FIV 274
Raspunsuri - Pagina 19
angieangie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui moshulik
Angie, nu-i asa ca-i minunata senzatia celor doua liniutze? si... stii ce imi spune Feeling Mitica ce ma bantuie de cand a-i aflat minunata veste ? ca... e un baietzel (stiu ca iti doresti o fetitza)... sentimentul e puternic asa ca.... cred ca ne vom incuscri Moshulik +17 |
e super minunat....
ai avut dreptate ca sunt ca si beata...
stii cand am vazut embrionii acolo unul era mai grasan...si in mintea mea am zis ca o sa fie baiat asta...asa ca feeling Mitica asta al tau s-ar putea sa aiba drepate...cuscra
important e sa fie sanatos...multumesc lui Dumnezeu pt fericirea care mi-a dat-o...
Angie
amzulica spune:
Boo - iti tin pumnii si de data asta. Sigur ca in ziua 10 beta se pozitiveaza. Si daca mai sunt si gemeni - hai ca poti.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
daniela74 spune:
Boo,Broscuta bafta multa fetelor,sa veniti cu vesti bune....si Boo:concediu placut.
Angie felicitari,sarcina usoara si la termen,baiat sau fetita nu mai conteaza,sa fie sanatos.Sau poate o sa fie pereche ce zici?
Ioanatugs mult noroc si tie luna viitoare.
Alrak ce mai faci,nu ne mai zici nimic?
week-end placut fetelor
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
ana-m spune:
Buna fetelor,
Mie mi-a iesit miercuri z14 de la etet bhcg=331,6 si vineri z16 de la et bhcg=828,3
banuiesc ca sunt gemeni sunt ff fericita!
Am o intrebare la voi. Cate mg de acid folic luati?
Mie nu mi-a spus nimeni ca sa iau si am luat 5mg si azi m-am uitat mai cu atentie pe indicatiile pe care le-am primit dupa et si zice ca sa iau 1mg.
Cat de rau o fi ca am luat mai mult?
cristal1995 spune:
Ana_m: felicitari si sarcina usoara in continuare! Mai iei si alte vitamine care contin acid folic? Ca, altfel, doza e ok din cate stiu eu. Oricum, nu am auzit sa strice mai mult... Pup
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
ana-m spune:
Nu mai iau alte vitamine. Iau arefam 3 pe zi.
Multumesc pentru urari si raspun!
I-ti doresc toate cele bune si tie!
angieangie spune:
Daniela 74saru'mana mult...ce-o vrea Dumnezeu...nu fac figuri
ana-m....FELICITARIIIIIIIIIIIII
Angie
Boo spune:
moooaaaa ploua cu gravidute !!!! Felicitari fetelor, angie si ana !! Sa aveti sarcini usoare.
Ana doza de acid folic e 5 mg din cate stiu eu, dar daca iei mai mult oricum nu conteaza foarte tare, ce e in plus se elimina.
amzulica oi putea eu, dar oare cum ar fi sa fac gemeni dupa ce il am pe Alex care zici ca e intarcat cu Duracell ???? nici nu pot sa ma gandesc. eu "vizualizez" o fetita cu fundite si rochite ...
daniela mersi mult