care va vor cumpara lucruri,sa nu dea banii aiurea pe chestii pe care nu le va purta.
sa intrebe inainte,ca de obicei nu au idee si iau te miri ce !!!
si parca te oftici cand primesti ceva cadou si nu poti sa il pui ..mai ales daca e ceva frumos!
ori sa ia de la magazine unde se pot schimba.
eu aici cand fac cadou la copii,neaparat pastrez bonul sa pot schimba lucrul respectiv in caz ca nu e bun.
avand experienta cu copiii,am ochi format si mereu am nimerit marimile bine,niciodata nu am luat mare sa fie acolo ,lasa ca il poarta la anul,ca la anul e alta ocazie.
eu am avut-o pe sora mea care nascuse cu 9 luni inainte,si ma invata ea tot initial,marimile care sunt,la ce magazine,unde au body bune...si asa am capatat experienta.
LARISA-
! Felicitari la toate fetele cumintele cu vesti bune de la eco. Hehe ca tot vorbiti de stat la pat...la odiseea cu Alexia, piersicuta, cele care am stat la pat am nascut toate prin saptamana 40...de acum incepuse circul ca de ce nu mai nastem o data |
FETELOR,SI EU VA INCURAJEZ !
la alte odisee,la fel,care credeam ca nastem devreme,am nascut dupa 40 !
nasteau devreme la care nu te asteptai ! si restul nu mai vroia sa iasa !
VICTO asa imi zic si ai mei,te iubesc,iar Andres zice BABESHC !
RODICA ce te invidiez ca stai la mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mama ce as sta si eu intinsa la soare sa aud marea si un batranel strigand ca are caise Ce frumos poate fi !!
neaparat trebuie sa ma duc si eu la mare pana in iunie-iulie cel tarziu ,ca sa apuc ! poate chiar luna asta...sa vedem ce timp ne facem.
mai greu e pana ma hotarasc unde.
BAMBOLETTA-vaaai ce rochie frumoasa,mor dupa ea !!!! sau bluza cu fusta?super,imi place de morr ! ce bine arati !
BABY ti-am vazut si tie burtica!!
DRAGAICA ce rochie frumoasa ,solata,super arati !
KATALINA ce frumoasa esti in rochia de ocazie !si celelalte poze,super.si ce baieti ai!!
LURIKA a crescut burtaaaa !!!
OTILIA am mai vazut si pozele tale,mai vazusem din ele,dar vad ca ai mai pus intre timp,super burtica !!! fetele sunt niste zane ! poza cu coronita de margarete ma omoarrra !!!
nu stiu care ati mai pus poze noi.
cand bagati poze,setati sa apara poza principala de folder ultima pusa.
asa vedem imediat cand s-a pus ceva nou,cand se chimba poza de profil de folder.
asa am descoperit la Bamboletta,la Dragaica..
faceti si voi la fel,ca de multe ori nu intram cand anuntati ca ati pus poze,apoi uitam si raman nevazute.
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Hiiiii ce ma bucur cand vad si vesti bune pe aici! Felicitari, mamicutelor, sunteti de admirat! Tina, eu zic sa nu te sperii, colul oricum tinde sa se deschida spre sfarsitul sarcinii, ca sa isi faca treaba la nastere, atata timp cat nu e scurt si deschis, e ok! Dar menajeaza-te si stai in patut cum a zis dr. Carmen, alaltaseara am vazut o emisiune pe TVPaprika si mi s-a parut ca esti tu, dar dupa ce a terminat de gatit (scoici), a zis ca o cheama Gratiela Albu. Sunt eu sau tu erai? Pupici pt Leti, sa se faca mare si sa mai stea la mami in burtica cat trebuie. Eu o sa am o zi tare agitata joi, plecam de dim la Buc, intram in Carrefour, la 13 30 am programare pt eco morfologica, la 16 am examen la master si la 19 programare la dentist, ca am papat niste dulceata de visine si am spar in masea un sambure ciobit. Asa ca mi s-a ciobit si mie maseaua.. Eu nu prea mai stiu cum sa dorm, atunci cand ma intorc pe stanga, pitica incepe sa loveasca si ea acolo, daca ma intorc pe dreapta, se intoarce si ea. O avea ceva ca o inghesui acolo? Ma gandesc ca e protejata totusi de lichid... Va doresc o zi buna tuturor, fara contractii. Acum ma duc la tocit Alina, 31+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Asa am spus si eu! Ca nu e f grav!
Multam de incurajari!
Si eu sunt la master, si semestrul asta am ajuns o singura data, la un singur curs. Mi-e si frica sa mai ajung pe-acolo.
Sunt la buget (in cele 24 de locuri) si tare mi-e frica sa nu ajung la taxa (90 locuri)
Multa bafta!!!
tina 30+ cu
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)