Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Gabitza, ai incercat-o pe aia cu cartofii cruzi bagati in spirt?pare-mi-se..zicea Many ieri alaltaieri pe aici ca asa a tratat-o doftorita ei..Nu mai stiu exact, cauta putin in urma..cica e o metoda destul de bunutza la raceli de astea de zici ca te-a calcat un tren
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 bueiii, ce e cu atatea PM-uri aici? ia sa vad, cine vrea un PM si de la mine? hai ca e promotie, dau 2 |
iete ashea mor si io de cand vad fetili ca tot zic ca dau pm, asa ca ...
Da 4 pm la mine nu dai?adica 2 la patrat?
rechinas in pozici
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
[emoticon cu ala de se sterge pe frunce] chiar ma gandeam ca fac indigestie de la atata pizza ingurgitata in fuga Ce face manutza? Picii is la dormitor? au cedat ? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
pai ,las sa facem amandoua indigestie daca nu mai apare alta amatoare de pizza xxl...iar de baxul de bere ma ocup eu daca nu sunt alte cereri
picii ,nope ,nu-s in pat .Acum ne pregatim sa ne culcam fiecare piciul lui ,tati pe Stefi ,eu pe Iusti.
De azi am inceput kinetoterapia ,e greu tare ...nu pot sa lucrez aproape nici un exercitiu.Dar sper sa isi mai dea drumul.
Manussa ta cum e?
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
monis5 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Licuriciule Ia zi, ce ascundeti voi acolo pe PM-uri? Mai, la pizze ma bag si eu, ca-s in tara lor si am apucat una de ... cate luni sunt iar aici? De abia astept musafirii la botez sa pot face pe obosita care nu gateste si sa iesim la cate o pizza. Da' daca sunteti cuminti, va scot si pe voi, hai ca mor de pofta, si la Monis ii dam o bere doar a ei, ca doar la noapte se elimina. Oare am cu cine iesi la pizza? Copila se miauna ca-i singura in patul conjugal, buni se uita la midnight caller ala, tati pescuieste (pesti), deci va lasati scoase din case? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
da, eu mi-am pus deja parul pe moate
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 seara buna nu stiu ce am, dar nu reusesc sa ma exprim civilizat de vreo 2 zile , asa ca stau cuminte si ma ocup de bebelus. apropos, de la 6 luni inceteaza sa se mai numeasca bebelusi? ca nou-nascuti sunt 30 de zile, dar bebelusi...? cat? noi suntem bine, program ca de obicei, nu stiu ce sa zic... Lumi ma intrebai zilele trecute de Iulian, promit sa ma adun si sa scriu mai multe pup toata gasca (adica gashka, nu gasca... ) monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Si de la noi pupici multi sa prinzi forte proaspete
Cu bebelusenia nu stiu cum o fi exact
_
Poze cu Strumfici
_
monis5 spune:
Shtephy - hai curaj, ca abia a fost prima sedinta, dupa ce ai stat 2 luni cu ea teapana. pai eu intepenesc pe buda, dupa 3 minute
gata, nu zic mai multe
pup tare-tare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
da, eu mi-am pus deja parul pe moate monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
si
Andre daca se poarta parul ,musai sa il pun si eu ca sa ies la pizza.
_
Poze cu Strumfici
_
crissa13 spune:
Vreau si eu pizzaaaaa!!!!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
shtephy spune:
tre sa culc piciul ,revin ,pup gashka
_
Poze cu Strumfici
_
laurairina13 spune:
Stephy, manussa mea e bine, multam, pata e pe trecere..cel putin asa sper. Macar nu ma mai mananca sa ma scarpin de numa
Andre, ii spuneam pe pm Dienutzei ceva info legat de preturi florarii/coafor din Cta. Nu era nica interesant, era doar offtopic, da sa va fac si pe voi , sa nu mor numa io de inima rea caand vad ca va pm-iti si pe mine nu ma pm-este nimenea
La bere, am cedat si io in favoarea lu Monisu , ca si asa nu prea imi place..
Lidia, sa stii ca te astept la colt..da stii tu de ce..
rechinas in pozici