BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza09 spune:
LA MULTI ANI OCTAVIAN DE YOYOYO!!! SA FI SANATOS 
Noi suntem bine seara avem program de niste contractii mai serioase dar nimic concret pana acum se pregateste bibiloi...ma tot gandesc cat de mare va fi mergand pe naturala si cu cat trece timpul cu atat va fi mai greu dar seamana cu mami care a fost si ea o grasunica de 4.800kg
pana la urma sanatosi sa fim stiu ca am tot suportul la spital si om vedea cum nastem ...mai greu si cu edemele astea cu picioarele umflate dar si aici am facut ce puteam eu sa fac, sper sa se mai incalzeasca vremea sa ajung la papuci ca nici adidasii nu-i mai pot incaltza eu n-am stiut pana acum ce sunt alea picioare umflate in halul asta dar e un inceput pt toate. Si greutatea e mai mare si apasa am depasit 80kg plecand de la 62kg deci conteaza sa speram ca voi recupera dupa. Si acestea fiind spuse prea multe nu avem de raportat pt ca activitatea noastra principala este asteptarea lui bb cand va aud pe voi ce mobile suntetzi majoritatea eu nu mai pot am incercat si abia merg trebuie sa ma opresc pe strada ma apasa rau si numai zic cum se uita si lumea la burtzoiul meu...azi am interviu diseara la scoala unde va merge Cristina din toamna una noua pt ca trece la secondary school aaaaa si am avut si un eveniment important in viatza fetei mele ..zilele trecute a intrat oficial in randul domnisoarelor
...eiii asta e unul se naste altul trece la o cu totul alta etapa va fi dif mare intre ei dar sper sa aibe o legatura speciala ...gata ca m-am intins ca placinta![]()
o zi buna 
36+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 4 SAPTAMANI
corinasmile spune:
Mesaj de la Diana:

Buna, am nascut pe bebe Eva, are 3.250, 51 cm si a luat nota 9
Felicitaaaaaari!!!!
Corina
34s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 6s si apoi... 
theophillina spune:

BRAVO DIANA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVA ALESSIA

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Mami Diana, recuperare usoara, mult laptic si felicitari pentru minunea ta!
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani
madutza09 spune:
FELICITARI DIANA SI RECUPERARE USOARA
BINE AI VENIT BB EVA SA FI CUMINTE, NECOLICIOASA SI O PUPACIOASA
36+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 4 SAPTAMANI
theophillina spune:
Octavian de yoyoyo
Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii alaturi de surioara ta!
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani
theophillina spune:
Corina, multumim de vesti si hai afara din butoi, te rugam....si eu mai am din astea, dar imi trece din fericire.
Schimb acum datele pe prima pagina pt Diana.
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani
Virgi17 spune:
Si eu am avut o noapte mai atipica, de bine ce ma laudam pana acum ca dorm ca un bustean...m-au trezit din somn niste dureri de burta ca la ciclu, aveam o senzatie ciudata si asta pentru ca toata seara,vreo 4 ore, bebelina s-a foit atat de tare in burta, nu stiu ce a fost cu ea. Ziceam ca imi intoarce totul pe dos, si lovituri, si inghionteli, si sus, si jos, ba separat, ba concomitent...ca apoi sa ma ia durerile acelea...parca se strangea si burta dintr-o data.zic: aoleu, astea sunt contractii...daca incepe acum? era 2 noaptea
.Am inceput sa ma plimb prin casa, luat nospa, facut ceiut, stat cu ochii pe ceas sa vad la cat timp reapar. au fost haotice si pana la urma am adormit chinuita pe canapea unde am ramas pana dimineata.Ma si gandeam: nu mai are si picea mea rabdare inca o zi?Ca doar nu mai e asa de mult.Maine pe vremea asta ne prezentam la spital.
Azi, pe ultima suta de metri,o sa ii pregatesc camera, infasat patul cu asternuturi, pus ultimele lucrusoare in bagaj...ma gandeam ca sa imi iau preventiv pompa manuala cu mine, ca poate mi-o trebui la inceput.Insa nici nu stiu...sa o iau, sa nu o iau..or avea sa imi dea de la spital...habar nu am.cert e ca bagajelul s-a facut destul de consistent, mai ales ca imi ocupa destul loc prosoapele mele de care nu ma despart cu una cu doua.
Deja ma simt ca inaintea unui mare eveniment:o emotie ma cuprinde, o mare bucurie...uite cum ajung si eu sa imi indeplinesc visul de a avea copilas, taman la 34 de ani si jumatate si sotul la 40.Primul nostru copilas.
Tinem pumnii mamicilor care vor naste azi, dar si zilele viitoare !!
Doamne Ajuta tuturor!!

Virginia 38+ Ioana
lenabum spune:

[size=4]BRAVO DIANA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVA ALESSIA

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Mami Diana, recuperare usoara, mult laptic si felicitari pentru minunea ta![/size=4]
+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin
theophillina spune:
Marylenac, vroiam sa-ti spun mai demult, eu iti doresc sa nimeresti pe garda doctoritei tale, insa daca n-o fi sa fie, iti doresc sa nimeresti pe garda dr. Toma Adrian, e un doctor deosebit, de nota 20, eu la el as fi nascut daca as fi fost in Romania.
Virginia, mai tinem motatele nitel in stand-by sa mai stea bebelina pana maine. Ref la varsta si noi suntem mai batranei asa (eu 32, sotul 36) si la primul bebe, insa noi nu suntem nici de f mult impreuna, deci, asa a fost sa fie, bebicii si noi sa fim sanatosi. Hai, curaj pentru maine si nastere usoara iti spun deocamdata fara motate sa n-o impulsionam pe bebita.
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani