Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
Naty spune:
LA MULTI ANI, ALINUK!
Sa iti dea Dumnezeu o viata pe masura inimii tale asa de mari O imbratisare mare de tot de la noi.
Noi suntem rau.
De vineri noaptea Nadia face febra peste 39, a ajuns si la 40,2 si nu reusim sa o scadem. II dam antitermice intr-una, facem impachetari, ia antibitoic de sambata seara si degeaba. Cea mai scazuta temperatura a fost 38. Nu mananca absolut nimic, face diaree de la cate medicamente pe stomacul gol a luat
Eu sunt complet varza, de 4 nopti nu dorm decat 1-2 ore pe noapte si m-a intors rau raceala. De fapt ce sa zic ca m-a intors, de 2 saptamani sunt rau si eu, o zi am crezut ca mi-a trecut, dar nu ... acum sunt exact ca la inceput
Sambata ma fost cu ele la Medlife unde am stat cred 3 ore (cu Nadia cu 38,9 facand numai dracii si Ioana plangand intr-una din varii motive), a vazut-o o doctorita care a zis ca nu e asa de rosie in gat cat sa justifice asa o febra (cu toate ca eu eram sigura ca e din gat problema). In fine, i-a facut hemograma si au iesit neutrofilele mari dar leucocitele putin marite doar. Ea ne-a dat antibitociul - Klacid.
Sambata seara insa am chemat si salvarea fiindca avea 40 si se invinetisese toata si nu mai putea sa respire. Dr. care a venit a zis ca e de la gat dar nu are rost sa ne duca la spital ca sa mai luam alte alea de acolo.
Ieri a venit si dr. Culcer s-o vada si a confirmat ca e de la gat.
Cred ca-s cam incoerenta, dar sunt asa de obosita ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
CADIA spune:
NATY, muulta sanantate Nadiei
La ce dr ai fost la Medlife?
11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
axis spune:
Alinuk, multi ani frumosi si tot ce vrei sa ti se implineasca!
Naty, Ana tocmai are rosu in gat...e pe trecute; din fericire nu a avut febra mai mare de 38 (sub brat). I-am dat dieta de raceala, ceaiuri si e ok. Bea cu mare placere ceaiurile cu miere si lamaie. Poate functioneza asta si la voi.
Naty spune:
Claudia am fost la Medlife Grivitei, dr. Bidiga nu mai stiu cum.
axis o sa incerc, desi nu vrea sa bea nimic. De abia ii var pe gat apa/Baby Drink (dupa care era moarta) ca sa nu se deshidrateze.
Singurul lucru pe care il vrea e laptele, dar numai dimineata si seara cum era ea obisnuita sa bea.
Nici nu mai poate sa se tina pe picioare ...
Dar victorie, i-am luat acum temperatura si are 36,9!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
anna-mama spune:
La multi ani, Alinuk! Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate si fericire!
Naty, multa sanatate Nadiei si tie putere sa treceti repede si bine peste toate!
Cadia, cum sunteti?
Bebelusi, voi? Ai fost la doctor?
Carmen, felicitari pt sarcina, sa fie bebe sanatos si sa ai o nastere usoara!
Bee, la multi ani sotului!
Miere, este super Aidan, ce baiat mare ai!
Ledi, ce faci? David cum e?
Arriel, Thea, cate cuvinte stie, ai o fetita minunata
Cami, va pup. Nu ne-ai pus si noua pozici de la nunta fratelui tau, cum a fost? sau le-am ratat eu?
Crisspy, ce mai face Razvi?
e simplu, doar sa vrei!
Naty spune:
S-a dus bona sa o culce si am cateva momente libere ...
FELICITARI CARMEN! Sarcina usoara si bebe sanatos!
bee raspund si eu cam tarziu la subiectul foarte interesant deschis de tine.
Din ce am observat eu, majoritatea copiilor incep sa "socializeze", de fapt sa fie interesati de jocul in grup si de alti copii dupa 3 ani.
Sunt insa copii foarte, foarte sociabili, cum e Nadia mea, care e interesata de mult de ceilalti copii, vrea sa stea numai in grupurile de copii, se duce la toti si ii mangaie.
Poate si fiindca o are pe Ioana, ea are deja notiunea de " a te juca impreuna"; ele se joaca de multe ori acasa, Ioana organizeaza tot felul de joculete.
Cum reactionam in fata copilului agresiv sau, dimpotriva a celui timid? Grea, grea intrebare. Eu am cate unul din fiecare si sincer, nu pot sa zic ca stiu cum sa ma comport cu ele.
Parca totusi cu Nadia cea tupeista e mai usor. Incerc sa ii spun cum ceilalti copii sunt "gigea" si nu e voie sa ii impingem/lovim/sa le bagam degetele in ochi, ca ii doare daca le face asa si cum nu trebuie sa ia jucarii care nu ii apartin decat daca "bebe" - celalalt copil e de acord.
Cu Ioana cea timida, retrasa si mult prea sensibila probabil nu am adoptat pozitia corecta fiindca si acum e tot asa . Deci nu mai zic ce am facut.
NOI
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Crisspy, ce mai face Razvi? |
Razvi e un nazdravan...suntem binisor, nishte probleme cu urechile, dar sper sa treaca. Uite aici ce mai "insurubeaza" el. M-am obisnuit cu el langa mine la Buc si acum mor de dorul lui
Dar voi ce mai faceti?
Naty sanatate multa Nadiei
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
Anna nu am fost la doctor inca, dar voi merge
Naty imi pare asa de rau ca aud ca sunteti bolnavioare
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Razvi e un nazdravan...suntem binisor, nishte probleme cu urechile, dar sper sa treaca. Uite aici ce mai "insurubeaza" el. M-am obisnuit cu el langa mine la Buc si acum mor de dorul lui Dar voi ce mai faceti? Naty sanatate multa Nadiei Crisspy, fericita de Razvi |
e super tare cum invarte pisica cu scaunul! Mai, ce vesel este tot timpul, mor de dragul lui. Si am vazut ca te ajuta si la curatenie
Sanatate multa, ce-ati patit, o mica otita? Ufff, sper sa se rezolve repede! Mami al tau e mai bine?
Cred ca ti-e dor de el, dar vine acum wkd-ul si-l vezi pe nazdravan
Vladut de o saptamana tipa imediat ce nu-i convine ceva, tipa tipa...fara lacrimi, normal. Nu facea asa, este o descoperire noua ca poate sa se revolte prin tipat. Si uite asa numai in zbierete o tinem toata ziua...o sa-i treaca la un momendat cand o sa vada ca nu-i merge, numai ca-i destul de obositor pt creierii mei. A invatat sa mearga pe varfuri si numai asa alearga acum
In wkd am fost la munte, eu nu prea m-am simtit bine, cred ca de oboseala, sa vad cand ajung sa-mi fac niste analize... A cam plouat, dar am stat afara in ploaie, l-am imbracat cu pelerina de ploaie si la joaca
e simplu, doar sa vrei!
Carmen_Marieta spune:
salutare fetele,
intru si eu grabita sa-i urez LA MULTI ANI!!! mamicii Alinuk, multi .
Imi esti tare draga, si am invatat multe de la tine (atat cat am reusit sa stau alaturi de voi).
Merg asta seara la doctor... de abia astept sa vedem ce zice... dar sunt si cam indoita/speriata nu stiu cum ne vom descurca din punct de vedere financiar.. Aceasta parte ma sperie cel mai tare...
Patricia, Cadia cum va simtiti? Greturi ceva?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...