Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Nu, Miruna, vroiam sa te intreb cu balonarea ca ma speriase o tanti de la serviciu ca daca am burta tare la balonare, inseamna ca bebe sta strans, nu are loc unde sa creasca, dar sotzul mi-a zis sa nu mai iau in seama toate cele auzite, ca-i normal in sarcina sa te balonezi. 14+ Mami de baiat |
Sincer mi se pare aberant, cand balonarea e atat de intalnita in sarcina, numai de asta nu ne speriam.
Si eu patesc la fel, indiferent de aliment simt ca explodez.
Tu pana la ce ora lucrezi? Am ramas cu impresia ca muncesti mult. Eu sunt ingrozita ca plec la 17-18 si incep la 8-9
Nu mai vorbim ca in ziua in care am implinit 7 luni nu ma mai vede nimeni la birou. Trebuie sa ne odihnim ca nu vom avea parte de asa ceva in lunile ce urmeaza si e pacat sa nu ne bucuram de acea perioada din cauza oboselii acumulate...
Alinushca, ma consolez cu gandul ca daca nu am avut antecedente ar trebui sa fie ok, dar e tare greu...
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui alinushca la varsta asta a sarcinii nu prea are ce sa se mai intample, mai ales daca nici nu ai antecedente. |
zici ca nu are ce sa se mai intample daca nu am antecedente.....pe mine ma ferit Domnul de o asemenea suferinta...iar "spusele" tale imi dau sperante....ma agat de orice fir de ata ....daca va zic ca sunt paranoia si slava Domnului nu am avut nici un fel de problema pana acum eu ar trebui sa fiu flower power
Doamne ai grija si de noi 12+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
zici ca nu are ce sa se mai intample daca nu am antecedente.....pe mine ma ferit Domnul de o asemenea suferinta...iar "spusele" tale imi dau sperante....ma agat de orice fir de ata ....daca va zic ca sunt paranoia si slava Domnului nu am avut nici un fel de problema pana acum eu ar trebui sa fiu flower power Doamne ai grija si de noi 12+ |
Eu una o sa ma linistesc in luna a 7-a . Ma oroarea sarcinii oprite din evolutie. Totusi ma gandesc ca nu suntem intregi la minte... sunt mai zen fetele care au avut probleme decat noi.
Totusi pe mine cel putin cand ma loveste pesimismul dobor orice argument.
geniusamb spune:
Tocmai ce am citit ca somnul pe spate poate cauza astfel de stari: insuficienta respiratorie, lesin etc. Stand pe spate , uterul apasa pe o vena care determina circulatia deficitara a sangelui. sfatul medicului este sa te intorci imediat pe partea stanga. sper sa ti fie de folos.
Fetelor, sper sa nu se intoarca frigul prea mult.. nu mi era deloc dor de el
o saptamana frumoasa va doresc
citat din mesajul lui beatrice75 Voi aveti stari de lesin?Ca eu m-am trezit asta-noapte ca ma sufoc si apoi mi-am strigat sotzul ca aveam impresia ca ma prabusesc. Eu am mai avut starile acestea de lesin, nu degeaba am consumat un borcan de miere, dar asta- noapte am crezut ca imi voi pierde cunostinta. 14+ Mami de baiat |
15+
beatrice75 spune:
Miruna, azi, de ex voi lucra 6 ore doar. Depinde cat este de lucru!
Eu mai am doua colege in afara de mine, gravidutze, una a si nascut, din luna a 6-a nu a mai venit la serviciu si vineri, cand era luna 7-a, an nascut. Incepuse sa sangereze, i se desprinsese colul
Cealalta gravidutza e zen bine, nu si-a facut nici dublu, nici triplu test se gandeste daca sa faca si morfofetala si in tot acest timp cred ca a fost la ecograf de 2 ori. si are mai multe sapt decat mine.
14+
Mami de baiat
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, azi, de ex voi lucra 6 ore doar. Depinde cat este de lucru! Eu mai am doua colege in afara de mine, gravidutze, una a si nascut, din luna a 6-a nu a mai venit la serviciu si vineri, cand era luna 7-a, an nascut. Incepuse sa sangereze, i se desprinsese colul Cealalta gravidutza e zen bine, nu si-a facut nici dublu, nici triplu test se gandeste daca sa faca si morfofetala si in tot acest timp cred ca a fost la ecograf de 2 ori. si are mai multe sapt decat mine. 14+ Mami de baiat |
Wow, stai mai bine decat mine ca ore, super. Ce bine de tine ca ai si colege cu burtica
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniusamb Tocmai ce am citit ca somnul pe spate poate cauza astfel de stari: insuficienta respiratorie, lesin etc. Stand pe spate , uterul apasa pe o vena care determina circulatia deficitara a sangelui. sfatul medicului este sa te intorci imediat pe partea stanga. sper sa ti fie de folos. Fetelor, sper sa nu se intoarca frigul prea mult.. nu mi era deloc dor de el o saptamana frumoasa va doresc
15+ |
Da, mersi, am citit si eu acest lucru. Imi plae la mai mult sa dorm pe partea dreapta, in plus in somn nu pre pot controla pozitia
14+
Mami de baiat
douradoudou spune:
hello..bine ai venit matiz..ai grija alea par contractii mai ales ca vin in valuri..mai bine intreaba medicul..mda fetelor nu a fost actiune deloc in weekend..cand am vazut ca nu am cu cine sa vb nu am mai intrat..pt cine are pofta eu impart cu voi: paine neagra cu seminte si brie si ceai.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
misticgirl spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI cu intaziere celor 3 sarbatorite din week-end!!
Eu nu am intrat pe forum in week-end, pt ca sambata am facut curatenie, am fost la Auchan la cumparaturi (nici acolo nu se respecta casele pt gravide), apoi mi-am pregatit bagajul, i-am lasat sotului pregatite hainele lui Nicholas pentru cele 3 zile cat lipsesc de acasa...si, extenuata, am reusit sa fac si baie la cap (mi-e atat de lene in ultimul timp sa fac baie, sa ma samponez de doua ori, sa-mi pun masca de par, sa astept cateva minute . Acum sunt la Cluj,in varful patului, si citesc pe forum, beau o cafea cu lapte si il ascult pe Mircea Badea.Pe la pranz iesim la plimbare, mergem sa ne plimbam prin Cluj, sa mancam . Maine plecam inapoi spre Bucuresti, o sa ajung seara.
Burtica e bine, mi-e tare drag sa ma uit cum pulseaza . Astept cu nerabdare 4 luni de sarcina, sa-l simt pe bb.
Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
matiz spune:
neatza'(numai ca nu mai easa neatza la oraasta da deh...face fiecarece poate.multumesc de primire.vorbeati de paranoia....da...cunosc...si eu sunt la fel imi fac o mie de griji si ma gandesc cu groazacatmaiam pana nasc ca sa scap de stres....off.De pilda,nu mai putin de aseara...euam pus mai demult in lazile de la paturi niste pliculete raid gel antimolii si am pus...nu putin ca gasit mmolii si oua de molii prin casa.In disperarea aia m-am apucat si pus ca prostu cate 5-6 pliculete dealea.Problema e ca eu sufeream de o alergie respiratorie inainte de sarcina si lamirosurile tari incepeasama usture nasul si sa am o senzansatie de sufocare.Bun.O perioada nu am avut probleme.Apoi am descoperit ca sunt insarcinata si a inceput sa maderanjeze mirosul din cauza parfumuluipt camaiapoi sa simt ca ma usturadin nou nasul ,sa ma doara capul etc.Aseara imi veneasa ies din casa in toiul noptii pt cama gandeam ca daca miemi-egreu sarespirsanu pateasca bb ceva.dar...ce sa fac...a trebuit sadorm asa.am deschisgeamurilemari siamdormit asa casa intre aer curat.Dimineatacand m-am trezit si mi-am simtit nasul super uscat l-amsuflat si mi-a iesit sange.AM decis sa plec la mama mea o perioada dar nu stiu cum sa fac sa scap de mirosul ala carecontiunua sa persiste desi am atuncat tot raidul si am scospaturile,am spalt lazile cu apasi le-am sters si cu solutie ela...Mie frica sa nu-l afecteze pe bb.....nici tratament dealergie nu am voie sa iau.... si uite asa din stres in stres...nush cand o sa sese termine frate...pup la toate sa auzim debine.
Iza,mami lui Mati
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre