Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
matiz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata...pe la amiaz' LA MULTI ANI ! pentru sarbatoritele din weekend si multa sanatate. eu am trait iara o aventura...cred ca-mi dau demisia de la toate testele care exista si de la toti doctorii.... aveam programare la DT vinerea asta care urmeaza si vinerea trecuta m-a sunat de la clinica sa-mi anuleze programarea ca nu va veni dr. pe 21. Ok, ii explic lu tanti ca eu pe 21 am 12 saptamani, ca tb sa fac eco pt. DT si cum facem ??? ca pe 28 am 13 saptamani si sa nu fie prea tarziu...ma strecoara printre programarile de vineri, ma duc si foarte senina, imi face eco si-mi spune sa-mi fac analizele de sange peste o saptamana si jumatate, exact intre 12 si 13 saptamani, nu mai repede ca nu au relevanta. Si cand am intrebat-o daca nu e prea mare distanta dintre eco si analize, a zis ca nu are importanta !!! deci ??? pentru ce se face acest DT ??? ca eu nu mai pricep nimic.... oricum, am plecat multumita ca BB e bine, avea menstrual si ecografic 11 saptamani si 1 zi, are nas, ochi, translucenta nucala, 150 batai de inimioara si tot ce-i trebe...m-a chemat peste 2 saptamani iara ca nu e definitiv formata coloana, palmele si talpile si sa-l mai vedem odata..... si eu care ziceam ca nu ma duc la mai mult de o eco/luna ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 11+ |
Scuze,ce-i ala DT cau eu personal nu am mai auzit de asa ceva. e cumva dublu testul? adica torch?
Iza,mami lui Mati

http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
douradoudou spune:
dublu test este un test statistic: eco plus analize de sange(4 markeri)..iti arata riscul pt sindromul down..e recomandat mai mult dupa 30 de ani..sau daca ai avut antecedente in familie..eu nu l-am facut de data asta..a masurat doar translucenta care era f ok deci nu am mai facut analizele de sange.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui MSymo Buna dimineata! Ana_o.....hai, ce mai astepti???? Oricum eram sigura in ceea ce te priveste ca vor veni vestile bune cat de curand....hahaha! Mirunam, doamne ajuta (glumesc) ca mai sunt si altii ca mine! Burtica pulseaza, fie este cordonelul, fie chiar bebe se simte, depinde de organism. Cu putina pricepere ....poti sa iei pulsul. Stai linistita, nu mai stresa bebelusul (eu vorbesc care faceam 13-14 sapt trecuta)! Mai am 5 zile si merg la eco, abia astept. Insa...secretia mea, ma termina nervos, de ieri a devenit galbena si mai grunjoasa (nu stiu daca e un termen f clar, dar am zis ca poate mai sunt fete la micul dejun si sa nu folosesc ceva din termenii culinari). Folosesc ceai de galbenele de cateva zile, dar nimic....ba chiar am niste usturimi. Acum 3 sapt am facut toate analizele, iar o iau de la capat? L-as suna pe doctor sa-i spun, dar mi-e cam jena sa-l deranjez pt atata lucru. Sa aveti o zi buna! ![]() Symo 16+ ![]() |

Eu zic sa vb cu dr, s-ar putea sa fie o banala candida pe care gravidutele o fac f usor in sarcina.
Si pe mine ma strseaza putin secretia
Si am observat ca daca nu folosesc cel putin 1 data/zi Lactacyd, tot asa, incep sa am o senzatie de mancarime/usturime. Poate e candida, nu stiu ce sa cred. Oricum, iti recomand Lacatcyd, e un sapun lichid intim cu acid lactic si vad ca mie cel putin imi face bine.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui ana_o Buna dimineata! De cateva zile sunt foarte fericita si vreau sa impart din sentimente...vrea cineva? ![]() Cafea? Cirese? Branza si macaroane cu branza? ![]() Ana 15 |
Sigur ca vrem

Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
ukume24 spune:
Iza pentru semnatura intra la profil personal- in partea dreapta a paginii, editeaza profil, optiuni profil si acolo ai editeazasemnatura. Sper ca te ajuta aceste informatii ![]()
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
mirunam spune:
Chiar nu stiam asta cu pulsatul, credeam ca Doura ca este un vas sancvin mai maricel si atat... oricum la ce circulatie proasta am pulsa cam des.
Diseara ma apuc de studiu... si incerc sa inumar bataile.
Msymo, am citit ca si tu cautai aparat de ascultat bataiile inimii
. Stam bine cu nervii... dar vezi daca mai ai 5 zile pana la eco esti mai optimista, eu care am 2 saptamani visez ca au fost itnerzise 
Crema de frunze de ridichie este luata de pe site-ul ACESTA. Se face ca orice crema de legume dar are un gust foarte bun, asemanator cu cel de urzici si... judecand dupa culoarea apei cred ca frunzele sunt bogate in fier.
Eu am adaugat totusi branza de capra si un cubulet de unt si are un gust mai special.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
ukume24 spune:
Fetelor si eu am ceva secretie alb-galbuie- nu ma ustura sau manaca si nu e la fel de abundenta in fiecare zi. catodata e mai abundenta cateodata nu-i deloc. O sa intreb si eu doctorul joi
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
misticgirl spune:
Mda, si eu am secretie alba, cateodata abundenta si uneori (dupa contact sexual) senzatie de usturime moderata cateva minute. Rar, secretia este alb-galbuie, insa nu am mancarimi.Pana repet analiza secretiei si pana vorbesc cu doctorul, voi incerca sa folosesc Lactacyd. Se gaseste in farmacii presupun, nu?
Claudia
13+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
beatrice75 spune:
Si eu ma plangeam pe o pag trecuta a forumului de pulsatii si m-ati linistit voi, cand va spuneam ca-mi pun telecomanda pe burta si salta rau!
Vreau sa stau acasa intinsa in patutz sa ma rasfatz cu fructe si sa lenevesc!
Si ce vreme de cacao!Nu vreau nici calduri mari, dar nici ploaie
Nu-mi revin dupa starea de rau de asta-noapte. Continui sa am palpitatii!
14+
Mami de baiat

15