BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
marylenac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Marylenac : tot acasa ? Nici o contractie, nimic ? Nici un semn ca bebe ar vrea afara din burtica ? Cand mai mergi la control ? R_ocsy 38 + Ana Sofia AMR 1 zi ![]() |
Nici un semn mai special. Eu am frecvent niste dureri ca in timpul menstrei si contractii iar durerile de mijloc ma doboara, dar se pare ca nu sunt suficiente...
La control nu stiu exact cand voi mai merge...trebuie sa vb cu dna. dr. la tel. dar acum ma gandesc iar serios sa mai stea bb acolo pana pe 27 cand e dr. de garda. Ooooooooooooooooooooooooofffffffffffffff, canuta - om sucit........

Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 39 s
lenabum spune:
apropo de varsta eu am implinit 36 iar sotul 40,si mai avem un pui de 12 asa ca nu cred ca asta conteaza------sanatatea este cea mai importanta si dragostea pe care o ai de daruit
+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin
r_ocsy spune:
Madutza : cred ca depinde de locul in care se fixeaza embrionul prima dat , eu si acum nu am probleme cu mersul, sunt destul de agila iar la urcatul scarilor de-a dreptul campioana .
Virgi : eu pompa de sani o las acasa, in caz de ... da o fuga sotul si o aduce !
Normal ca sanatatea conteaza si nu varsta ! La noi e diferenta de 7 ani, eu am 28 , el 35
!
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi
Vivela spune:
FELICITARI, DIANA!
BUN VENIT PE LUME, PUI MIC - EVA ALESSIA!

_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
bubu30 spune:
hello
am pus o poza in albumul cu bebei cu Alexandra si Alexandru dar nu stiu sa le pun numele la poza, e img 7681
daca puteti fetele pricepute please scrieti numele sub poza
merci
Ruxi
36 + cu 

AMR ... cine stie ? 

corinasmile spune:
| citat din mesajul lui bubu30 hello am pus o poza in albumul cu bebei cu Alexandra si Alexandru dar nu stiu sa le pun numele la poza, e img 7681 daca puteti fetele pricepute please scrieti numele sub poza merci ![]() Ruxi 36 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Done!
Corina
34s+ cu Maria
AMR - mai putin de 6s si apoi...
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui bubu30 hello am pus o poza in albumul cu bebei cu Alexandra si Alexandru dar nu stiu sa le pun numele la poza, e img 7681 daca puteti fetele pricepute please scrieti numele sub poza merci ![]() Ruxi 36 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Ce mai faci Ruxi, chiar m-am gandit la voi saptamana asta ! V-ati acomodat unii cu alti ?
Am rezolvat titlui pozei

R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi

Bine ai venit Eva Alessia !