Sezatoarea canadiana (181)
Raspunsuri - Pagina 11
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Simi, Nelia ; ma mai linistiti (desi inca n-am gasit rezolvarea la situatia asta, doar mai caut) Nelia , as vrea sa spun ca sunt mai bine, dar ma zbat intre nopti nedormite din cauza de nas infundat si stranuturi, risc de accident pe autostrada cind conduc si incepe seria de stranut si usturimi de ochi, jena si incomodare si explicatii la job cind in momente total nepotrivite am nevoie de concentrare si claritate si eu sunt cu nasul in batiste, si zile inchisa in casa cu iesiri absolut necesare cind sunt ca o gaina beata; am luat trei din cele patru pastile de prednisol si ni-ka inbunatatiri inca ; acum citesc asta: http://livre.fnac.com/a2044048/Jacques-Martel-Le-grand-dictionnaire-des-malaises-et-des-maladies si caut solutii alternative; azi-miine voi scrie ca am ajuns la dat in bobi si facut farmece contra gindurilor negre care declanseaza alergii o Duminica de Rusalii frumoasa sa aveti! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Am aceleasi probleme ca tine singurul tratament care functiona era Singulairul din pacate nu e recomandat pe timpul sarcinii sau alaptarii.
Acum ma chinui si cu o nenorocita de rinita de sarcina , dorm foarte greu, nu pot respira, sforai de-mi sperii barbatu, uneori ma trezesc sa ma duc la baie si-l gasesc cu o perna peste cap , pana la urma cred ca se va muta in living.
Acum am gasit la farmacie "nasal stripes", le lipesc seara inainte de culcare, incearca.....poate iti merg, pe mine ma ajuta mult.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Simonna spune:
citat din mesajul lui lauraman Buna la toata lumea! Este cineva din Canada, toronto, care este acum insarcinata? eu sunt insarcinata in 3 luni de zile si as fi vrut sa mai schimb pareri, idei despre doctori, cabinete, informatii, etc. Merci si astept sa va intalnesc. |
Uite, noi, astea cu ochii in gura de nesomn si cu big boobs care o sa se duca pe Apa Simbetei in cieva luni :), scriem aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152117&whichpage=4
Esti binevenita.
Pupici, doamnelor, o vara frumoasa.
Abia astept sa ne vedem pe 4.
S.
Doloress spune:
citat din mesajul lui Simonna Uite, noi, astea cu ochii in gura de nesomn si cu big boobs care o sa se duca pe Apa Simbetei in cieva luni :) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
ca bine zici, uite de 2 luni am terminat cu alaptatul si ma cam pleostesc cand ma uit in oglinda, am avut si eu pentru vreo 2 ani asa oleaca de pere, acum au revenit iar la bretele Sau cum bine zicea Lynette in Desperate Hosewives, arata ca doua baloane desumflate uitate dupa petrecere dupa canapea.
ankalaura spune:
Imi mai ziceti pls o data care sunt companiile unde se poate face contract sau lua cartela prepay cu un telefon triband?
Am salvat in laptopul vechi la favorite, evident le-am pierdut cand s-a busit...
Am retinut Rogers, dar mai era cel putin inca una.
M-am uitat la Rogers pe site, si imi da niste tarife pe minut, nu inteleg insa, tariful se aplica si cand suni si cand primesti, asa e? Adica "minut" inseamna minut de convorbire, indiferent cine apeleaza?
La ei am vazut niste planuri care suna mai binisor ca si cost pe minut, insa de la minimum de 100 de minute vorbite. Noi nu o sa avem asa multe. Asta costa minimum 30 pe luna, ceea ce momentan mi se pare mult.
Aveti vreun sfat catre ce sa ma orientez?
Noi am avea nevoie de un telefon activ pe care sa fim sunati in caz de nevoie. Vreo sugestie? (avem deci aparatul, ne trebuie cartela)
(chestia asta e din aceeasi categorie in care citesti chestii, pricepi toate cuvintele de acolo, dar de fapt nu intelegi nimic )
Multumesc anticipat
Ma duc sa mai citesc ceva la legislatia aia, ca nu am ajuns nici la jumate si cica maine am examen
mikiion spune:
Anka, deci ai telefon din Romania. Fratele meu a fost in cazul tau. A avut doua solutii: Fido si Rogers. Nu cred ca de 5 ani s-a schimbat ceva. Doar faptul ca Rogers a cumparat Fido......
Convorbirile se platesc si cand esti sunat. In plus cred ca te costa numarul de telefon la inceput...dar aici nu garantez ca a trecut ceva timp si am vazut multe schimbari. Ce e interesant e ca acum sunt contracte si cu facturare la secunda.Acum 5 ani nu era asa ceva.
http://www.fido.ca/web/content/prepaid/prepaid_airtime_rates
Bafta la examen. Ai si CD sa exersezi?
ankalaura spune:
Delphin - multumesc! Noroc sa am nene, ca stiinta e mai putina deocamdata [:D}
Mihaela - am CD sa studiez, dar nu l-am terminat. E greu nene cu copiii acasa... Mereu chitaie cate unul, ba le e foame, etc... Sambata am fost toata ziua la curs, ieri am fost invitati la o aniversare de la care nu se putea lipsi. Si toata saptamana anterioara am fost singura cu bebelusa sau seara la curs. Deci nici o varianta ajutatoare, sa pot sta acasa sa citesc si sa iasa sotul cu ele, ca pur si simplu nu ne intalneam decat noaptea!
Acum ma reapuc de citit. Mai bag o cafea zdravana si mai citesc dupa ce o sa se culce trupa....
Telefon avem din Romania. De-aia m-am gandit ca e cel mai bine sa intreb decat sa bajbai pe la furnizorii de telefonie.
Problema e ca ne terbuie musai un nr cu 514! Noi avem cu 438 si toata lumea crede ca e long distance , ca n-a mai auzit nimeni sa inceapa cu 438 telefon de Mtl... Ma gandesc ca mi se reduc si mai mult sansele sa fiu sunata de vreo gradinita, daca mai vad aia si nr cu 438 , dupa ce si asa sunt reduse sansele....
cris1511 spune:
Anka, multa bafta!
Legat de telefon, cu incarcatorul cum ai facut, ti-ai luat altul aici? Noi avem Sony Ericson, sper ca pot sa il folosesc, dar acum e descarcat.
Si eu cred ca pe Fido o sa merg, trebuie sa merg sa vorbesc sa aflu mai multe detalii.
ankalaura spune:
CRIS - la noi merge adaptorul telefonului bagat direct in priza, atata doar ca avem un tzashpoc de il punem pentru borne. Nu merge asta la toate telefoanele?
M-am uitat la FIdo si din nou n-am inteles nimic, de ex la cartela de 10 dolari, ce e chestia aia cu 1$ pe zi? E ca o extraoptiune? Ca sa ai nelimitate apelurile primite? Ca pentru outgoing calls aparea un tarif. Si daca e asa, inseamna ca ajunge la 40$ cartela?
In aia 10 dolari intra si credit?
Iar daca nu, intri pe planul ala cu 30 de centi pe minut, indiferent ca e incoming sau outgoing?
Si valabilitatea aia de o luna e ca indiferent ca ai consumat sau nu cei 10 dolari, trebuie sa reincarci?
mikiion spune:
Anka sa stii ca incerc sa-mi bat capul si sa-mi aduc aminte chestia cu 10 dolari daca se reporteaza... efectiv nu-mi aduc aminte. Au trecut 5 ani si un bebe care mi-a mancat toti neuronii.....
Cea cu 1 cad pe luna e alt plan. Alta varianta. Logic ca e scump. Eu ma tot uit la oferte, pt. ca in cateva luni mi se termina contractul de 3 ani...Si in conditiile actuale nu prea merita sa mai stau pe abonament....Ca sunt usor de gasit la birou. Dar cand am luat eu acum 5 ani stiu ca m-a costat separat numarul de telefon si intrarea in retea. Asa ca in loc de 10 cad prima data am dat 40...... asa ca te sfatuiesc sa te duci la un sediu de la Fido sau Rogers( astia parca au retea mai buna , adica mai extinsa)si sa discuti cu aia.
Uite ai aici un sediu: 2665 Ave Van Horne, CENTRE WILDERTON
Deci la telefon ai noul prefix de montreal, sunt curioasa daca o sa fiu 514......