Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

selene ma bucur ca esti ceva mai bine .... gandeste-te ca e ceva trecator ...va creste si va manca normal ... eu asa am gandit ca sa stau bine cu neuronii ca de altfel eram identica cu tine ... de aia te inteleg perfect

anna super bebe ai .... e frumusel si haios de numa .... ce ssta el la pui si la ieduti .... si antonia s-a obisnuit cu cocosii mari de la soacra-mea ... la inceput a plans si acu se uita la ei asa de curioasa .... ahahahahah ...

dar restul fetelor pe unde mai sunteti?

irinac, dark ce faceti????

cadiaaaaaaaaaaa nici nu-mi vine sa cred ca deja bebe din burtica are 14 saptamani .... ahahha ... ce trece timpullllllllllll

bebelusi tu cum te mai simti?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neaaataaa!!!!! Cine vine la o cafea de duminica dimineatza?

ANNA, este absolut dementzial Vladut printre animale si jucandu-se cu ele sau in cabina tractorului.
Abia astept sa o duc si eu pe Clara la tara sa vad cum reactioneaza.

CAMI, intr-adevar trece timpul suuuper repede.Nu vezi ce repede crec si fetele noastre?

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

buna dimnineata!

cadia, buna cafeaua!!bravo ptr fetitia.si noi voiam fetita, ca flavi ere delicioasa, deci am fi vrut un repetir.

anna, si flavi a fost mai mult decat dependenta de titi, si aproape la fel ca andru de mine.doar ca parca era un pic mai intelegatoare.andru e nervos, daca nu i se da ce vrea se pune pe urlat si tavaltit.altfel e un copil minunat.
broavo ptr micul explorator.si ai mei fac la fel!regret din ce in ce mai mult ca nu am curte sa-i las afara toata ziua.

bebelusi , asteptam poze de la nasie

la ora 13 avem o invitatie cu vaporul pe dunare, pe care nu o ratam, doar pe andru il lasam acasa.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mara cum a fost pe dunare?
frumos?

hei da ce e linistea asta pe aici?
toata lumea a stat pe afara?
nimeni nu a mai scris nimic

va pup pe toateeeeeee
noi incercam sa ne tot dam drumul
la mers
usor usorrrrrrrrrrr

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Noi cam tot pe afara am stat in ultimele 2 zile, Cami. Aici e taaare cald - 26-28 de grade si cica o sa o mai tina asa cateva zile... dupa care iar vine racoarea.

Asa ca... mai prin parc, mai prin gradina, mai pe la piscina (am fost la una care avea un sistem de curenti super-fain, Mister s-a distrat de minune lasandu-se dus de apa - bineinteles tinut de noi si cu armbands). Tare fain a fost week-endul asta .

Maine iar la servici... ultima saptamana deci inca 5 zile si gata!

Cadia, felicitari pentru fetita

Cami, uite ca incetuc-incetuc isi da si Antonia drumul la mers. Ma bucur ca nunta Alinei a iesit asa cum si-a dorit!

Ledi, voi ce mai faceti?

Roxana, ati terminat cu mutatul?

Anna, deci s-a distrat fain Vladut la "mosie" Nici ca se putea altfel, atatea lucruri interesante vede el acolo!

Mara, cum a fost croaziera pe Dunare?

Irina, voi ce mai faceti? Cum se simte Andreita?

Multa sanatate si o saptamana buna la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc pt intrebari , noi traim un vesnic cosmar de 2 sapt-maine se implinesc.
Andrei a stat initial cu scaune semilegate cu mucus etc etc cum va spuneam cu div presupuneri diagnostice pana m-am sesizat si am dus si coprocultura, coprocitograma, coproparazitologic.Duminica trecuta am avut rez la coprocitograma cu levuri numeroase--deci infectie cu o ciuperca mai pe rom, iar luni si coprocultuar cu E coli enetropatogen-cu teste de patogenitate secundare sa nu fie dubiu ca este din cel care ne colonizeaza tractul digestiv.De marti a primit antibiotic conf antibiogramei de duminica antifungic.Pe joi s-au legat toate scaunele , iar de joi seara FEBRA!Si asa o tot tine....febra sub antibiotic, presupun ca este ceva viral agatat pe deasupra.Scaunele sunt iar molcute dar sper ca din cz antitermicelor, bolii virale etc etc si ca la un mom dat nu stiu cand va trece cosmarul.Suntem pe antiotermice la 4 ore, cum scapam ieri si o doza cum 38.6.Nu a fct febra f mare, max a fost un 38.8 , ieri de vreo 2 ori cu 6 , astept ziua de azi cu speranta.Ar fi a patra de febra!de mancat mananca greu , ieri a mancat aproape toate mesele de lapte.I-am schimbat si laptele primeste NUtren lapte fara lactoza cu continut proteic ridicat.

Ce voiam sa spun in mod special este ca in zilele alea tampite cu diareea cand eu vedeam ca A o tine langa cu scaune muuulte grasoase, semilegate cu mucus, ca incepuse "lumea"-dr de la spital sa se gandeasca la o malabsorbtie pt ca el a si stagnat la 10 kg de vreo 3 luni etc...s-a pus pb si a mucoviscidozei evident ca fiind cea mai serioasa si de exclus.Testul sudorii a fost neg , dar atunci m-a lovit f tare tragedia lui Ledi.Si mai tare ca sa zic asa.Toata admiratia mea pt cum lupta aceasta femeie si cu cata demnitate isi duce necazul pe picioare.

In rest ....nebunia prin care trec acum ma rog sa se sfarseasca si sa fac ceva---nu stiu ce---sa l ajut naibii sa nu mai faca din astea ca m-am ofilit.Eu m-am ales cu un prurigo rebel , am fost si eu la 2 dermatologi, ce sa zic???Atata stres ingurguitat trebuia sa si arate efectul.Sunt plina de bube si ma mananca pielea....In plus de maine se redeschide centrul cu gravidutele, sambata am fostd e garda si fizic si pe telef la CMU, azi iar pe telef si au inceput sa sune de la 8 de cum am preluat.Pana maine dimin....long time.De ex maine din garda la spital pn la 2 , la 2 juma pn la 4 juma scoala de soferi, la 6 la curs la gravidute la 9 seara acasa.Si asta pt ce???Uneori goana asta dupa bani nu are sens.Poate doar ideea ca o graviduta =1 milion= 2 cutii de nutren= 6 zile.

Atata vreau sa fie Andrei bine.Multumesc mult Naty pt incurajare, sper sa nu ne apuce si pe noi 5 zile de febra si atata ca o iau razna!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina multa sanatate la amandoi! sper sa ii dati de cap si sa scapati de febra!

Legat de FC, cum arata scaunele astea grasoase? Te intreb pt ca doctorita lui A. ne-a intrebat dc are astfel de scaune si nu am stiut ce sa ii spunem. Scaunele lui a. de cele mai multe ori sunt solide, ca niste bilute:))
A spus ca dc A. continua sa tuseasca o sa ii faca testul de FB, stiu ca si tu ziceai ceva de asta la un moment dat.
Vestea buna este ca A. nu mai tuseste. L-am scos de pe Zyrtec si nu ii mai dam nici flovent, deci el de trei zile nu mai face tratament pt astm si este bine. cat dureaza sa se elimine complet din organism Floventul?
Lui i-a fost facut testul de malabsortie la nastere si i-a iesit bine (un test de sange, ceva tripsina nu stiu cum). Sincera sa fiu mi-a bagat un cui in inima doctorita asta (si tu atunci).

In rest, noi cred ca am depast momentul critic cu gradi si virusi, de o luna jumate copilul e sanatos, un pic de muci dar e bine, fata de cosmarul primelor patru luni, cred ca sistemul lui imunitar a inceput sa functioneze. A avut o viroza pe care am luat-o si eu, el in doua zile era ca si nou, pe mine m-a tinut o saptamana si rauuuu, f rau m-am simtit.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere investigarea pt FC este oblig in diagnosticul diferential al wheezingului recurent alaturi de alte investigatii: pt reflux , pt malf pulmonare etc etc. Mi-e insa f greu sa cred pt ca A a crescut f bine, iar copiii cu FC desi mananca mult NU cresc.Scaunele grasoase sunt descrse in lit medicala ca fiind ca de "argila", altfel imi e greu sa le "povestesc".

A deocamdata e afebril cu antitermice din 4 in 4 ore dar cu niste scaune............apa cu legume

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,scaunele grasoase lucesc,au un luciu specific de la grasimea eliminata si au un miros urat intepator.
Nu am timp acum k s-a trezit galusca.
pupam gasca.

PS:Irina,te imbratisez cu drag,sper din suflet sa va reveniti.Sunt alaturi de tine cu gandul,stii da?

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dar are vreo valoare testul acela pe care i l-am facut la nastere:
Immunoreactive trypsinogen?
http://www.labtestsonline.org/understanding/analytes/trypsinogen/test.html

Cu scaunele nu prea sunt lamurita, tb sa fie moi sau tari? Ca A. face niste bombe....nu are un pattern, catodata sunt moi, cateodata f tari, in functie de ce mananca sau bea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput