Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna deci supa-crema..asa mai merge..acum inteeg si eu..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Of........

a venit pe la mine, m-a sagetat si am inceput sa vad lucrurile in roz. cum, nu pot explica.
as vrea sa scurtez povestea, sa nu va plicti, eu sunt si imi vine sa exprim cam tot ce simt. ok, scurtez!
ne-am intalnit la socrii mei(cred ca fost un pic de complot), cand m-a vazut, i-am simtit in ochi iubirea, cand m-am asezat langa el, nu putea sa stea fara sa-mi mangaie parul si se uita cu cei mai frumosi ochi din lume, la mine...
am plecat la curte, sa luam aer, cand m-a vazut imbracata, s-a vazut burtica, mica si rotunda, dar o burtica pe care el n-o stia, ma lasase plata si chiar imi spusese ca nu intelege cum la 7 saptamani am un abdomen asa mic... ideea e ca nu s-a abtinut si direct cu mana pe burtica, apoi, dupa ce a mangaiat si a simtit el ce-a simtit, m-a prins intr-o imbratisare luuuunga si plina de dor si dragoste. eu...fara aer, total indragostita si cu gandul la prima privire a lui, aia cu multa iubire...
am stat la curte cateva ore bune, timp in care eu abia asteptam seara! am mancat, am ciocnit un pahar de vin(eu doar am gustat, nu am baut), dupa care la somn....speram din tot sufletul sa dormim impreuna! lucru care s-a si intamplat. a fost cea mai frumoasa noapte. ne-am iubit prin gesturi si totul a fost ca in povesti. dimineata a fost si mai superb, bebe era tuguiat in burtica si se simtea extraordinar, nu stiu cum de, probabil stia ca e si tati cu noi... fix in momentul ala, iubi s-a trezit si direct mana pe burtica, unde l-a simtit pe bebe-fericire si uimire maxima. apoi bebe a migrat spre dreapta, moment si mai extraordinar, mai ales ca el a "prins" toata miscarea. ce sa va mai spun, multa dragoste si ma simt ca un magnet cand sunt langa el. si el la fel, cand e langa mine. suntem ca doi indragostiti, abia ne obisnuim unul cu altul... sunt euforica si visez cu ochii deschisi... cuvintele nu pot exprima fericirea si implinirea. cel mai important, copilul nostru e fericit, pentru ca simte din plin, tot ce traim noi doi, mami cu tati.
merg la masa, va pup...

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Mda, si eu am secretie alba, cateodata abundenta si uneori (dupa contact sexual) senzatie de usturime moderata cateva minute. Rar, secretia este alb-galbuie, insa nu am mancarimi.Pana repet analiza secretiei si pana vorbesc cu doctorul, voi incerca sa folosesc Lactacyd. Se gaseste in farmacii presupun, nu?

Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

In farmacii ci in unele magazine mai mari.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ola burtici,cum a fost weekend-ul?
la mine a fost ok,odihnitor.....
vroiam sa va intrb: eu o sa ma prog la dr pe 2 iunie,si mi-a dat sa fac obisnuitele analize(rh,glicemie,hiv etc),conteaza distanta dintre data analizelor si cand ma duc eu la dr ginec?

8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici..slaba activitate am avut in weekend..

Eu m-am trezit .am mancat o portie zdravana de orez cu lapte si acum ma pun pe treaba....Am inceput sa am deja cosmaruri cand ma gandesc ca pe 8 iunie fac cerclaj..offf mi-e frica de anestezie..
va pupic

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Joy21, acum 3 sapt nu mi-a iesit candida la analize. Insa mi-e teama sa nu fie nenorocita aia de Ureaplasma, motiv pt care ma duc repede pana la Medlife sa fac analiza, ca nu mai rezist psihic.
Am avut anul trecut prin noiembrie, Ureaplasma si tot asa avea consistenta...branzoasa si fff intensa, iar asta e pacatoasa in sarcina.
Cand ziceam si eu ca n-am nimic.
Mirunam, am cautat si eu babysounds, se gasesc la Sensi blu, dar exact asta nu stiam nici eu, de cand poate fi ascultat bebeul. Dar... Slava Domnului ca mi-a trecut, exact de cand m-a invatat prietena mea faza cu pulsul la burtica. Eu n-as vrea sa credeti ca sunt chiar nebuna, dar poate la 16 sapt jumate nu bat campii asa rau.
Ah, tot uit sa va intreb, pe voi va mai doare uneori burtica (durere surda, usoara) ?

Symo 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Chiar nu stiam asta cu pulsatul, credeam ca Doura ca este un vas sancvin mai maricel si atat... oricum la ce circulatie proasta am pulsa cam des.

Diseara ma apuc de studiu... si incerc sa inumar bataile.

Eu sunt sceptica la treaba cu pulsatul. Nu vad cum poate fi inimioara lui bebe, care e mica-mica, bebe sta in lichid, in uter, care e acoperit de muschi, apoi muschii abdomenului... Daca imi pun mana pe imima, vad cum pulsatiile burticii se sincronizeaza cu bataile inimiii mele. Cel putin la mine n-are de-a face cu activitatea cardiaca a lui bebe, care, se stie, e mult mai intensa.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, m-ai terminat....plang ca proasta pt fericirea ta! Eram sigura de asta, ca o sa ajungi aici, chiar am vrut sa-ti spun de mult...
Linistea voastra sufleteasca e si linistea copilului vostru, si inainte de orice (leagan, patut, carucior etc) el trebuie sa fie sanatos si iubit de ambii parinti!
Va doresc tot binele din lumeeeeeeeeeee!

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, bravo!Ma bucur pt tine!e minunat sa stii ca jumatatea ta este acolo 100% pt tine, mai ales in aceste momente!
Si la mine dimineata, inainte a de a pleca la serviciu, ma saruta pe mine si apoi burtica

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Ana, de fericire. sa se rezolve totul intre voi si sa deveniti o familie fericita. E f important ca va iubiti mult si el intelege ca o noua viata prinde contur la tine in burtica. Ce ma bucur pentru voi trei!

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput