PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (185)
Raspunsuri - Pagina 4
ladymina77 spune:
Si la mine au intrat azi banii pe la ora 5.
Moni,ms de urari pt Bogdan.Ai grija de tine si de bebe!
O seara linistita va dorim!
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
Iaca a mai poposit si baba obosita in livada :) (ce tare, cand bostana, cand livada...pepenasii copacosi:)).
In primul rand, la multi ani cu sanatate pt sarbatoritele de zilele trecute: Diana, Adina, Michella, Ana_a si pt fratiorii de pepenasi, Darius si Leon! Sa aveti toata fericirea din univers, mamici speciale
si puiuti draguti
!
Apoi, bine ai venit Mateias! Cristina, sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos iar voi, mereu la fel de luminosi, alaturi de baietii vostri!
(ti-am trimis sms seara de dinaintea nasterii, sper ca nu ti-ai schimbat si tu nr si daca da, macar sper sa nu fi ajuns urarile la vreun barbat :))
Monicut, inteleg ca miercuri e ziua cea mare! Iti doresc nastere usoara si un Alex frumos, sanatos si papacios! Te asteptam acasa, cu poze si povestiri despre viata in 4, o viata minunata ca voi!
Am intrat nitel pe picasa dar pt ca sunt pe laptop de imprumut, n-am putut sa admir chiar in liniste frumusetile! M-au dat gata toti si mi-au dat lacrimile...se apropie aniversarile de 2 anisori si nu stiu cand or fi trecut, cand din bebelusi ca Mateias si Denis, pepenasii nostri au crescut asa mari si frumosi! Sa ni-i tina Dumnezeu mereu asa pe pretiosi, sunt niste comori!
Nati cred c-a ajuns astazi in Ro...sper c-a avut un drum usor si fara peripetii! Eu iarasi o s-o ratez...:(
Eu astazi am avut unul dintre examene, miercuri este si cel de-al doilea; trebuie sa ma clasez in primii 3 ca sa pot merge mai departe...spre unde visez eu, asa ca am niste emotii de mor!
Turturelu e insarcinata? Wow, ce bineeeee si ce frumoooooos! Felicitari, draga mea si un bebe la fel de reusit ca superba Mara! Bravooo!
In rest suntem bine cu totii iar bombocina este un miracol de copil! Chiar radeam cu taica'su, ca noua nici acum, dupa 23 de luni, nu ne-a trecut (ba dimpotriva, se accentueaza pe zi ce trece) pasiunea de a sta zeci de minute sa o admiram cand doarme; ramanem la fel de mirati si cand se joaca si cand vorbeste, cand zambeste ni se lumineaza sufletele, e asa de buna, blanda, calma, calda si intelegatoare si iubitoare si pupacioasa....este un copil incredibil!
(imi scuzati efuziunea, dar macar aici printre voi, care ma intelegeti cel mai bine, sa mai si verbalizez din preaplinul sufletului)
Sper ca in iunie sa am si eu cateva zile mai linistite si sa vin la ciripit in bostana, ca taaaaare mi-e dor de voi toate! Va mai scriu si miercuri, sa va spun ce-am facut.(pliz, incrucisati 2 degete si pt mine, sunt tare "ouata")
Nu mai stiu si am si pe cineva care trage de mine si ma cearta ca nu vin " la Thea la pasal" (puzzle).
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!
Sau, asa cum raspunde T cand o roaga D sa-mi spuna seara, cand ajung acasa, ca ma iubeste: "mami ubeeeeesc taie si maie si muuut!" (ma iubeste tare si mare si mult, nah
)
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
dara_d spune:
Buna seara
Nu am mai intrat ca am avut probleme cu carul.Am fost acum 2 weekenduri la munte in bulgaria si duminica am primit telefon de acasa ca s-a internat tata la urgenta in criza de colecist, avea pietre dar nu il deranjau , dar s-au declanat dureri infernale si stare proasta . Am venit de urgenta pe o ploaie puternica si a inceput alergatura si calvarul.
Dupa mai multe analize s-a constatat ca nu il pot opera avand probleme cu inima- era in fibrilatii, diabet si mari probleme cu ficatul-ceva intre hepatita cronica(care nu a stiut ca a avut-o si nu a tratat-o) si inceput de ciroza hepatica, are risc major la orice anestezie si operatie.Asta i-a terminat ficatul in ani, nefiind depistata, este luata din spital la ultima lui operatie , asa a rezultat in urma investigatiilor primare, pana in 1992 nu se testau pentru hepatita asta.
L-au stabilizat si apoi vinerea trecuta l-au externat cu tratamente pentru aceste probleme.
In tot acest timp mi-a fost greu cu deni ca am lasat-o duminica la niste vecini apoi faceam cu randul eu , mama si sotul care merge si la serviciu sa stam cu ea si sa mergem si la spital.
Joi merge la fundeni, sa vedem daca au locuri sa il interneze si sa faca investigatii amanuntite la ficat, sa ii stabileasca un tratament si sa vedem cand si daca va fi curand apt de operatie la colecist.Oricum nu au cum sa tratateze ciroza doar sa o tina pe loc sa nu avanseze si sa ii trateze complicatiile care le da la alte organe.
Eu sunt terminata ca e vorba de tata si nu pot face nimic sa il ajut, apoi ma bazam pe mama sa stea cu deni cand incep munca.Deci sunt cam in aer din acest punct de vedere.
Dar trag speranta sa reuseasca soacra mea sa stea cu ea si ea lucreaza inca , dar in ture sa vedem cum rezista cu oboseala turelor la vivacitatea denisei.
Sun tobosita varza, am o stare de rahat , de plans mereu si plus ca sotul acum este intr-o perioada de examene.
Deci s-au adunat toate pe capul nostru, sper sa le fac fata.
Deni vorbeste multe, intelege si mai multe, leaga propozitii,isi manifesta iubirea fata de noi si ma termina ca intreaba de mama si tatal meu si nu e momentul sa se vada cu ei decat putin si ea e obisnuita altfel si pe mine ma seaca treaba asta.
E un copil adorabil, datorita ei ne mobilizam toti mai repede si parca ne stimuleaza.
S-au dat peste cap toate planurile noastre de concediu , imi pare rau ca nu stiu cum ajungem pentru deni la vreo mare ca ii place apa la nebunie.
In rest sunt scarbita de sistemul nostru sanitar in care inca sunt medici care isi fac treaba profesionist dar nu sunt lasati sau nu au cu ce, norocul nostru cu asemenea oameni ca daca s-ar fi repezit sa il opereze doar cu analize de rutina ....... eram terminata acum.
Nu am citit nimic din urma .
BAFTA MONI ca paraca e timpul sa faci cunostinta cu bebe doi.Sper sa rezolvi cu cel mic cu problemele digestive.
MONALAC cum este cu CRIS??
Ma retrag deja ca e tarziu si maine nu stiu ce ma mai asteapta.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
Apropo azi am vazut ca mi-au intrat banii de indemnizatie.
Voi ce stiti o sa o scada si cu cat sau o lasa la 600 pentru toata lumea? Eu nu stiu nimic si nu am avut cand sa vad stiri si sincer nu am stare de asta acum.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
MissJJ spune:
Pe fuga ca-mi pica ochii in gura si mai am de spalat trafaletul si tavitele alea de vopsit.
Turtu felicitari, sarcina usoara si bb sanatos si papacios!
Dara uff multa sanatate si putere.

cu livada My Bad, scuzoaiele de rigoare, in fuga am deschis dim si-am ramas cu livada de la piersicutze in cap, bien c-ati zis si am schimbat.
Cumatra vezi ca pun batzul pe tine ce te plangi atata bre de cand e emigrat Anka s-au schimbat multe, Anko vino bre inapoi.
Biri no worries
, deci a ajuns, ma gandeam sa nu-ti fi schimbat id-ul sau ceva.
Am trecut cu bine peste oleaca febra si gata, deci na speram sa fie ok.
Sorelixuuuuuuuleeeee
pupici dulci tinem pumnii stransi de tot, break a leg.
Flo vine o prietena la un curs aici pt o sapt si in august vine bunicu' la nepoate, ca mama nu mai serveste draga, ii cade greu la stomac casa noastra si uk-ul.

Moni pupici dulci si asteptam cu nerabdare vestile.
Stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva da am uitat.
Baba batrana si cu multe pe cap, as usual.
Pupici si ne auzim maine merg sa termin de strans de pe "santier".
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
atb spune:
Dana, Katalyna, multumesc de raspuns.
Am inceput sa-i fac azi aerosoli, sper sa-i treaca cat de repede.
Mona, sanatate multa baietilor! Ma bucur ca Cris e mai bine si nu mai face asa din ochi, va doresc multa rabdare si tie si sotului si nervi de otel! Nu te intrista ca te respinge acum, e doar o pasa trecatoare.
Iriss, daca veniti la socri, musai ne vedem.
N-am primit nici o invitatie pe mess.
Nici mie nu mi-au intrat banii pe card, eu am la BT.
Turtu, felicitari!!!
Sarcina usoara! Ce mai faceti voi, Mara cum e?
Sunuleee, intri rar dar de fiecare data pui atata suflet in mesajele tale... Ai un suflet asa de mare, asa ca nu ma indoiesc ca DD te va ajuta sa ascapi cu bine de examene si sa-ti implinesti visul. Bafta multa miercuri!!! Sa ne spui neaparat cum a fost! Pupici Theei!
Dara, imi pare tare rau sa aud vestile triste... Multa sanatate tatalui tau si tie multa putere sa treci peste toate!
Moni, nastere usoara si refacere rapida!
Te asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti si sa ne pui poze cu bebicul!!!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Didi81 spune:
Dara, sanatate multa tatalui tau 
Sunisor, tinem pumnii stransi-stransi pt miercuri 
He he, pai normal ca va minunati asa de ea, eu cred ca ma voi minuna mereu ![]()
Sper sa se indrepte vremea asta pana in weekend ca aveam de gand sa mergem la Constanta...
Pe voi nu va incurca reclama din dreapta in timp ce scrieti mesaje? La mine nu se vede ce tastez in sfertul din dreapta al casutei in care scriu, asa ca scriu pnv 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
flo1980 spune:
Hello
Moni agitatele pentru marele moment de maine!

Turtu sarcina usoara si bebe sanatos! Felicitari! 
Dara multa sanatate tatalui si tie multa putere sa treci peste momentele dificile! 
Sun vazut marmotica scumpica, scuze ca n-am lasat comentariu, era foarte tarziu...
Bafta maine! Eu cred ca ai sa reusesti!
Mada poate iti fac o surpriza si vin amandoi ![]()
Eee, da lasa ca poate cu bunicu' o sa fii mai linistita ![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Tecky spune:
Salutare!
Aseara am vazut ca mi-au intrat si mie banii.
dara sanatate multa tatalui!
moni 

SUN ma bucur ca ai scris si superbe pozele cu toti 3.
mada spor la treaba,abia astept poze cu noul look al caminului.
Daca va face placere puteti vota poza Ralucai:http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1143.html