Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Am o nedumerire: CU CE SCOATEM PETELE DE FRUCTE? |
Daca nu sunt prea mari cu Ariel Profesional turnat direct pe pata cat e proaspata si apoi spalate normal la masina. Daca sunt mari si au patruns bine in tesatura ies cu foarfeca....Cel putin eu nu am gasit alta metoda eficienta.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune: - Mananca, altfel ii dau lui nenea! Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou: - Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic. Ajung ei la Brasov ….scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar spune: - Mananca, altfel ii dau lui nenea! Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste: - Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!!! Sper ca te-am facut sa zambesti... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului
evyme spune:
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de doi ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Cristi. Incearca sa nu plangi, Cristi. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Cristi. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Cristi. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Cristi !!! - Pe baietelul meu il cheama Daniel, eu sunt Cristi … mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
[b]Deci am ras cu lacrimi!!!!
poze bebe Sebastian
mariucasara spune:
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de doi ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Cristi. Incearca sa nu plangi, Cristi. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Cristi. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Cristi. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Cristi !!! - Pe baietelul meu il cheama Daniel, eu sunt Cristi … mami de strumfita scumpa [b] Daria-Ioana |
...
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Gata! Mai am vreo plangacioasa pe aici?!! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Nu cred sa mai fi ramas careva cu lacrimi, decat cu d-alea de la prea mult ras.. ca mi-ai inseninat ziua!
poze bebe Sebastian
xela_07 spune:
Ce efervescenta p-aici, o placere sa va citesc .
Noi suntem f cumintei de duminica. Adica sper ca am scapat definitiv de gazele din burtica. E f vesel de duminica, si-a gasit si degetelele si le suge constiincios. E un dragalas si un scumpicel. Nu am ajuns inca sa adormim singur si nici nu imi propun sa-l invat pentru ca nu sunt deloc in stare sa-l las sa planga.
Macar adoarme dupa ce il plimb vreo 15 min in brate si cel mai important ... NU MAI PLANGE.
Azi o am pe mama la mine, de maine mai vedem noi .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mandruta spune:
citat din mesajul lui mariucasara
Daca nu sunt prea mari cu Ariel Profesional turnat direct pe pata cat e proaspata si apoi spalate normal la masina. Daca sunt mari si au patruns bine in tesatura ies cu foarfeca....Cel putin eu nu am gasit alta metoda eficienta. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Da, am o foarfeca f. buna!
mariucasara spune:
Fetele eu o iau pe campii definitiv. Sara a mea, copilul meu cuminte si ascultator, ingerasul meu simpatic a disparut si a last o clona, rasfatzata, urlatoare, negativista cu care nu ma mai descurc. Efectiv nu stiu ce are. La orice rugaminte, cerere, invitatie, raspunsul e invariabil "NU VREAU". Urla permanent cu sau fara motiv, se da cu fundul de pamant daca nu obtine ce vrea, il chinuie pe Sebi....ce fac? cum sa ma port cu ea? de batut nu am batut-o niciodata dar uneori tip la ea pana ragusesc...si tot degeaba
xela_07 spune:
ayanna - mai cuscra a zis bine cine spunea ca e mare noroc pe capul nostru sa te avem printre noi. Eu ce sa mai spun ... .
Multumim de complimente, stau si ma gandesc mereu ca sunt o norocoasa si ca daca ma intreba Dumnezeu n-as fi stiut sa-i spun asa de bine ceea ce vreau de la viata mea.
Cu bebe2 eu zic sa mergi pe principiul never say never. Eu am dat si-n scris ca nu-l mai fac si pe al doilea . Dupa ce implineste un anisor va aduce si mai multa fericire in casa. In plus e si corpul nostru care ne cere inca o sarcina/un nou bebelus. O sa te mai gandesti si ca fratele e frate. Prietenii vin pleaca dar un frate/o sora e mereu aproape. Spunea cineva ca primul il faci pentru ca vezi in jurul tau ca cei apropiati tie au copii, al doilea il faci pentru primul si abia de la al treilea ii faci pentru tine. Nu zic ca ma bag la al treilea, dar recunosc ca mi-ar placea sa am casa plina de copii .
xela_07 spune:
am scris ditamai carnatul si l-am pierdut