Sezatoarea canadiana (181)
Raspunsuri - Pagina 10
Ica 1975 spune:
Nelia, multumesc
Vroia sa va intreb daca stiti ceva de academie michele provost Am inteles ca-i o scoala privata subventionata insa as vrea parerea cuiva care a avut copilul acolo sau stie vre-un copil, de fapt orice experienta pana la urma
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
ankalaura spune:
Inseamna ca ai mei sunt atipici....
Merg mult pe jos, mananca pe cat pot ei de sanatos, mult peste (la noi au de unde, ce e drept... Cat am fost la Bucuresti, nu cumparam des peste, ca nu mi se parea bun. Imi aducea mama de la Constanta, peste adevarat, carnos si musculos, si nu plin de gelatina si cu gust de mal, cum era ala din Buc.. ), legume la aburi, carne mai degraba slaba, au renuntat la a manca seaara, uneori au iaurt seara, iar dimineata mananca uneori cereale de-alea fara gust, seminte de tot felul... Nu fac decat ultra rar prajeli, poate o data, de doua ori pe an, sau ma, mai fac un ou ochi, dar nu cartofi prajiti si niciodata carne prajita in ulei.
Sare cat mai putina, paine cat mai putina, prajituri facute in casa...
Sunt atipici or what?
Doloress spune:
Anka sunt foarte atipici, iti zic eu, ca eu am intalnit mai mult ca ai mei asa. Mikion asa si ai mei cu frigul, nu ti-ar fi iesit daca era putin rece nici sa-i tai. Le ziceam, oameni buni, imbracati-va bine si afara, chiar daca e frig, macar nu ploua, iseau 5 minute si intrau inghetati ca imi bat joc de ei Adevarul e ca erau putin asa si inainte, insa acum mi se pare ca au si imbatranit, sunt mult mai putin rezistenti. Si ai mei iau pumnul de pastile permanent, si apoi pentru orice durere mai scoteau cate una noua.
Dana de obicei site-urile astea cu cinema-uri afiseaza pentru week-endul imediat urmator, numai pana joi programele, apoi in nu stiu ce zi din saptamana le schimba si afiseaza si pentru week-endul care urmeaza. Deci undeva saptamana asta o sa vedem si programul de vineri. Sa vedem la ce ora mergem. Ramane la Scotia in centru?
mamitzica spune:
Ankalaura felicitari pentru tot ceea ce faci,esti deja integrata.Bravo.
Despre parinti...asa sint si ai mei.De cite ori mergem in Ro dupa 3 zile de mincat carne cu carne ma apuca nevoia de vegetale,iar cind ne intoarcem fac cura de salata vreo saptamina.Cea mai mortala faza a fost cind a gatit maica-mea miel si eu intreb dar ceva vegetal nu faci?La care vine raspunsul-pai fac cartofi!
simi spune:
Buna dimineata si de la mine!
La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor! Am si eu un Costin acasa asa ca am serbat aseara!
Oana si Pitilache la multi ani sotilor vostri!
Ana am citit povestea ta si imi pare tare rau! Problema nu-i la tine, stii asta. Si eu ma confrunt putin cu acelasi gen de problema, fetita mea are o prietena peste drum si ori de cite ori o invita pe la noi sa se joace, mama ei il trimite si pe fratiorul cel mic (5 ani) care pina la urma sta cu mine in bucatarie si trancanim, iar fetele se joaca sus in camera De cite ori am mers cu ei in parc, ele mergeau inainte de minuta, iar eu cu piticul in urma de minuta. La ziua Alicei am invitat numai fetita, pentru ca le duceam la cinema si nu era film pentru copil de 5 ani, dar m-am trezit si cu el, ce era sa fac, l-am luat si a stat linga mine, cu capul bagat in mineca mea ca-i era frica. Mi-e rusine sa-i spun mamei ca fetele au o virsta, au nevoie sa se joace si singure, iar el are alta virsta, are nevoie de baietei de virsta lui. El se joaca cu papusile sora-sii, isi pune margele la git, isi da cu ruj, cum le vede pe fete! Eu ce ma joc cu el cu mingea,l-am invatat fotbal, i-am cumparat masinute. Cind ma vede ca plec cu masina plinge dupa mine, deja nu stiu ce sa ma mai fac. O sa-mi iau inima-n dinti sa vorbesc cu maica-sa. Dar te inteleg foarte bine! Eu fac toate astea ca sa n-o las pe a mea sa fie singura, ca stiu ca in momentul in care fetita din vecini refuza sa-l care si pe frate-sau dupa ea, n-or s-o mai lase la noi Asa ca ma sacrific eu, sa aiba ea partenera de joaca!
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Nelia, multumesc Vroia sa va intreb daca stiti ceva de academie michele provost Am inteles ca-i o scoala privata subventionata insa as vrea parerea cuiva care a avut copilul acolo sau stie vre-un copil, de fapt orice experienta pana la urma Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic. Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! |
Voi incerca sa-ti dau eu informatii, sotul are un coleg care a avut copiii la aceasta scoala. Cum aflu ceva, iti scriu .
Un weekend placut la toata lumea
Ica 1975 spune:
Oana, multumesc
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
nelia spune:
Ica, ai PM.
Ana, Simi, eu zic ca trebuie pur si simplu spus mamelor respective, cred ca nici nu-si dau seama. Sau isi dau, dar le convine...
Ana, imi pare rau ca tragi cu alergiile. Sper ca exista vreun tratament, ca doar in casa nu poti sa stai, mi se pare cumplit.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
lauraman spune:
Buna la toata lumea!
Este cineva din Canada, toronto, care este acum insarcinata?
eu sunt insarcinata in 3 luni de zile si as fi vrut sa mai schimb pareri, idei despre doctori, cabinete, informatii, etc.
Merci si astept sa va intalnesc.
columbiana spune:
Simi, Nelia ; ma mai linistiti (desi inca n-am gasit rezolvarea la situatia asta, doar mai caut)
Nelia , as vrea sa spun ca sunt mai bine, dar ma zbat intre nopti nedormite din cauza de nas infundat si stranuturi, risc de accident pe autostrada cind conduc si incepe seria de stranut si usturimi de ochi, jena si incomodare si explicatii la job cind in momente total nepotrivite am nevoie de concentrare si claritate si eu sunt cu nasul in batiste, si zile inchisa in casa cu iesiri absolut necesare cind sunt ca o gaina beata; am luat trei din cele patru pastile de prednisol si ni-ka inbunatatiri inca ;
acum citesc asta: http://livre.fnac.com/a2044048/Jacques-Martel-Le-grand-dictionnaire-des-malaises-et-des-maladies
si caut solutii alternative; azi-miine voi scrie ca am ajuns la dat in bobi si facut farmece contra gindurilor negre care declanseaza alergii
o Duminica de Rusalii frumoasa sa aveti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759