Vacanta in Bucovina

Vacanta in Bucovina | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Anul asta ne-am planificat o parte din vacanta (o saptamana, mai precis) in Bucovina, la www.inimabucovinei.ro/" target="_blank">Inima Bucovinei.

In afara de a vizita cateva manastiri (putin, ca avem 2 copii de 7.5, resp. 5 ani) ce mai putem face prin zona? Cunoasteti ceva locuri unde putem merge cu copiii?

Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

M-ai dat gata cu pensiunea asta !! Tare frumos arata, poate dam si noi o fuga la vara.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la suceava cetatea de scaun si muzeul satului

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

In Salina Cacica le va placea sigur (copiilor!).

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cu telescaunul , la Gura Humorului.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Arata super pensiunea ! Numai ca este cam scumpa

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

intr-adevar nu rata Salina.. o sa le placa copiilor plus ca le face bine si la sanatate...cu titlu preventiv
ar mai fi muzeul de Istorie din Suceava, casa lui Ciprian Porumbescu, muzeul Lemnului din C-lung,puteti da o fuga zi in zona Neamtului, sau sa urcati pe Rarau...
Sau mergeti pur si simplu intr-o margine de padure si plimbati-va si luati aer...in Humor e zona "Arinis" si am inteles ca au telescaun..piscine dragute...etc..
Sunt convinsa ca cei de la pensiune o sa va indrume spre ce ar mai fi de vizitate...dar revin... bucurati-va de aerul curat ce este in zona.. (inca) si de multa plimbare...

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Salut,
Cred ca te ajuta daca arunci o privire aici :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136350.

Si, intre timp, la Gura Humorului s-au dat in folosinta 3 piscine, una acoperita, deci e OK oricand si doua in aer liber (una pentru adulti si una pentru copii) - locatia : parcul Arinis. Si, peste puntea suspendata , daca mergi in plimbare , si merita, caci zona e Ok ajungi in 5 min la telescaun. Vara o plimbare , iarna si schi.
Si telescaunul si piscinele au ziua de luni inchis pentru revizie.In zona piscinelor sunt si terenuri de sport (volei, tenis) si un patinoar (iarna) , vara e pt.role.

Vacanta placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Wow, fetelor, cate raspunsuri. Multumesc mult!

Da, este relativ scumpa pensiunea, insa noi, cu 2 copii, avem nevoie de apartament si atunci e mai greu de gasit ceva ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

carolibnah eu am fost anul trecut la aceasta pensiune cu fetita de 2 ani si pot sa-ti spun decat ca e superba locatia multe jucarii,iazul de peste,gropa de nisip cu jucarii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc, Bursucel, abia astept, pe 13 iunie suntem acolo! Yes, yes, yes

Mergi la inceput