Epilepsie (2)
Raspunsuri - Pagina 14
pisellino spune:
Am facut poze cu ambra diseara le pun in album.
La multi ani copilasi minunati!
noi am avut un 1 iunie fericit
acu sa va intreb ceva fetelor: robi cand face crize foarte puternice ii curge pe gurita un lichid cu sange in el care miroase foarte foarte urat, doar la crize puternice tare. ce poate fi? i-am scris si medicului sper sa raspunda cat de repede dar am zis sa va intreb si pe voi poate sunteti patite careva la fel.
va pupam o zi frumoasa tuturor!
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
idoina spune:
La multi ani,copii frumosi!Sa fiti SANATOSI,isteti,frumosi!Si sa va bucurati mamicile muuuuulti ani!
Ei...stiu ca ei nu citesc,dar transmiteti-le voi si din partea mea urarile!Pupici,mamici!Si sa va traiasca,sa creasca mari si sa nu mai faca nici o crizuta!
Pisselino,mirosul a aparut dupa inceperea dietei,sau era si inainte?Sangele in saliva e firesc,micutii isi mai musca uneori limbutele sau obrajorii in timul crizelor puternice,dar de miros...nu stiu ce sa zic.Pup pe Robi!!!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
pisellino spune:
doina multumim de urari
chestia asta a aparut de dinainte de dieta, dar eu interpretam ca un rosu-n gat sau ma rog, ca altceva numai nu ca ce trebuie. mirosul e foarte foarte puternic, a mirosit si sotul si i-a venit rau
si apare numai la crize foarte puternice, cand nu respira mult timp.
am sunat-o pe dr din italia si mi-a spus sa ii fac toate analizele posibile la stomac.
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Sper ca ati avut o zi frumoasa de 1 iunie. Noi am iesit toto trei in parc, Irina cu trotineta, stef in carut.Apoi Irina a mers la teatru de papusi cu fete mai mari din vecini. A fost mandra ca merge "singura" ,fara mami.La intoarcere a povestit tot, acum Stefanut stie si ce se intampla la teatru de papusi.Are un talent de a povesti, si ei oricum ii place sa vorbeasca mai mereu. In orice moment are ceva de spus. Acum, dupa ce au aparut atatea probleme la Stefanut si ma gandesc de multe ori daca o sa il aud vorbind, Irina mi se pare o adevatata minune. Pintre atatea necezuri D-zeu ne da si cate o bucurie ca sa avem putere sa luptam.
Catalina - cum ati petrecut ieri? Asteptam sa vedem poze cu Ambra. Cred ca ai mai putin timp acum daca ai musafiri.
Vio - ma bucur ca o sa fii alaturi de noi si de acolo. Ce terapii de recuperare face Irinuca acum??
Letitia - Tudor e mai bine?? de la noi
O zi frumoasa la toata lumea!!
Vio_irina spune:
Stefanut,facem gimnastica,masaj,bioptron si termoterapie,de obicei fara pauza intre ele.
La inceput Irina plangea tare mult la gimnastica,era singurul copil de la sala care plangea(si cel mai mic),doamnele fiind atat de dragute incercau sa o linisteasca,ii cantau, dar ea ,nimic.Acum s-a obisnuit si e chiar vesela,o studiaza pe kinetoterapeuta,zambeste la ea,doar spre sfarsitul sedintei, cand obseste,e putin mai agitata.
Astazi avem programare la 9,45.
si toate cele bune!
Cata ,n-am stiut ce sa-ti raspund la problema pe care o are Robi in timpul crizelor puternice, spasmele antreneaza de regula si muschii stomacali si poate asa sunt eliminate ceva toxine,oricum e de cercetat. si sanatate multa!
ioanacioc spune:
Buna dimineata,noi nu am sarbatorit decat in familie,ca a plouat toata ziua si nu am putut iesi pe afara.Nici eu nu stiu ce sa iti spun decat sa faci analize ,altceva nu stiu ,nu m-am confruntat cu asa probleme,dar totul pe lumea asta are o rezolvare.Sanatate multa Robi,treci si peste aceste mici probleme.pentru bebe mic si frumos.Noi de luni plecam in Austria cu Alex pentru investigatii,tare sunt curioasa ce vor spune,si in functie de rezultate mergem mai departe.Mie mi-a intrat in cap SNV-ul,acum vedem ce spun ei.Vio,Stefanut,Idoina,Letitia,Nana si celelalte mamici sanatate si putere, sa trecem cu bine peste toate obstacolele viatii!
Vio_irina spune:
Ioana,ai facut programare undeva in Austria?Cum ai procedat?Ti-a recomandat cineva sa mergi acolo?
Te intreb pentru ca si noi ne-am gandit la varianta asta,fiind mai aproape si mai usor de ajuns dar si pentru ca sunt medici destul de buni in Austria.
Ma bucur mult ca ai luat decizia asta,ma rog pentru Alex si sper din suflet sa gasiti rezolvarea pe care o cautati de atata vreme.
Abia astept sa ne povestesti!
si va imbratisez cu caldura!
ioanacioc spune:
Vio am facut programare la spitalul de copii St.Anna din Viena ,si de fapt cei care mi-au facut programarea sunt niste voluntari de la o fundatie.I-am gasit cand cautam farmacii on line,ei m-au contactat,prin ei iau si Sabrilul,si mi-au spus ca ne pot ajuta si cu anumite clinici din afara,binenteles ca platim analize,consultatii,cazare,etc.Dar ce m-a surprins este faptul ca ne-au ajutat fara nici un interes,cam rara asa ceva in zilele noastre.Iti dau adresa lor,si daca vrei poti lua legatura cu ei:www.medicinainternationala.ro
pisellino spune:
am pus poze noi cu robi si ambra in albumul nostru aseara eram franta n-am mai avut putere sa incarc pozele, cum le mai fac poze mai adaug
va pup
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
magda2010 spune:
la noi toate bune,adica am trait minunea sa aiba sebi si zile fara nici o criza.nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa stau in garda.ma intreb daca n-o fi linistea dinaintea furtunii ca eu oricum sint mai paranoica asa si nu pot sa fiu optimista.ma tem ingrozitor de crizele alea mari si cred ca daca mai revin vreodata am s-o iau razna.eu nu lipsesc nici o zi de aici,mereu sint linga voi.invisible doar,ma tem sa nu incarc forumul doar,stau linga voi iar daca am sa pot fi de ajutor vreodata cu siguranta am sa intervin