Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
tina felicitari pentru bebe sanatos cat despre col...relaxare la patut, nu avem ce sa facem, daca vrem sa ajunga bebe la termen...lasa ca alergam dupa, de o sa ne para rau dupa zilele astea
curaj si rabdare, iubita, o sa treaca zilele una cate una ...
cat despre nastere, mai bine sa vorbesti si colo si colo, ca daca apare pe nepusa masa si nu ajungi la bucuresti?
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
anca, al meu la aproape 33 saptamani are 1900 grame...si dr zice ca e ok, asa ca stai linistita
mai sunt si manechine si manechini prin odisee
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Neata burtici, Maya, Mirela!
O zi minunata, fara contractii!
Ma bucur sa aud vesti bune
anca probabil dr. compara greutatea lui bb relativ la ultima ecografie.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
anca_vlad spune:
pai ma consolez cu gandul ca are picioarele lungi!
Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
anca_vlad spune:
la eco femurul era la varsta sarciniib dar capusorul ceva mai mic cu cateva zile!
asa a fost si la vlad si acest fapt ma face sa cred ca asa e normal la bb-ii la mei!
POZE VLADUT
Ariana1 spune:
Neata fetele,
Felicitari pentru fetele cu vesti bune de la eco si control.
RACUSOR, tie cum ti-a masurat colul? Ti-a facut eco transvaginala? Sau pe burtica? Stiu ca eco transvaginala e cea mai exacta in masurarea lungimii colului.
Ariana1
33+ - Stefan Calin
michelle1981 spune:
Cris m-am uitat pe site-ul respectiv cu modele de tapet si intr-adevar cel cu lila si fluturasi mi se pare cel mai frumos!
Mai stie cineva ceva de Dana noname si fetita ei?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
Victo spune:
neata tuturor!
Carmen, ma bucur pt vestile tale bune!
joi am si eu programare la dr, sa vedem ce zice dc sunt sau nu contractii ce simt eu, sau mai bine zis dc sunt sau nu normale.
deocamdata m-am apucat de spalat frigiderul, ca putea de zici ca aveam mortaciuni in el..si gata, promit, lucruri grele nu mai fac de-acu incolo..decat cate ceva de papi si atat.
Carmen, pt tine: Stefan mi-a spus samabata seara tp prima oara, Te iubesc, mami! :) bine, dupa ce toata ziua a fost un nazdravan si 3/4..
apoi ieri ma intreba dc ma doare spatele, burtica(ma mai plang eu la el ca ma dor si nu il pot lua in brate)..si apoi zice el, micu: lasa, ca trece, mami :):)
azi dim era f nedumerit de ce eu raman acasa..si tot statea in holul blocului si am interoga. pai raman sa fac manacre si curatenie..aha..bine, mami, servus!
cu vaccinul BCG am aquzit ca nu se va incepe productia al noi anul asta. in Cj a venit un lot, donatie din Ungaria. sper sa se apuce astai totusi sa importe vaccinul.
Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
anca_vlad spune:
ma bag bin seama!
la mine se masoara doar transvaginal!
e la 36mm si inchis!
POZE VLADUT
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Am intrat sa o pe katalina, pai bine mai mami, chiar la GH ai fost si nu ai dat nicio strigare???? Ne intalneam si noi la un fursec si o ceasca de ceai si poate ne incuscream (ca tot cauti nurori ). Unde ati fost cazati? Piscina ati vizitat-o / testat? Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
crissy,
io am spus ca plec la GHumorului...,da'lasa ca mai ajung luna viitoare,ca asa mult mi-a placuuuut.sa lasi nr de telef in lista sa te sun
Ne-am cazat la Casa Humor(casa Elena era full,doar am mincat acolo), am fost la manastiri,ne-a cam plouat,seara am dat o fuga la Suceava la Iuluis mall sa mincam o inghetata,si o tochituraaaaa,doamne dementiala
Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)