Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 5

misticgirl spune:
misticgirl spune:
 FETELE,nu faceti misto de mine!!!!
Pulseaza burtica" ma refeream in parteä de sub buric, unde este uterul pozitionat acum la mine se vede cum pulseaza foarte repede si credeti-ma ca nu am halucinatii, am numarat 82 batai in 30 secunde (nu sunt paranoica, dar eram curioasa sa vad daca e bebe).Nu vreau sa va dau inca o dilema sau un motiv de ingrijorare, dar eu cand ma uit la burtica mea, intre osul pubian si buric sunt sigura ca acele miscari rapide sunt date de faptul ca bb e acolo, cu inimioara batand. Poate ca se vede si pt ca sunt eu foarte slaba, v-am spus ca inainte de a ramane insarcinata aveam abdomenul plat, 44 kg si acum am 46.
Sunt la a doua sarcina si stiu 100% ca daca nu eram insarcinata, nu imi pulsa atat de repede burta in zona aceea, insa cu Nicholas am vazut acele pulsatii de care m-a facut atenta chiar sotul meu  Vad aceste pulsatii doar cand stau intinsa pe spate!
  Vad aceste pulsatii doar cand stau intinsa pe spate!
Claudia  13+
 13+ si
 si  Nicholas (25.11.04)
 Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 eu fruze de ridiche pun la salata ..dar crema din frunze nu am mai auzit..ce e aia? supa crema sau un fel de pesto sau ce ????
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
 14+
 14+ 

douradoudou spune:
douradoudou spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui misticgirl FETELE,nu faceti misto de mine!!!!  Pulseaza burtica" ma refeream in parteä de sub buric, unde este uterul pozitionat acum la mine se vede cum pulseaza foarte repede si credeti-ma ca nu am halucinatii, am numarat 82 batai in 30 secunde (nu sunt paranoica, dar eram curioasa sa vad daca e bebe).Nu vreau sa va dau inca o dilema sau un motiv de ingrijorare, dar eu cand ma uit la burtica mea, intre osul pubian si buric sunt sigura ca acele miscari rapide sunt date de faptul ca bb e acolo, cu inimioara batand. Poate ca se vede si pt ca sunt eu foarte slaba, v-am spus ca inainte de a ramane insarcinata aveam abdomenul plat, 44 kg si acum am 46. Sunt la a doua sarcina si stiu 100% ca daca nu eram insarcinata, nu imi pulsa atat de repede burta in zona aceea, insa cu Nicholas am vazut acele pulsatii de care m-a facut atenta chiar sotul meu  Vad aceste pulsatii doar cand stau intinsa pe spate! Claudia  13+  si  Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl | 
eu nu rad de tine..mie imi pulsa burta si cand nu eram
 ..asa e a toata lumea..cand stai pe spate ..
 ..asa e a toata lumea..cand stai pe spate ..Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
 14+
 14+ 

misticgirl spune:
misticgirl spune:
 Aaa, burtici, am uitat sa mentionez ca acele pulsatii difera total de miscarile abdomenului cand respir. 
MSymo, join the club, credeam ca sunt singura gravida care vede burtica pulsand  .
.
ANA_O, asteptam vestile bune, desi banuiesc despre ce e vorba!
Pupici!!!
Claudia  13+
 13+ si
 si  Nicholas (25.11.04)
 Nicholas (25.11.04)

MSymo spune:
MSymo spune:
 Misticgirl, eu chiar vorbeam serios. Mi-a spus o prietena din Spania, ca le invata matroana (care este moasa si care le indruma pe toata perioada sarcinii) sa masoare pulsul in felul acesta!
Symo  16+
 16+ 

misticgirl spune:
misticgirl spune:
 [/quote]eu nu rad de tine..mie imi pulsa burta si cand nu eram  ..asa e a toata lumea..cand stai pe spate ..[/quote]
 ..asa e a toata lumea..cand stai pe spate ..[/quote]
Stiu despre ce vorbiti voi, dar imi pare rau ca nu pot sa va arat, am pus 3 prietene sa stea pe spate si lor nu le pulseaza burtica in acea zona cum pulseaza la mine  . Dar sa nu mai vorbim despre asta, a fost doar o remarca si nu am banuit ca va conta atat de mult
. Dar sa nu mai vorbim despre asta, a fost doar o remarca si nu am banuit ca va conta atat de mult  . Bebelusii sa fie sanatosi, sa se nasca la termen si noi sa avem putere sa-i aducem pe lume si sa-i crestem, sa le fim alaturi!
. Bebelusii sa fie sanatosi, sa se nasca la termen si noi sa avem putere sa-i aducem pe lume si sa-i crestem, sa le fim alaturi!
Claudia  13+
 13+ si
 si  Nicholas (25.11.04)
 Nicholas (25.11.04)

lorin7774 spune:
lorin7774 spune:
 buna dimineata...pe la amiaz'
LA MULTI ANI ! pentru sarbatoritele din weekend si multa sanatate.
eu am trait iara o aventura...cred ca-mi dau demisia de la toate testele care exista si de la toti doctorii....
aveam programare la DT vinerea asta care urmeaza si vinerea trecuta m-a sunat de la clinica sa-mi anuleze programarea ca nu va veni dr. pe 21. Ok, ii explic lu tanti ca eu pe 21 am 12 saptamani, ca tb sa fac eco pt. DT si cum facem ??? ca pe 28 am 13 saptamani si sa nu fie prea tarziu...ma strecoara printre programarile de vineri, ma duc si foarte senina, imi face eco si-mi spune sa-mi fac analizele de sange peste o saptamana si jumatate, exact intre 12 si 13 saptamani, nu mai repede ca nu au relevanta. Si cand am intrebat-o daca nu e prea mare distanta dintre eco si analize, a zis ca nu are importanta !!!
deci ??? pentru ce se face acest DT ??? ca eu nu mai pricep nimic....
oricum, am plecat multumita ca BB e bine, avea menstrual si ecografic 11 saptamani si 1 zi, are nas, ochi, translucenta nucala, 150 batai de inimioara  si tot ce-i trebe...m-a chemat peste 2 saptamani iara ca nu e definitiv formata coloana, palmele si talpile si sa-l mai vedem odata.....
si eu care ziceam ca nu ma duc la mai mult de o eco/luna

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu   11+
 11+ 

matiz spune:
matiz spune:
 Fetelor va rog luminati-ma si pe mine cum sa fac sa trec la semnatura si pe bb2 din burtica ca nu mai stiu cum am facut candl-am tercut pe Mati.Nu am mai intrat de mult pe site si cum memoriain ultima vreme nu maieste la capacitatea ei maxima uit de la mana pan la gura.
Iza,mami lui Mati 
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre

misticgirl spune:
misticgirl spune:
 MSymo, stiu ca tu vorbeai serios! Si pe cumnata mea, care este in SUA, a invatat-o moasa sa verifice pulsul bebelusului asa. Eu am numarat 82 batai in 30 sec, ca nu am avut certitudinea ca reusesc sa numar timp de 1 minut...mi-era teama ca pierd cateva miscari, incepeam sa vad incetosat  .
.
Claudia  13+
 13+ si
 si  Nicholas (25.11.04)
 Nicholas (25.11.04)

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 e posibil sa fii f sensibila si daca bb e chiar cu inima aclo sa simti..nu stiu ..mie mi se pare cam greu la 13 sapt sa simti inima lui bb..si eu simteam dar mult mai tarziu..anyway ..eu banuiam ca e aorta abdominala
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
 14+
 14+