Abdomen extra-plat (25)
Raspunsuri - Pagina 17
z333 spune:
daaaa, in traducere, eram cat o vaca
edit: imi uitasem emoticul care se tavalea pe jos :-)
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Allure spune:
Luminitza, woooooooow! Nu te vazusem niciodata asa barosana
Bine ca ai slabit, maicutza...Corpul mai era cum era, dar la fata erai rotunda rau, ca o mingiuca
Pare ca aveai mai mult de 60 kg acolo...poate ma insel. In fine, nu mai conteaza, important e ca ai slabit.
Era interesant daca aveai o poza in costum de baie de pe vremea aia, sa compari cu actuala.
Blueiris am avut 70 kg la un moment dat din lipsa de miscare si dieta defectuoasa. Mi-am corectat dieta si am inceput pilates 6 zile/ sapt, in 6 luni eram alt om. Pe urma am oscilat cu sportul, am mai pus ceva pe mine, apoi am stagnat pe la 65 kg, nici grasa nici slaba - sint inalta (imbracata aratam super ok, in costum de baie insa ) eram pufoasa cind m-am apucat de sport mai serios (august 2009) si tot cu dieta sanatoasa si sport zilnic m-am tonifiat...altfel nu se poate. Ia-o incet, nu dispera. SE POATE.
Azi am mincat asa: protein shake la breakfast dupa ce am alergat, jumate banana cu un iaurt mic snack, prinz: salata de broccoli cu quinoa, fasole alba, morcov, 3 masline, ceapa si o rosie mica cu ulei de masline, snack cealalta juma de banana cu nitel almond butter. dinner putin broccoli cu hummus si 2 linguri de quinoa;
beau si ceai de scortisoara care e excelent la gust si ajuta la slabit (regleaza glucoza, ajuta la reducerea poftelor)
Ultima masa a fost la ora 8 (teoretic am vrut la 7 dar inca lucram si n-am avut timp)
Incep sa-mi revin cu programul super sanatos...in Bahamas am cam sarit calul, am mincat paiine (era proaspat facuta "de casa") cu peanut butter & jelly 3-4 felii mici- medii aproape zilnic ca n-am vrut sa ma frustrez in vacanta; in rest am mincat sanatos, mincare vegetariana, portii probabil mai mari decit ar recomanda Deus cu farfuriile ei ; scopul meu a fost sa ma relaxez total, ceea ce am si facut...mi-au disparut toate durerile, sper sa nu se intoarca prea curind.
La mine pe strada au inflorit teii si salcimii, e o nebunieeeeeee!!! Nu ma mai satur de miros, imi evoca cele mai dulci amintiri din copilarie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Deus spune:
Buna dimineata
sunt obosita
sper sa fie soare ca atunci imi creste energia
revin peste cateva ore
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
onitza spune:
Raportez (sa nu radeti )10 min insenity pure cardio cu shaun si tot cu el 10 min de hip hop cardio...adica 20 de min, a facut bebe nani si m-am apucat....atat am rezistat, curg apele pe mine....in sarcina faceam si 45 de min, oricum e prima zi de sport, asa ca....sa trag tare in continuare ca nu mia e mult pana pe 3 iulie cand am nunta aia.
LUMI, asa aratam eu dupa o dereglare hormonala , pe la 19 ani, la 60 de kile, fata rotunda, balenuta scria pe mine, mi-am mai revenit un pic acum. Esti zanita, cred ca esti tare mandra de tine cum ai reusit sa te tonifiezi, bravo!!
Meniul de azi: mD: cereale cu lapte, gustare: mar verde, pranz: ciorba de salata verde cu 2 felii paine secara; gustare: 2 biscuiti din cereale si seminte de dovleac; cina: salata verde cu oua de prepelita fierte, castravete, rosie
Va doresc o zi minunata si sper sa fie si a mea la fel, ca ieri mi-a urlat piticul cam toata ziua.
Ele spune:
Onitza daca ai reusit primele 10 min din Pure cardio esti tare. Sa stii ca restul antrenamentului e mai usor.
Ieri tot pure cardio am executat si cu bonus 10 min pt abdomen.
Eu sunt zombi.De bine ce si-a revenit motanul , a facut Denisa varicela. Nu a putut sa doarma decat intre 3 si 4 noaptea trecuta.
O mananca in special zonele intime si indiferent de cate unguiente i-am luat nu o lasa mancarimea. Si ca sa fie tacamul complet eu nu am avut boala ..si stau cu un morcov cat casa, ca peste 2 sapt tre sa plecam la mare.
Elena & Denisa
onitza spune:
ELE, sper sa nu va fie compromis concediul. Intr-un fel e mai bine ca a facut acum, ii trece pana plecati...nasol ar fi intr=adevar sa faci si tu. Intrebare: nu poti face vaccinul anti-varicela sa fii linistita? CU sportul, ce sa zic, gafaiam asa de tare si simteam cum imi iese inima din piept ca nu am mai avut puterea de a urmari in continuare antrenamentul, sa vad ca o ai mai usor...oricum e insenity cu=adevarat.
Azi am mancat ciorba de salata printre urlaturile lui fi-miu care are ace dom'le patut/carut/ orice unde il pun ca sa pap si eu. Acum l-a luat un pic somnicul, bag niste abdomene...daca stiam ca il mai ia somnul papam acum in liniste.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onitza ... CU sportul, ce sa zic, gafaiam asa de tare si simteam cum imi iese inima din piept ... |
de ce ai inceput tu direct cu Insanity si nu ai abordat ceva mai lejer pina iti intri din nou in forma? mie imi suna ca esti nepregatita pentru Shaun...vezi sa nu patesti vreun neajuns!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
onitza spune:
Apropo de nunta de pe 3 iulie. De unde ma sfatuiti sa imi cumpar rochita? La mall mi se par scumpe, IDM-ul mi se pare departe...uaf...Imi trebuie in sectorul 3 sau sectoarele invecinate...ceva idei? Sa nu stau mult sa umblu ca voi fi cu bebe dupa mine. .....Rochita mi=ar placea scurta si nu cu bretele ca am grasime la subrat si nu m=ar avantaja...
Allure spune:
La mine e un soare superb si am energie cit casa
Codrina ce mai faci? Cum te mai simti? Analizele de singe la cit timp le refaci sa vezi daca a murit bacteria aia pacatoasa?
Ema tu pe unde mai esti? Prin ce vacanta? Mai faci sport?
Mai era o gramada de fete noi care au semnat "pactul extraplat" si au dezertat dupa 2-3 zile. Cine v-a speriat?? Hai, ca a venit vara si trebuie sa aratam bine!
Eu azi am in program "Back and Legs"...Tot cu Tony ma antrenez ca din 2 persoane care mi-au promis Insanity, inca nu mi-a adus nici unul CD-uri.
O zi buna sa aveti!
Allure spune:
Ceva sa va binedispuna: http://www.youtube.com/watch?v=CnzTQBiE6Qw
Minca-l-ar mama...