BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

HAI ALINA !

HAI DIANA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza fetele!

Cine vrea ?

Nana, ce ma bucur ca ai dat vesti despre voi si ca sunteti asa bine cu totii

Theodora - eu chiar langa scoala de politie stau (mai bine zis vis-a-vis). Ce tare era sa fim chiar la 2 min distanta una de alta, cred ca plecam si la nastere impreuna Te astept cand vii in ro, sa mergem la plimbare!

Nati, sa va fie de bine intalnirea maine!!! Cred ca nu mai ai stare Vezi sa nu dispari chiar de tot de pe forum dupa ce sunteti iarasi in formula completa, sa ne dai emotii! Sa ne mai dai semne ca esti ok

Laurita - felicitari pentru gasirea unei gradinite bune! Sa fie cu noroc si fara griji suplimentare!

rodyka draga, sunt convinsa ca aveti si voi o odisee frumoasa si prietenoasa! Si pentru ca suntem "aproape vecine" de termen, o sa mai bag si eu cate un ochi pe la voi. Dar cu nascutul raman aici, printre floricelele de liliac care imi sunt deja atat de apropiate!

Ioana (Arturicii) - si merci ca nu ma dati . Sorry pt netul buclucas, care nu te lasa sa descarci filmul. Dar nu te necaji, cum spuneai si tu - ai intuit metodele despre care se povesteste acolo, si le-ai ajustat si aplicat cu succes demult

Maribell, imi place ca esti mai optimista. Bafta multa la intalnirea cu matroana si vizita la maternitate! Sa ne povestesti cum a fost. Ti-am admirat trandafirii din poze Daca reusim sa ne vedem cateva fete, iti transmitem un gand bun si o prajiturica virtuala!

Fetelor, vad ca si Monica (moni_or) s-a internat azi pt nastere - o trece cineva in lista/titlu? trebuie sa o sustinem si pe ea!

Sabina - imi pare foarte rau ca mai ai inca o grija in plus... As vrea sa te putem ajuta cu ceva.. Iti doresc multa rabdare si puteri sa treci cu bine peste toate incercarile!

Sorana - si mie mi-ar placea sa poti veni la intalnire, dar imi dau seama ca e mai complicat pt tine.. Lasa, noi sa fim sanatosi cu totii si ne mai organizam
Vai ce frumos povestesti tu experienta de la circ - parca il si vad pe Matei cu ochisorii stralucitori de bucurie

Anca - deci pana acum se contureaza ziua de joi, eu zic mai pe la pranz, asa, daca e ok si pt Cristina. Tare faina ideea cu mostrele de scutece, eu chiar as vrea sa le vad Pana atunci sosesc si cateva din ce-am comandat eu, asa ca ne batem in scutece

Mary - nu mi-am propus sa fierb pe nimeni (inca - dar sunt pe aproape) Ma confrunt cu ceva problemute care imi afecteaza starea psihica, dar sper sa treaca totul cat mai repede, si sa redevin persoana zambitoare ce sunt de obicei. Apropo, asta e o chestie tare funny (desi enervanta pentru mine, uneori) - toata lumea isi da seama cand ceva nu e in regula cu mine, pt ca nu mai zambesc
Merci pt grija si suport

r_ocsy, nu iti mai forta imaginatia in halul asta, ca o sa crape Ai si tu putintica rabdare - pana maine, cand o sa-ti vezi floricica si vei fi convinsa ca e cel mai frumos copil din lume
Sa nu uiti sa ne trimiti si noua poze cat mai degraba

Corina 34s+ cu Maria

AMR - mai putin de 6s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neatza,

HAI ALINITZAA!!!

HAI DIENUTZA!!!

Rocsy, iar tu cea mai matinala pe aici? Pai ma lasasem de sport cat am avut pb cu contractiile alea nasoale. Iar la eco urmator, cand au zis ca e col lung inchis, am decis sa reiau orele cat mai pot. Ca ma gandeam eu daca trec cu bine de 38, atunci cred ca duc iar pana la 42 .

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 36+

Mergi la inceput

Sa mai imi dezmortesc si eu un pic muschii si sa exersez in galerie:

Hai, Alinaaaaa!!!

Hai, Dianaaaa!!!

Hai, Monicaaa!!!

Corina 34s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Buna dimineta la toata lumea ! de 10 minute incerc sa trimit un mesaj si mi se tot sterge cred ca sunt tare adormita si e asa frig afara . . . .

incurajari si multe gravidutzelor care de azi devin mamici
HAI ALINA!
HAI DIANA! refacere rapida si bebei de nota 10.
Maribel imi place optimismul tau am sa iti fur si eu un pic ca azi am nevoie
Madamar dupa cum am spus eu personal cred ca va fi ok(ca nu se va modifica sau modifica nesemnificativ)dar pana miercuri nu vom sti precis ca cei de la tv le cam infloresc
eu am facut tot ce am putut , am semnat petitia am trimis mesaje de protest . . acum doar sa asteptam.
lena - la ce te referi cand intrebi de botezul cu 2 nasi? eu stiu ca e la fel ca si cel cu o pereche de nasi numai ca banii se impart la 2(cheltuielile) dezavantajul e ca numai o nasa poate tine in biserica bebeul.Avantaj: cadourile sunt mai consistente material si spiritual.

Ana Maria 37+ cu Marisa Alexandra

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nati : ora 7 a devenit ora mea de trezire de ceva vreme !
Asa deci, cum ai primit avizul cum fuga la sala . Nu pot decat sa te admir, eu m-am bucurat de pauza acum pe perioada sarcinii si numai bine mi-a prins ca eram cam satula de "mirosul" de sala ! Acum, in schimb, abia astept sa imi reiau fitnessul .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Neatza fetele!

Cine vrea ?

Nati, sa va fie de bine intalnirea maine!!! Cred ca nu mai ai stare Vezi sa nu dispari chiar de tot de pe forum dupa ce sunteti iarasi in formula completa, sa ne dai emotii! Sa ne mai dai semne ca esti ok

Corina 34s+ cu Maria

Eu vreau cafea!
desi o sa fim nonstop cu sotul unul langa altul, pentru a recupera perioada in care eram departe unul de altul, gasesc eu timp neaparat si pentru odisee!
Abia astept ziua de maine!

Mergi la inceput

Corinasmile : am vazut si eu ca moni_or s-a internat de astazi dar marele eveniment a ramas tot pe 19 , dupa 2 abandonuri am ramas 4 pentru maine iar ea este cu noi !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Eu vreau cafea!
desi o sa fim nonstop cu sotul unul langa altul, pentru a recupera perioada in care eram departe unul de altul, gasesc eu timp neaparat si pentru odisee!
Abia astept ziua de maine!

Cred ca abia astepti ziua de maine ! Sa ajunga cu bine si sa va bucurati toti trei unul de altul + bebelina din burtica !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Corinasmile : am vazut si eu ca moni_or s-a internat de astazi dar marele eveniment a ramas tot pe 19 , dupa 2 abandonuri am ramas 4 pentru maine iar ea este cu noi !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 1 zi

Acu' m-am prins si eu, saru'mana!

Lasa, ca sunteti impartite mai echilibrat asa

Fetelor, am revazut acum prima pagina: va vine sa credeti ca pana acum s-au nascut deja 30 de copii pe aici?!?!?

Corina 34s+ cu Maria

Mergi la inceput