Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
mitumac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iudita16 Buna fetele, Nu va suparati pe mine ca scriu atat de rar, intru din cand in cand sa mai vad care-i admosfera pe aici dar nu apuc sa ma dezmeticesc bine ca intervine cate ceva... acum am trimis una din comorile mele la bunici si asa o sa mai am timp sa comunic cu voi. Am si o intrebare de "baraj"pentru voi: are vre-un bebe de pe aici hemangiom. Bb mic al meu are unul mic pe abdomen, am fost azi cu ea la Sp. Colentina de unde am plecat instant cand am vazut mizeria de acolo. Acum ne-am programat la Medicover, doc.Suciu - a auzit cineva de ea? sau imi puteti recomanda un dermatolog bun? multumesc mult si pe toate |
Buna iudita...nici eu nu am mai scris demult...am mai citit din cand in cand...si am vazut mesajul tau.
Eu am hemangion plan facial...un hemangion pe obraz...crede-ma ce iti spun ...nu chinui copilul...parintii mei s-au chinuit cu raze si tot felul de trasnai(fiind pe fata...intelegi), mai tarziu am incercat si cu laser...si dupa ce m-a ars pe fata, de la laser, am lasat-o balta...am zis ca daca va fi sa ma casatoresc, daca ma va vrea cineva asa...va fi...si uite ca a fost...
xela_07 spune:
cris.d - cartoful dulce e f f dulce . E naspa la gust dupa parerea mea, seamana cu morcovul dar cica bebeii il accepta f bine. Andreea l-a mancat. Atunci eu am gasit doar la Gimma.
ratusca - mi-e tare dor de voi, saptamana asta nu am nici o sansa sa ne vedem dar cum imi fac ceva timp dau un semn la tine si la fete. Sper ca o sa fie OK la vaccin Andrei si tie iti doresc o saptamana usoara acum ca ai ramas singurica.
Vaccinul l-am luat de la Helpnet, 218 Ron cu card. Era ultimul la pretul asta, mai aveau si la 26o Ron .
Nu am mai reusit sa invat nimic din nefericire, dar nu ma las .
mamidepuiuti - multe si pentru tine. ai tot respectul meu, o SUPERMAMA.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
nikole - sa va fie de bine botezul! am vazut poze sunteti f frumosi .
cristies - super tare pozele lui gargaritz, votat in fiecare zi .
E bine ca te duci la dr maine, sa dea Domnul sa va spuna ca totul e Ok. Apropo, cand am fost cu Andreea la 4 luni i-au pus picaturi.
catalutza81 spune:
Iudita si Irina are un hemangiom pe pleoapa. Dr mi-a zis ca ii trece pana la 1 an asa ca nu m-am stresat. Un medic fff bun la Medicover e dr. Tabacila, dermatolog. Nu e pediatru, noi am fost la ea pt mine cu niste alunitze si ff ok tipa.
Daca ai nevoie de pediatru, ti-o recomand cu caldura pe dr Liliana Calapod, e super ok ca medic!
xela_07 spune:
A, si apropo de alt bebe si perle ale celor mici.Ma pupam zilele trecute cu sotul si a stat Andreea s-a uiat ea lung si a zis "mai vine un copilas". Am ramas muta. A facut legatura cu ce i-am povestit noi .
onitza spune:
CATALUTZA, cum mai esti cu sanii? Ma gandesc la tine mereu.
MARIUCASARA, sfatul meu ar fi sa o lauzi atunci cand e cumintica si sa o ignori (cand e de ignorat) si sa ii explici cu calm atunci cand greseste....e doar o faza....stiu , uneori merge cu vb buna alteori nu ...cunoastem....la noi a merg faza cu ignoratul atunci cand vedeam ca tinde sa devina obraznic, iar dupa ce se calma, vorbeam cu el unde si de ce a gresit...nici mie nu-mi iese mereu, si eu ma enervez cand vad ca le face una dupa alta, dar ca rezultat bun asa a functionat cel mai bine. Paul isi mai fura si cate o palmuta la fund, si pentru ca le primeste rar, fac euneori minuni.
catalutza81 spune:
Nik0le am vazut poze frumoase de la botez!!!! Si eu sunt stresata de greutatea Irinei mele.... Are 5120 la 3 luni si aproape 2 sapt...Lapte am sa imi pun si in cap...stii ca am fost la Culcer, am incercat cu pozitia aceea noua, ufff mananca asa doar nopatea cand e prea adormita, in rest s-a facut mare si se frichine si nu reusesc sa ii dau sa manance in pozitia aia...deci mananca putin, cu sughituri si inecat continuu ca ii vine laptele prea mult. Daca ma mulg de laptele de inceput, dupa o ora ma plange sa suga, probabil ca de sete...ca suge 1 min si apoi gata...si nici nu face kk 2 zile. Cum o dai n-o nimeresti. Cert e ca nici nu imi trece prin cap sa ii dau lapte praf, PUNCT!!!
Noutati am inceput sa beau si eu si sucuri (ca pana acuma capritza nu tolera decat apa plata), bine ca oricum fara acid...am inceput sa mananc cartofi, ieri am mancat un mar si vad ca nu moare deci cred ca peste vreo luna asa pot sa mananca si eu de toate. Rosia cruda a fost dezastru . Noroc ca a fost mama la noi ca s-a cam cramponat de burtica .
Cristies asa o alintam noi pe Irina (eu si sotul): GHIAUR! mama moare cand ma aude ca ii zic asa. Mai de vreo 2 sapt ii zicem si viezure ca are ochii mici si cercetatori, asa ca un viezure. Oricum intoarce capul cand o strigam viezure, dau nu intoarce la Irina .
Ma tin de mult sa zic ceva de Monti al vostru. Din noiembrie noi numai Monti mancam...sau ma rog mai calcam si in strachini cu un cartof pai dar nu ff des. Asta pt ca sotul tinea mortis sa slabeasca 10 kg si a reusit in 2 luni. Apoi ne-am obisnuit atata de tare cu stilul ca numai asa mancam. Adik principiile, ca retetele nu le-am incercat niciodata....dar suna fff bine din ce povestiti voi.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....ufff
xela_07 spune:
Inca ceva, am incercat si noi cu cafea decofeinizata (Onitza )din cauza de bebe urlator la maxim si nimic nene. Am revenit la cea normala ca numai viciul asta mi-a mai ramas. De fapt spuneam mai devreme ca de duminica parca e alt copil, asa ca am inceput sa beau si una dupa masa de pranz . Ma opresc la doua, promit .
decenuela spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
unde jos? ca la mega si sus am fost si io Jos? pe unde intru? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
de la iesirea din mega image in stanga mai e o usa...cladire lipita cu diverse magazine...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
xela_07 spune:
mariucasara - ma dau si eu cu parerea ... din ce am citit vasta de 2 si 4 ani este f dificila, nu degeaba i se spune "prima adolescenta" si perioada de dezechilibru. Nici eu nu am batut-o pe Andreea niciodata si nici nu am de gand. De fapt nici nu am tipat inca la ea. Ce functioneaza la noi. Cand e bazdacoasa la maxim ii spun f ferm sa mearga la ea in camera si sa se linisteasca si atunci cand se linisteste sa ma cheme. Comenteaza, se tavaleste putin si apoi ma striga ca cica "m-am linistit". Ma fac atunci ca nu s-a intamplat nimic si incerc sa ii atrag atentia cu o activitate distractiva ceva ... Las mult de la mine dar sunt ferma, incerc sa am rabdare cat mai multa si sa nu imi ies din pepeni. E f naspa si la mine cand plang am2. Si ptr ca cu Cristi nu ma inteleg ii explic lui Andreea ca trebuie sa-i dau sa manance lui sau sa-l culc si pe urma vin la ea. Daca nu intelege in continuare o intreb pe ea ce sa fac, sa-l las sa planga? Daca zice da, il las putin ca oricum nu il suporta ea prea mult .
Nu e o regula din pacate, eu zic sa-i dai ignore cat poti la crize. important este sa ramai tu calma, ea poate sa urle daca asta vrea.
Eu o pacalesc pe-a mea mereu cu alesul. ii dau alternative, de imbracat de mancat, de jucat. O implic cat pot de mult ca sa nu inceapa cu nu vreau aia si aia ...
Concluzia: mult RABDACOL, parerea mea