Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Carmen eu ma simt bine deocamdata, doar ca sunt FARA VLAD , ca e la Caracal o saptamana, si imi piuie urechile fara el, parca e moarta casa, nu imi merge nici tv ul deci e asa o liniste apasatoare. Ce ma fac eu o saptamana fara zambaretul meu, ca rade non stop cu gura pana la urechi

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Daaaaa...este o gospodina desavarsita ....

L-a vazut dr pediatru cam rosu in urechi si ii dam nurofen vreo 3 zile si picaturi in ureche vreo sapt...o sa treaca, sper repede ...

Mami este in asteptare de rezultate...si moarta de frica...sper sa iasa OK analizele. M-am speriat si mi-am refacut si eu la gine analizele, astept rezultatele. Si mi-a dat si list cu analizele ce trebuie facute pt bb2, asa just in case ca apare ca m-am lasat de pastile.

Da' nishte poze de la munte nu pui si tu sa-i mai vedem bombonierele lui Vladutz nadravanul? Sanatate multa si tie

Carmen bafta diseara la dr, asteptam vesti

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Alinuk! La multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familie! Esti o mamica pe cinste, iar baietii tai vor fi mandri de tine, cand vor mai creste! Te imbratisez cu drag!

Nati, ce sa va zic, sanatate grabnica si Nadiei si tie! Mai, dar stiu ca sunteti si voi asa sensibiloaaaseee...aproape ne prindeti din urma :)...In schimb noi nu facem asa temperaturi mari..Cand va aud cu asa valori, ma ia groaza!

Bee, ai dreptate cu Oximed-ul, o sa iau sa am in casa. Calamine am, dar cred ca in situatii de criza as uita ce am si ce nu..

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NATY, ma bucr ca i-a mai scazut febra. Si Clara a avut probleme de la o largintina si rosu in gat timp de o luna cu muulta febra si apoi multi muci.
Pupici si sanatate multa.

CARMEN, felicitari pentru sarcina.In ceea ce priveste partea financiara, o sa va descurcati, veti vedea.

Eu ma simt binisor, am greturi destul de mari; am slabit 2 kg de cand am ramas gravi. Sambata merg la eco si sper apoi voi fce bitestul. Sper sa fie totul bine.

ANNA, noi suntem OK, ne plimbam intre Berceni si Drumul Taberi in fiecare saptamana si de aceea nu am deloc timp sa intru pe net.Iar cand as putea eu, nu ma lasa Clara.
Voi cum sunteti?

11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

ALINUK, sa ne traiesti multi si fericiti ani!

Carmen, felicitari pentru bebe si sarcina usoara!

Naty, vai ce-ati mai tras, ce groaznic trebuie sa fi fost cu febra aia uriasa, bine ca a cedat in sfarsit! Sanatate multa!

Crisspy, asa m-am distrat de Razvi, cum sa nu impunga pisica, bastonul ala era parca facut pentru asa ceva! Si harnic foc si dansator, o comoara la casa omului...Sanatate mamei, Doamne da sa fie bine!

Bebelusi, cum de ti-ai trimis razaciosul la Caracal? Lasa ca o sa faci tone de bijuterii

Cadia, in ce stadiu sunteti cu constructia casei? Ati gasit cumparator pentru apartament?

Ieri nu stiu ce-a avut fiica-mea, de doua ori a incercat sa ma muste de fata si de cateva ori a incercat sa ma stranga de fata cu gherutele, asa cu o moaca indarjita
E si ea destul de sociabila, vrea sa-i mangaie pe toti copiii pe care-i intalneste, mari si mici si chiuie de bucurie cand intalneste vreunul pe strada. Nu se stie sa se joace cu ei, doar sa se tina dupa ei.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Iulia

Eu mor cand o vad pe Carla cum se stramba in poze...pare ghidusa rau...mi-am salvat in favorite link-ul de la pozele voastre si mai dau un oki din cand in cand sa va mai vad.

Sa stii ca si Razvi ma musca, dar in joaca....mai ales cand vede o bucata de piele, picior, burta, nu conteaza...vine asa la mine de parca ar vrea sa ma pupue si cand colo, pac o muscatura. Ma bucur ca suntteti mai bine. Cand veniti in Romanica?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Naty, multa sanatate Nadiei, imi inchipui cat stres pe capul tau, ca asa sunt si eu cu Daria, numai stres...

bee, sa vezi la mine ce crize de isterie...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Merci, Crisspy! Da, are moace multe in repertoriu Carla, ne tot distram si noi.In Romania vom veni pe 24 iunie, eu si Carla stam 6 saptamani, Cipri doar 3. Abia astept.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Alinuk LMA sanatosi alaturi de copii frumosi
Naty sanatate maxima.
Crisppy tin pumnii pt mama ta
Sleene incearca si pe afara sa ii dai sa pape. Eu v-am zis ca tin mult la nervii mei (ca sunt constienta ca ii am cam scurti) si sunt de acord cu teoriile, da merg si cu practica sa scap nevatamata
Ledi voi cum mai sunteti?
Beblusi sa treaca dorul. Eu ma tot chinui sa ii trimit pe baieti astia afara singuri sa am si eu un moment de liniste si nu am succes. Nici unul nu vrea fara mine
Ast mic creste si face nazdravanii. Acuma dimineata ma striga frumos mama nu mai plange. Deja am baiat mare
Anca voi cum mai sunteti?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput