BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Lasa, ca sunteti impartite mai echilibrat asa Fetelor, am revazut acum prima pagina: va vine sa credeti ca pana acum s-au nascut deja 30 de copii pe aici?!?!? ![]() Corina 34s+ cu Maria AMR - mai putin de 6s si apoi... ![]() |
Wow ... 30 de copii deja ? Am vazut eu ca lista e din ce in ce mai mare dar nu i-am numarat
Acum ca suntem 4 poate incapem in titlu
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi
mamanati spune:
Rocsy, nu stiu la cat m-a ajutat si fitnessul asta, poate doar sa-mi mentin muschii tonifiati, ca tot am pus 16 kg pana acum.
Super bine ca ai reusit sa dormi noaptea asta. Sper sa reusesti sa te odihnesti si noaptea asta!
Eu merg la salon. Am programari de la 12 - 16.
Rasfat total!
Diseara mergem la ziua de nastere a verisoarei. Sper sa pot dansa si eu macar putin.
si sa aveti o zi frumoasa!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
36+
corinasmile spune:
Ha, eu sunt mesager pt cele 2 mamici de astazi (Alina si Diana), asa ca stay tuned! ![]()
Si mai avem un eveniment important:
Octavian de yoyoyo!!! 
Corina
34s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 6s si apoi... 
marylenac spune:
Buna dimi, multumim de
...
Am intrat sa vedem ce mai se intampla pe aici, si bineinteles sa sustinem mamicile care azi au marea intalnire....deci:
Hai ALINA!!!!

Hai DIANA!!!!

Asteptam vestile bune....
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 39 s
r_ocsy spune:
Discordia : si pentru tine se apropie din ce in ce mai mult momentul
.
Ca de altfel si pentru Dunemaire
.
Va doresc de pe acum succes, nasteri usoare si sa ne reintalnim cu bine aici pe forum cu povesti simpatice despre mogaldetele noastre !
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi
r_ocsy spune:
Marylenac : tot acasa ? Nici o contractie, nimic ? Nici un semn ca bebe ar vrea afara din burtica ?
Cand mai mergi la control ?
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi
veronicach spune:
haideti sa scot si eu niste motate pentru fetele ce urmeaza sa nasca
va doresc multa putere dragele mele

Hai, Alinaaaaa!!!
Hai, Dianaaaa!!!
Hai, Monicaaa!!! 

iar fetelor legat de semne...nici eu nu am avut niciun semn ca se apropie nasterea...nici o contractie, nimic...plantam in gradina cu o zi inainte(gradina blocului)
doar la control mi s-a spus ca a inceput sa se"inmoaie" colul dar nu putea sa imi dea un prognostic
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
marylenac spune:
Wow, super Nati ca inca te tii de sport, bravo tie...
Nana, super povestea ta, sunteti o familie asa draguta...
Sabina, imi pare rau si pt starea ta de sanatate si scuze daca am incurcat locatiile pt botez...deh neuronul...
Noi suntem bine, ieri desi am fcut curatenie prin casa, am facut o plimbare la gradi, am coborat si urcat scarile la metrou si pe cele de acasa (pana la et. 7), eu sunt bine merci...E clar, bb al meu vrea sa sustina toate mamicile de pe forum, sa fie cavaler. Probabil ca va sta in burtik ca si fratele lui, pana dupa 41 de sapt. Ii place lui acolo...dar mie mi-e un pic teama ca va lua prea mult in greutate si il va depasi pe Matei care a avut la nastere 4.200 kg.
Aaaaa, si aseara am aflat ca dr. pe care o aveam de rezerva intra de maine in concediu
, deci...
Asa ca stau cumintica si o asteptam iar pe dr. principala, care va avea garda pe 27 mai.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 39 s
madutza09 spune:
Neatza,

HAI ALINA, DIANA,ELAASTEPTAM NUMAI VESTI BUNE!!!

36+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 4 SAPTAMANI