Prietene la bine si la greu - 15

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Smarandita - mie mi-a interzis pediatru' sa mananc capsuni anul asta . dar iau una virtuala

Shtephy - acuma scrii cu ambele manutze sau tot cu una ?

Dozz - pana te sulemenesti tu, s-a dus toata lumea la culcare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

monica, eu i-am trimis PM Lauritei numai asa...de sanchi, ca tot zicea ca nu-i scrie nimeni.
Ne consolam reciPORC ca n-are rost sa ne mai chinuim cu slabanogeala daca din toamna ne apucam de bebe2. Scuze...scuze...si ventuze....

Noapte buna!

iubita, eu glumeam bineanteles.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

As mai fi eu aici, da prefer sa raman in umbra ca sunt fara chef de scris

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Smarandita - mie mi-a interzis pediatru' sa mananc capsuni anul asta . dar iau una virtuala

monis care-i faza cu capsunile, de ce nu mananci?

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

As mai fi eu aici, da prefer sa raman in umbra ca sunt fara chef de scris

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina toarna tot acilea la fete, ia zi tu ce te supara?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Citat:
citat din mesajul lui monis5

monis care-i faza cu capsunile, de ce nu mananci?

pozici

pai nu mi-a interzis mai nimic pana acum, dar Iulian are ceva bubite mici, de alea care se usuca si lasa pielea aspra, si cand m-a auzit si pe mine ca in copilarie faceam alergie la muscaturile de insecte si varii bube de la varii mancaruri, mi-a zis ca mai bine evit cat alaptez capsunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Moni tot cu o mana scriu ,m-am si obisnuit asa inca de pe vremea cand scriam in timp ce alaptam (adica demuuult demuuuuult...cine mai sta acuma linistit la tzitzi?).
Eu voi incerca sa pap capsunici ,cu grija desigur.Sper sa nu fie probleme .Si oricum imi plac pana apar ciresele ,apoi nu ma mai intereseaza prea tare.Chiar ,n-au aparut astea ale noastre ,nu?

Smaranditza mersic de capsunici gustoase.Tin pumnii pt Timi sa papa bine si de maine incolo.

Cuscri ce faceti voi?

Fug la nani ,o noapte usoara tuturor

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

laura,ma bucur ca zmaul te lasa si seara pe forum.eu cand sunt la curte nu mai merge netul seara(dupa 20.00 asa.ziua nu prea am timp.)
monis,mi-a placut de micutul iulian.e un cantaret adevarat.nu mai fi deprimata.ti-o spun eu care de o saptamana de cand ma uit la tv si vad stirile plang.inchide tv-ul,stai in pat langa pui,alinta-l si ocupate doar de el.nu tu curatenie,calcat,etc..la mine a functionat.plus ca mi-a ridicat si sotul moralul.azi a fost cel mai bine.m-a anuntat sotul ca si-a mai gasit un job.
smaranditza,vezi ca frisca si capsunele sunt afrodisiace.poate sotul vrea sa va apucati de bebe2 mai devreme.
raluci,imi place mult ca te implici in tot ce tine de drepturile noastre.
lavinia,stiu cum e cu soacra,chiar daca la noi situatia e un pic mai roz.la sfaturi nu ma bag ca nu stiu ce sa spun.
ceva despre noi.azi am fost sa ii fac analizele.nu a plans deloc.l-am tinut in brate,i-am cantat,asistenta a pocnit din degete cand i-a bagat acul si asta a fost tot.
cand am ajuns la cabinetul de recoltare de la medlife(sunt super fetele care iau sange.nici eu nici geo nu avem venele vizibile.mie niciodata nu mi-au spart venele.eu sunt multumita de clinica) ni s-a spus ca doar un parinte intra cu copilul.m-am albit la fata,am intrat cu el.cand am vazut acul mai aveam putin si plangeam.ma asteptam la urlete.nu a fost asa.pe hol sotul ne astepta.cand am iesit nu i-a venit sa creada.deja avea si el lacrimi in ochi.credea si el ca va plange piciul.
in rest e papacios,a inceput sa se zvarcoleasca ca o rama prin pat.e la stadiul de tarare.
licurici,eu am cumparat vaccinul tetraxim.pe asta nu il avea pediatra.e 120 ron.eu l-am gasit la farmaciile dona.intra pe farm.ro si cauta poate gasesti si la tine in oras sau in constanta.vezi ca la noi nu se mai fabrica si vaccinul se gaseste foarte greu.
maine nu cred ca intru.joi am examen si piciul face vaccinul.
usor.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

stephy,ma bucur ca esti mai bine.si manuta e ok.tre ea si te faci ca noua.soacra mea a scos sambata gipsul si face kinetoterapie.a zis ca e foarte greu.are piciorul umflat.manuta ta cum e?

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

He, he, ce atmosfera!!! Super pe bancuta!!!

Fiica-mea abia acum a binevoit sa adoarma, asa ca bag si eu doua vorbe.

Ramonika, eu ma asteptam sa fie slaba prezenta la protest, dar mi-am dorit sa fiu acolo.Pur si simplu nu s-a putut, am o prietena cu ceva probleme, a facut un atac de panica si mi-a fost frica sa o las singura acasa....am stat cu ea pana a venit sotul ei...

Deci, am avut o zi naspa, dar....uite ca a trecut si poate maine va fi mai bine

Lavinia, zic si eu parerea mea, desi n-am avut probleme cu soacra.Cred ca cel mai important e sa vezi ce parere are sotul, de ce nu ti-a luat apararea.
Intr-un concediu pe care l-am facut cu soacra si sora sotului a fost un moment in care s-a sugerat, mai in gluma, mai in serios, ca fac mofturi...si sotul a reactionat f ferm si raspicat, de s-a facut liniste si nu a mai avut nimeni nimic de zis...sunt ceva ani de-atunci, dar imi amintesc si-acum ce satisfactie imensa am avut. Bine, sotul meu e mai special...cand a cumparat apartamentul, o conditie a fost sa nu fie f apropape de apartamentul alor lui, desi oameni care sa respecte mai mult intimitatea nu am vazut...
Nu stiu cum am ajuns sa vorbesc despre mine, oooof, ideea e ca soacra si parerile ei nu sunt atat de importante in ecuatie, ci doar in masura in care il poate influenta pe sotul tau.Aici e batalia pe care trebuie sa o duci.Parerea mea....

Cu intarziere, spun si eu la multi ani fulgusorilor sarbatoriti zilele astea si pruncilor Dianei!!!

Cred ca am ramas singurica pe bancuta....mi-e si frica sa ma culc de teama sa nu ma napadeasca tristetea dupa ziua de azi.

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput