Epilepsie (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Stefanut,sotul meu imi lasa cafeaua langa laptop stiind ca asta fac la prima ora,s-a obisnuit si el cu indeletnicirea mea.

Irina ta e asa dulcica,am vazut-o-n poze,dar daca nu le vedeam,mi-o imaginam dupa descrierile tale,protectoare si iubitoare cu fratiorul ei mai mic,dornica sa se joace cu el,sa-l invete atatea lucruri noi.Pentru Stef e un mare castig si sunt convinsa ca el stie si intelege tot dar nu poate sa exprime in gesturi si cuvinte deocamdata,eu asta imi spun mereu despre Irina mea,si nu ma mint ,chiar asta e convingerea mea.
Astazi am o zi plina,cu facut bagaje,ca iau o juma de casa cu mine,cu gatit,spalat,baita Irinei etc.De maine am mai mult timp,si-o sa-mi faca placere sa mai vorbim daca sunteti pe aici.
si va doresc numai bine!

Cata,ce face Robi? pe amandoi si sper ca sunteti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna dimineata cam tarziu la noi, robi azi a dormit mult, de aseara nu a mai facut nici o criza deci suntem pe drumul cel bun, sper sa nu mai faca nici azi
stefanut, ce bine de copilasul tau ca are o surioara, e important, si eu as vrea sa-i fac lui robi o surioara sau fratior dar parca ma cam strange-n spate cand ma gandesc, mi-e frica daca nu va fi bine?
azi vine la noi copila la care am stat in italia, fetita prietenei mele, o cheama ambra si e un exemplu de copil. s-a nascut cu scor apgar 2 la 6 luni de sarcina si a stat 4 luni in spital, acum e bine si e o luptatoare, cand o doare ceva spune ca trece, se incurajeaza singura, e o scumpica. am sa le fac poze sa le pun pe net, e ca surioara lui robi pentru noi.
vio de ce esti descurajata de gura ocnitei? pai daca nu pleci cu fruntea sus o sa-ti fie tare greu. eu te incurajez si ai sa vezi ca o sa fie totul bine important e sa crezi
nana chiulesti? ai absent pe ziua de ieri pup fluturasului

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

mai dau o cafea sa ne trezim toate eu adorm cu capul pe tastatura am facut ordine in casa, robi doarme, de-acu ma ia si pe mine somnul

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Buna ziua, fetelor!Si noi am avut astazi in program curatenie.Cata sa auzim numai de bine,Vio spor la facut bagaje,Stefanut bafta in continuare ,Letitia sanatate multa puisorului tau!Nana ce mai faci?Am scris repede ca nu ma lasa Alexpentru toate mamicile si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Asa ma simt si eu deoarece eu locuiesc la ,,tara,, si stiti cred cum sunt ,,vecinii,, de acolo,mai ales ca mi se intampla pentru a doua oara. Deja se intreaba ca de ce nu-l scot pe afara, este bolnav? La primul copil unii vecini au spus ca asa ne trebuie pt. ce s-a intamplat,ca meritam. Vreau sa va zic ca suntem o familie mai retrasa in relatiile cu vecinii,nu participam la barfe si de acea nu suntem prea agreati de unii.Nici nu stiu ce vor mai zice cand vor afla si de Tudor.Am sperat ca se va face mai bine,dar in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Am trimis mesajul si apoi am vazut ca s-a deschis capitol nou.O sa revin unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

V-a dat cineva cafea in dimineata asta??? Eu am o cana mare langa mine si e tare buna. Asta noapte puiul meu a dormit foarte bine, s-a trezit o singura data si a adormit repede la loc.Cred ca ptr prima oara am dormit amandoi pana la 8.30. Irinuca a plecat de ieri la bunica ptr ca e greva si astazi la gradinita.
Vio - o sa imi lipsesti dimineata la cafea dar ma gandesc la tine in fiecare dimineata si iti transmit ganduri bune. Sa aveti multa bafta la recuperare!!
Catalina - ma bucur ca se raresc crizele, speram sa dispara cu totul. Te astept la cafeluta!!
Letitia - Acelasi lucru mi se intampla si mie cu vecinii de la tara. Noi ne-am construit casa in oras mai mult din aceasta cauza, ma disperau barfele si curiozitatea vecinilor de la tara. Era Ioana mica cand am hotarat sa ne facem casa in oras si ma bucur foarte mult ca am facut-o. Locuim la periferia orasului intr-un cartier nou cu multe familii tinere care au al;te conceptii de viata.Nimeni nu ma intreaba nimic de Stefanut, daca spun eu bine daca nu, nu. Chiar ma simt tare bine aici.Cand locuiam la mama mea era bine ptr ca ii aveam pe parinti aproape si ma ajutau mult si asta imi lipseste. Acum stateam cu tata la cafea si nu singura.
Cand au inceput problemele cu Ioana ne gandeam ca in oras avem o sansa mai mare la gradinita speciala, scoala speciala, de asta am optat sa luam teren aici. Numai ca Ioana nu a mai apucat sa se bucure de camera ei si de toate cate i le pregateam noi.
Cat despre barfele vecinilor, obisnuieste-te sa nu le bagi in seama.Va aparea altceva de barfit si vor uita de asta. Eu o plimbam mult pe Ioana pe strada noastra, ii placea sa o plimb cu bicicleta si iesem in fiecare zi chiar daca auzeam barfele in spatele meu.Inca mai imi amintesc multe dintre ele " Ce tanara este si are un copil prost".Cand era Irina mica inca locuiam la mama si toate babele din vecini o urmareau sa vada daca si ea e la fel.Pe stefanut nu l-au vazut foarte des, dar multa lume din sat stie despre el. Dar de data asta chiar ca nu imi mai pasa deloc de barfe.Asta este ultimul lucru ptr care mi-as face griji.Probabil ca am mai prins si eu la minte.Acum daca aud ceva in spatele meu imediat ma intorc si le inchid frumos gura, nu stiu ce gandesc mai departe dar cel putin sa nu aud barfe chiar in spatele meu.Cine e curios sa ma intrebe ce il intereseaza si gata!!
Iar m-am lungit la scris.
Nana - nu reusim sa te ademenim la cafea dupa cum se vede. lui Andrei.
Sa aveti o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!Sanatate multa mamicilor si puisorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

la multi ani si multa sanatate puisorilor!sa aveti cu totii o zi frumosa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

LA MULTI ANI,Raisa,Tudor,Stefanut,Irina,Andrei,Robi,Alex,Vladut,Sebicei mai frumosi si mai scumpi copii din lume,sa fiti sanatosi si fericiti!
(daca am uitat pe cineva,imi cer mii de scuze)

M-am instalat,Irina a muncit vreo doua ore ,apoi a dormit sanatos,a mancat ,ne-am jucat si acum doarme din nou.

Cata,multumesc de incurajari!
Orice plecare in spital ma deprima,imi da o stare de nu ma inteleg nici eu,pe Irina o rup din mediul ei favorabil,pe Flavia parca simt c-o abandonez in mod repetat si uite asa nu-mi intra nimeni in voie,sunt nervoasa in timp ce fac bagalele,am senzatia ca uit ceva esential sa iau cu mine,noaptea in loc sa ma odihneasc mai mult ma obosesc in tot felul de ganduri si vise...
Dar,gata,mi-a trecut,sunt ok acum,am niste mamici din astea strong,ma trag de maneca imediat de-o iau pe campii.
Ma bucur enorm ca Robi e mai bine!
Sa ne povestesti de vizita Ambrei, copilul invingator(ce nume frumos are! ). si numai de bine sa auzim!

Stefanut credeai ca ai scapat de mine,pai uitasi ca ma car cu netul dupa mine(ca doar na, au scos astia si net mobil)?
Abia astept cafeaua de dimineata,chiar daca o beau mai tarziu,dupa terapii,sunt aici,pe baricade...niste copii frumosi si pe mamica lor!

Ioana,ma bucur ca sunteti mai bine!Cum a petrecut Alex astazi?
pe amandoi de mii de ori!

Magdutza,ai lipsit cam mult,nu mai stiam nimic de tine.Ce face scumpul de Sebi?si sanatate multa,multa va doresc!

Letitia ,La multi ani pentru Tudor care a implinit un anisor,sa creasca mare ,voinic si sanatos!Lasa gura lumii,ca n-o inchide nimeni...si, foarte bine,vor afla vecinii de Tudor,vorba lui Stefanut,vor cleveti putin pana va veni pe banda alt subiect si...gata,nu trebuie sa-ti pese decat de tine si de copil,nu de ce zic ei,mergi cu fruntea sus ca ai de ce,esti o mamica luptatoare,faci totul pentru puiul tau pe care-l iubesti mai presus de orice.
pe Tudor si pe tine si sunt mereu cu gandul la voi!

Mergi la inceput