Abdomen extra-plat (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Deus,am marcat informatia...i-am transmis-o si se conformeaza....astept pozele cu fratele tau...si pe aici sunt bunaciuni...dar cam toti isi injecteaza fel de fel...in olanda spun...ca in germania nu am vazut cine stie ce specimene.si scuze ptr. intrebari....dar patronul de la sala noastra...a fugit si acum e alt patron ,alt personal si nu ne-am permis inca sa tabaram cu intrebarile....Si unde mai pui ca cumnata mea e super profi antrenoare si ea la o sala in olanda...dar cand o intreb ceva...da din umeri....parca ar divulga nus ce secrete....ma rog.Vineri ma duc la ea la sala ptr. un nou gen de antrenament...pe bara...sa ma vedeti ce bag la cocotari pe bara cu capu-n jos...adica ma fac stripteozaatestat de bellydance am...mai imi trebe unu de stripteosa si m-am scos.Numa ca belly mi-a luat vreo trei ani...pina m-am facut profi...cu bara asta cre ca nici in cinci nu m-a dau pe ea ca lumea.
Xio...de ce ai pus bordura aia neagra la prima rochie?Si de ce n-a decoltat-o mai mult in fata?Si mai am de ce-uri,da mi-e ca arunci cu sandalele cu tinte dupa mine...care nici alea nu prea merg la rochia doi...da tu nu ma baga prea mult in seama ca si eu ma imbrac cum imi place si cum vreau spre stupoarea generala a iubitului meu.Nu ca ar conta prea mult parerea lui...dar cand imi creioneaza cate o tinuta vreau sa spun ca fac furori....cand ma imbrac de capu meu fara sa-l consult....efectul produs e absolut banal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ema - fratelui meu o viata i-am spus ogar afgan, slab ca un tiiirrr:-)
la 1.84 -(are 36 spre 37 de ani), merge la sala, face kickbox-ing si are 100 de kg!
mananca, culmea, putin in comparatie cu multe persoane, nu bea decat f rar, nu fumeaza si nu este pofticios
maine caut cablu si pun poza, din pacate nu am poze digitale cu el slab dar era intr-adevar un slabanog(75). I-au luat cam doi ani si jumatate sa ajunga unde este, dar el avut o mare diferenta de recuperat!

XIO - tu cu care rochie te simti cel mai bine?
Eu fac chestii de genul imi cumpar rochie si la eveniment ajung in pantaloni cu un maieu cu spatele gol:-)

Acuma mi-am facut 2 rochii bestiale la croitor, vineri sper ca sunt gata si am sa pun poze

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Deus, m-ai omorit cu videoclipul ala! Ce bine arata Tony ...in bucataria personala...cu ochii aia albastri si zimbetul ala sugubatz...
E publicitate 100% la produs. Nu zic ca e rau sau bun pina nu il incerc, zic doar ca sint sceptica. Ramine de testat. Mi-e greu insa sa pun in balanta o pudra din plic cu fructele mele proaspete...

Abia astept sa vad poza cu fratele tau :) Ce inaltime are?

Eloise, multumesc de aprecieri dar esti prea draguta.
Pilates a fost primul exercitiu sustinut facut in viata mea, mi-a adus rezultate bune dar am simtit nevoia de progres cam dupa 8-10 luni. Te plafonezi repede cu aceeasi rutina. Tu de cind faci?

Pepene si Macrina, multam de complimente

Xio, imi place prima rochie dar la spate mi se pare ca nu te avantajeaza, parca te arata cam lata...cred ca decolteul ala nu e "taiat" bine; imi place aia neagra cu "tutu" - as pune niste pantofi rosii la ea

Deci Ema face pole dancing mai nou Nice! Si eu ma gindeam intr-un timp...

Si eu sint de acord ca 3 ore la sala e mult. Trebuie sa fii eficace, int-o ora, maxim 1 1/2 se face si cardio si greutati, restul e pierdere de vreme, de ce sa nu faci altceva in timpul ala? Progresul nu e dat de lungimea antrenamentului ci de intensitatea si eficacitatea lui.
Work smart instead of hard!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure, asa e spatele meu , lat , de inotator
Eu o vroiam mai decoltata in jos si lateral dar materialul nu prea permitea asta.
Decolteul este inchis ca am crapatura pe picior si spatele gol si , cel mai important , ca m-am ars acum pe decolteu si daca il lasam mai decoltat se vedea alb-bronzat Asta a fost ultimul retu , ca nu puteam sa merg asa .
Deus , nu stiu in care ma simt mai bine , aia lunga imi place ca e flu flu si vreau sa o port cu pantofi negri inchisi, merge?
Aia tutu neaparat o iau cu sandalele rock , sa fie mai asa , crazy si cu amprenta mea.
Oricum , mi se pare ca arat grasa in ele , mai bine imi luam un lycra mulat si terminam povestea...

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..
ieri am avut o zi de groaza, azi probabil va fi la fel

in mare graba, va multumesc de aprecieri fetelor..daca as fi si eu asa multumita de mine as fi mai castigata, dar din pacate nu prea sunt

ema ai aparut si tu..multi, multi pupici

plec sa ma distrez si azi
pentru restul lumii, care nu lucreaza pentru altii, o zi frumoasa sa aveti

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Si eu sunt una din dezertoare care va citeste constant din umbra. Mare lucru nu am reusit sa fac asa ca nu am cu ce sa ma laud.

Deus, am citi pe site-ul tau de fresh-urile cu seminte de in macinate. M-am uitat si pe net la semintele de in si am vazut ca ar avea ceva contraindicatii (desi sursele de informatii nu pareau prea serioase).

Tu stii ceva despre asta? De cate ori pe saptamana le consumi? Pe mine mai intereseaza mai ales din punct de vedere al capacitatii de scadere a colesterolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

CAPITOL NOU

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput