Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Monica nu ma supara ceva anume, sunt exact ca Monis intr-o perioada mai naspa
As avea multe de spus despre ce am citit/vazut aici, dar nu-mi pot aminti tot (nu stiu ce-i cu mine, da simt ca nu mai am nici pic de memorie
)
Am citit mereu si-am vrut sa raspund la anumite postari, dar deschideam pag si o inchideam la loc..de lene
Cred ca vremea naspa si statul in casa m-au crizat asa ,+ vantul din buzunarele noastre fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Monis, eu doar am vazut Iulianu' si m-am amuzat copios, imi imaginez ce-o sa ma distrez maine cand voi da drumul la sonor...oricum, primul gand a fost ca nu degeaba i-a cantat tati, a invatat repede.
Si eu am interzis la capsuni, erau preferatele mele, mancam si cate un kg pe zi...ma consolez cu gandul ca voi recupera anul viitor.
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
acaum era expresia aia??? cra-cra??
EEE...cra-cra spun si eu acum:
-Maya spune MAMA de vreo saptamana cand este somnoroasa/necajita sau cu chef de "vorba",
-sta in fund fara probleme dar nu se ridica singura,
-danseaza din toata ziua
in incercarea de a lua-o de-a buselea
(deocamdata o ia doar innapoi
)
-Cu D NOI SUNTEM DEPARTE....asa ca nu mai trebuie sa spun ce si cat papam...spun doar ca nu a refuzat nimic pana acum fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Neatza!Deci aseara ati chefuit si eu v-am asteptat la pizzerie! Am baut toata berea lui Monis , care intepenise pe buda, si berea lui Stephy , care cauta ciresele, asa ca m-am matolit si m-am culcat. Va las frapucinele si capucinele, mergem la control, presimt, da' tare presimt ca ma iau de d-na doctor de ne baga in meniu cine stie ce minune, sunt in toane razboinice ca-s suparata pe tara asta si de n-ar fi splendoarea asta de mare, cu soarele rosu ca imi scoate lacrimi de fericire, acum mi-as face bagajele si as pleca spre tara mea, unde se gasesc de toate, unde o iubesc pe pediatra, etc. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa