PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
anaco cica e uratel circul asta, ar fi pt cupii mai mari. am vrut si eu sa o duc da' a fost cumatra mea si a zis ca nu merita. e cu nush ce schelete, animale putine si mai multa panarama. eu astept europa sa vina.
biri eu tin legatura cu ea. cum am vreo veste cum strig mare si tare 
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
dia_filipas spune:
Am pus si eu niste poze cu Miruna, cateva sunt si in tol festiv de nunta ![]()
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
anaco spune:
mai3 cam asa am auzit si eu ca nu e cine stie ce, de asta am si zis, ... dar na...pana una alta, avem ocupatie. vom merge si la europa cand o veni. Oricum, ieri am dat o fuga in zona si a vazut mara camilele in curte acolo si tare i-au placut.
Biri cu muzica tare la circ nu m-ar deranja, abia nu se va auzi si nu va deraja strigaturile marei
.
Ca de exemplu, am mers la teatru pentru copii cu ea, si cand era linistea deplina, ea se trezea sa comenteze cate ceva![]()
Simpatic nazdravanul tau cu MA-MAAAA....cine stie ce vede el acasa la tine, cu doi copii nici nu ma mir ca esti in stare sa si "zbori" si sa faci acrobatii de colo colo, ca nu e de gluma!![]()
Capri succes in continuare, si spor la invatat pentru examen! Ce bine ca s-a adaptat Ilincu la gradinita, dar ce mult sta acolo mititica!!! toata ziulica cat e de lunga! of, eu cred ca ma voi plange ca stau mult fara mara chiar daca din sept va merge doar pana la 3 !!!
un vot pentru mara la http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1144.html multumim!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
MissJJ spune:
helau helau pe fuga ca acu punem laminat am pus poze noi sa vedeti cu ce se ocupa copilele mele cand noi muncim.
revin maine poate am si poze cu camera noua ca stam pana tarziu, sa finalizam ca am si smotru de facut la greu sa spal totul acolo si apoi sa mut tot ce am inghesuit la noi in dorm inapoi in cam noua si sa spal perdele geamuri carepta sa pregatesc dorm nostru de musafiri. pupici.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
Tecky spune:
Am admirat toate pozele noi.
Daca va face placere puteti vota poza Ralucai aici:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html
Didi81 spune:
Am intrat si eu sa vad noile poze, asa pe fuga si nu am apucat sa las comentarii, dar tot tin sa fac un mic rezumat:
Irina are un zambet demential, te topesti nu alta!! 
Teti e un deliciu pentru privire de cate ori ma uit la pozele ei, e o minune de fetita 
Alexandra are un aer de strangarita cu coditele alea scumpe foc! 
Ami&Ari fac o formatie traznet, cred ca publicul a fost in extaz! ![]()
Miruna e o domnisoara eleganta foc si cu niste ochi superbi! 
Si Mara cu carliontii ei dragalasi cu ditamai felia de pepene in brate - sa iti fie de bine scumpete! 
Nu stiu cum o sa o conving pe Aida sa se atinga de fructele varatice, chiar ma tot gandesc cum sa abordez problema, ca de capsuni nici nu a vrut sa se atinga. Cred ca o sa ma infiintez cu niste zmeura sau cirese prin preajma ei si ma prefac ca ea nu are voie, sau sa vada la cineva strain intai, poate asa o sa o tenteze, ca altfel... de cate ori ii ofer ceva nou e cah, dar daca vede intai la altii e cu totul si cu totul altceva 
EDIT: iertare ca nu am mai nominalizat si din pozele mai vechi, m-am delectat cu ele cu cateva zile in urma, sunt niste minunatii cu totii, i-am vazut si pe fratiorii de pepenasi 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Vroiam sa mai intreb: le mai dati vigantol copiilor? cat?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
anaco spune:
Neatza....cred ca sunt cea mai matinala
Mara cam asa se trezeste , la ora 6 e in picioare! Indata fac si cafeluta...
Didi eu am cam uitat demult sa-i dau vigantol, in schimb ii dau Osteocare, si are la un loc vit D, magneziu si calciu. Oricum vine vara si nu cred ca i-asi fi dat oricum ...mai stam si noi la soare![]()
mada spor la treburi! cat de mult mai munciti si voi!
vazut printesele scumpe in poze! 
un vot pentru Mara la http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1144.html multumim!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
MissJJ spune:
Neatza gagici!
Anaco si noi suntem tot asa la 6 dim suntem up, da le mai las dim sa se joace singurele si eu le ascult cum se hlizesc si se distreaza.
Didi, Anaco multumim
ma bucur ca va place formatia.
Azi dim s-au suparata pe mine ca le-a disparut scena si i-am zis lui Ari ca e pe podea in dorm nr 2 scena lor.
E tare misto setul ala ca microfonul chitara si amplificatorul chiar functioneaza si mai are si un microfon de ala micutz headset pt cand canti la chitara, ce mai tobe ne mai trebuie si clape si ne lansam in showbiz.
Am admirat si eu toate pozele, superbiiii pepenasiii mai avem.
Biri belea gagiul cu mama.
Pupam trupa simpatica. Ce fain ca sunteti la malul oceanului.
Is verde sa stii, abia astept sa reusim sa ne mutam si noi la malu' oceanului, pacat ca deja fetele o sa fie mai mari pe atunci da na, o sa ma vedeti la 80 de ani la surfing.![]()
Moni pupicei si tinem pumnii.

revin
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
Kimmy spune:
Neatza!
Scot si eu
pentru Moni!Sa ai nastere usoara si abia astept vesti si poze!

Noi bine,ieri nu a mai facut febra,nu a mai vomat,deci habar n-am de la ce a fost...as fi zis ca poate ii dau ultimele maselute...dar neah...febra peste 39 si voma,nu pusca
.Ma gandeam ca a cules vreo enteroviroza,dar kk nu a facut deloc de 2 zile.
Acuma ne luptam sa ne revenim cu mancatul,ca papa cat un soricel 
Vazut si eu pozicile.Frumoase foc toate.Minunati pepenasii 
Pup 
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra