Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 15
monica_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
eu vreau cu alcool mi-e asa de dor de o bere intreaga, doar a mea monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
si eu si eu la berica....macar un paharut ....
de scump Maria 13.12.2009
pozici
Lidia74 spune:
SHTEPHY o sa isi dea drumul manutza ai sa vezi
Hi, hi....MONIS are parul pe moatze...Te rog sa iti iei si pantofii cu toc.
ANDRE ies si eu in oras ca si asa n-am mai iesit de mult la o relaxare din asta...
MONIS daca tu ti-ai pus parul pe moatze imi pun si eu un piercing in nas...
monis5 spune:
Lavinia - imi pare rau de cu soacra si cu sotul. cred ca doar tu poti deznoda necazul asta, ca tu ii cunosti cel mai bine, altii pot doar sa-si dea cu parerea (parerea = sport national la romani ). si ca sa-mi dau si eu cu parerea... cred ca cel mai bine este sa ai tu liniste in casa, cu sotul tau si cu Raresul cel nedormicios asta e important, nu sa-i demonstrezi sotului ca soacra-ta e nasoala sau ca n-are dreptate sau ca ai tu dreptate etc etc... Stii tu... cele 2 femei din viata unui barbat... mama si nevasta... hai ca stiu sigur ca ai inteles ce balmajesc eu aici . Astept vesti bune
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
No..iote inca o doritoare , halt inapoi, pizza am impartit-o deja cu Stephy, nu mai dau nik Da o shaorma nu vrei?, ca de aia iti dau si tie, daca se indura sotzu meu sa imi faca pofta si se duce sa imi ia..
Andre ,io ma bag la orice ieseala, poate sa fie si cu un gelato la final, asa de desert ca nu ma supar, sa mor io
Monis, apropo de intepenitu pe buda, al meu doar ce a venit in seara asta si mi se plangea ca i s-a pus un carcel la picior cat era pe tron , deci nu esti singuraaa (nah..ca am dat din casa, mizez ca nu citeste zmau pe aici)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
iete ashea mor si io de cand vad fetili ca tot zic ca dau pm, asa ca ... Da 4 pm la mine nu dai?adica 2 la patrat? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
mi-am amintit de o expresie pe care o auzeam f des in copilarie:
(parafrazez aici) iti dau eu un PM de n-ai sa-l poti duce
va amintiti expresia?
Lidia74 spune:
MONICA80 ia si tu o bere
LAURAIRINA...eu stiu ca ma astepti la colt...hm...mai da-mi un mic ragaz
crissa13 spune:
Buna seara,
eu de vreo 4 zile nu am chef sa deschid calc, m-am incumetat azi, am recuperat tot din urma, dar bineinteles ca am uitat tot!Memorie de gravida!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare!!
Succes Stephy la kinetoterapie, inceputul e greu o sa vezi ca o sa isi dea drumul manuta!
Lauriciu , ma binedispun postarile tale!
Eu iar sunt singurica, adica cu bebelul, sotul e la serviciu, iar soacra e la tara, asa de urat imi e singura in casa .
Lavi , pune-o pe soacra la punct!!Sper sa se dea sotul pe brazda si sa inteleaga ca a gresit pt ca nu ti-a luat apararea.
Monis , sa iesi din butoi, sa revii cu forte proaspete!
Andre , cred ca de-abia astepti botezul!Eu am fost foarte emotionata la botezul lui robert!
Vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat !!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monica_80
si eu si eu la berica....macar un paharut .... de scump Maria 13.12.2009 pozici |
tu un paharut mic de bere, dar mic, cat ala de tuica . pt ca ai promis ca maine ne trimiti poze si vrem sa fii in forma nu nauca de la berica
(eu glumesc, stii asta, da? )